Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 15 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε ΠΑΝΤΑ στο Σπίτι Σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όταν μετακομίζουμε σε ένα καινούργιο σπίτι, είτε είναι το πρώτο μας είτε είναι απλά ένα νέο σπίτι, υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να έχουμε πάντα σε αυτό. 

Για να ζούμε καλά, η αλήθεια είναι, πως χρειαζόμαστε τα βασικά. Ποια είναι, όμως αυτά τα “βασικά”; Ο Σπύρος Σούλης σας τα δείχνει όλα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Σας μάζεψε, λοιπόν, όλα αυτά που πρέπει να έχετε πάντα, πράγματα που απαγορεύεται να “σας τελειώσουν” αλλά και άλλα πολλά που απλά δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε! Ακολουθήστε τις συμβουλές του για να μην σας λείψει ποτέ ξανά τίποτα και ετοιμαστείτε για… ισχυρές δόσεις γέλιου! Γιατί τα πιο όμορφα σπίτια φτιάχνονται πάντα με καλή διάθεση!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι του. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Q&A - Ο Σπύρος Σούλης Απαντάει στις Ερωτήσεις Σας! AskSpiros

.

Εσείς ρωτάτε τον Σπύρο και εκείνος σας απαντάει.

Οργάνωση Σπιτιού για Τεμπέληδες Από τον Σπύρο Σούλη

.

Όλα γίνονται εύκολα με τις συμβουλές του Σπύρου.

Go Green - Ο Σπύρος Σούλης μας Δείχνει πως να Ζούμε Οικολογικά Μέσα στο Σπίτι

.

Μάθετε να ζείτε πιο οικολογικά μέσα στο σπίτι σας. Ο Σπύρος Σούλης είναι εδώ για να σας λύσει όλες τις απορίες που αφορούν στο θέμα αυτό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Τέλειο Τρικ για να Αφαιρέσετε τον Λεκέ Κόκκινου Κρασιού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι να Φάω Αντί για Ζάχαρη; Μερικές Φυσικές Επιλογές για να την Αντικαταστήσετε