Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει 25 Πράγματα που Πρέπει να Πετάξετε ΤΩΡΑ από το Σπίτι Σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Για κάποιους τα “ξεκαθαρίσματα” στο σπίτι είναι η καλύτερή τους. Για κάποιος άλλους, πάλι, είναι μαρτύριο γιατί δεν ξέρουν τι να ξεφορτωθούν ή γιατί απλά δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τίποτα. 

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε ο Σπύρος Σούλης είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας όλα τα κόλπα που θα σας χαρίσουν ένα καθαρό, οργανωμένο, χωρίς περιττά πράγματα σπίτι. 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ψάξατε κάτι και δεν το βρήκατε ποτέ ή το βρήκατε τυχαία με χρονοκαθυστέρηση; Αυτό συμβαίνει γιατί οι χώροι που ζούμε είναι γεμάτοι με πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, πράγματα που πιάνουν πάρα πολύ χώρο και που υπάρχουν απλά... για να υπάρχουν! Σταματήστε να λέτε ότι κάποια μέρα θα τα πετάξετε όλα, θα τα αντικαταστήσετε ή θα τα διορθώσετε και κάντε σήμερα το πρώτο βήμα. Δείτε αυτό το βίντεο και πάρτε ιδέες, αλλά και θάρρος για να τα πετάξετε, να τα χαρίσετε ή να τα ανακυκλώσετε. Εκκαθάριση αμέσως τώρα!

“Νέο βίντεο κάθε εβδομάδα και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι του. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Κρατήσετε το Σπίτι Σας Ζεστό (Part 1)

.

Έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις για να διατηρήσετε το σπίτι σας ζεστό αυτόν τον χειμώνα.

Go Green - Ο Σπύρος Σούλης μας Δείχνει πως να Ζούμε Οικολογικά Μέσα στο Σπίτι

.

Μάθετε να ζείτε πιο οικολογικά μέσα στο σπίτι σας. Ο Σπύρος Σούλης είναι εδώ για να σας λύσει όλες τις απορίες που αφορούν στο θέμα αυτό.

Οργάνωση Σπιτιού για Τεμπέληδες Από τον Σπύρο Σούλη

.

Όλα γίνονται εύκολα με τις συμβουλές του Σπύρου.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια Τηλεόραση που Συνδυάζει τη Λειτουργικότητα με την Υψηλή Αισθητική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Βασικοί Κανόνες που Συνοδεύουν Κάθε Υγιεινό Πλάνο Διατροφής