Οι Πιο Σοφές Συμβουλές Διακόσμησης Της Ελληνίδας Μάνας #NOT

Κατηγορίες: VIDEOS, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Φυσικά και λατρεύουμε τις μαμάδες μας, είναι "σοφές", τα ξέρουν όλα, μας συμβουλεύουν στα πάντα και τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο (πώς το κάνουν αυτό;)! Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση, όμως, ίσως πρέπει να κλείσουμε τα αφτιά μας και να ΜΗΝ κάνουμε αυτά που θεωρούν "σωστά" για ένα όμορφο σπίτι.

Δείτε τις κορυφαίες συμβουλές διακόσμησης της Ελληνίδας μάνας και γελάστε με την καρδιά σας! Με πολύ χιούμορ αλλά και πολλή αγάπη, ο Σπύρος μάζεψε όλα αυτά που σας λέει η μαμά σας να κάνετε στο σπίτι αλλά πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε!!! Μια βιτρίνα, πλαστικά φυτά, ένα σύνθετο και ένα σεμεδάκι δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι, σύμφωνα με εκείνη!

Την αγαπάμε, την λατρεύουμε, οι συμβουλές της είναι (σχεδόν) πάντα σωστές, αλλά ΟΧΙ σε ό,τι έχει να κάνει με την διακόσμηση του σπιτιού! Τι, δεν μας πιστεύετε; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

“Νέο βίντεο κάθε Τετάρτη και ό,τι δεν σας αρέσει… Μαζί θα το Αλλάξουμε”, λέει ο Σπύρος και σας προτρέπει να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από τα βίντεο γράφοντας τις ιδέες σας για το τι θέλετε να δείτε στο κανάλι. Και πού ξέρετε… μπορεί η δική σας ιδέα να γίνει βίντεο!

Και για να μην σας ξεφύγει ούτε μια διακοσμητική συμβουλή και λύση κάντε Subscribe εδώ.

Για να βλέπετε όλες τις συμβουλές και τα tips διακόσμησης του Σπύρου μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του στο Facebook εδώ, στο προσωπικό του Instagram εδώ και στο κανάλι του στο YouTube εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας

.

Και ποιος δεν αγαπάει το παριζιάνικο στιλ και την παριζιάνικη φινέτσα. Δείτε πώς θα την βάλετε στο σπίτι σας.

Ο Σπύρος σας Δείχνει τι δεν Χρειάζεστε τη Νέα Χρονιά στο Σπίτι σας και τι σας Είναι Απαραίτητο

.

Ήρθε η νέα χρονιά και ο Σπύρος σας αποκαλύπτει τι πρέπει να πετάξετε από το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Λέει Ποια Είναι τα πιο Όμορφα Φυτά για Τεμπέληδες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει Πώς να Στολίσετε το Τέλειο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο