Ο Σπύρος Σούλης σας Λέει Ποια Είναι τα πιο Όμορφα Φυτά για Τεμπέληδες

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την εξαιρετική ικανότητα να "σκοτώνουμε" τα φυτά μας μιας και τις περισσότερες φορές ξεχνάμε να τα περιποιηθούμε όπως πρέπει. Και η αλήθεια είναι πως μερικά φυτά θέλουν πολύ μεγάλη και συχνή περιποίηση. 

Αν είστε από αυτούς που δυσκολεύονται να κρατήσουν φυτό ζωντανό, τότε αυτό το video του Σπύρου στο YouTube είναι για εσάς.

Μάθετε ποια είναι τα πιο όμορφα, trendy και εύκολα φυτά για το σπίτι! Φυτά που έχουν ελάχιστες απαιτήσεις, θέλουν λίγο πότισμα, αναβαθμίζουν την διακόσμηση του σπιτιού σας και κάνουν πιο καθαρό τον αέρα που αναπνέετε! Με λίγα λόγια, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα «μαράνετε» και κάνουν το σπίτι σας πιο όμορφο! Θέλετε και άλλα;

“Νέο βίντεο κάθε Τετάρτη και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δίνει 14 Τρόπους για να Αναβαθμίσετε το Μπάνιο σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Πιο Σοφές Συμβουλές Διακόσμησης Της Ελληνίδας Μάνας #NOT