Γαλλική Διακόσμηση: Αυτοί Είναι οι 8 Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Γαλλική Διακόσμηση: Αυτοί Είναι οι 8 Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας!

Είναι γνωστό πως οι Γάλλοι είναι ένας ιδιαίτερα εκλεπτυσμένος λαός και αυτό γίνεται εμφανές και στον τρόπο που διακοσμούν τα σπίτια τους – είναι ανάλαφρα και ταυτόχρονα ραφινάτα.

Η γαλλική διακόσμηση διαμορφώνει σπίτια που είναι πολύ chic, ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους είναι πάντα φιλόξενοι και απλοί. Σπίτια που είναι κλασικά, αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Με άλλα λόγια, τα γαλλικά διαμερίσματα μοιάζουν πολύ με το στιλ των Παριζιάνων γυναικών – είναι απλά και διαχρονικά. Αν αναρωτιέστε τι κάνουν για να το καταφέρουν, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω.

Πανέξυπνα Tips για να Φέρετε το Παρίσι στη Βεράντα σας

Αναμείξτε στοιχεία Οι Γάλλοι λατρεύουν να «μπερδεύουν» vintage και σύγχρονα έπιπλα. Δεν έχουν καμιά αναστολή στο να τοποθετήσουν μια μοντέρνα καρέκλα δίπλα σε μια ντουλάπα του 18ου αιώνα. Αυτό δημιουργεί μια δυναμική που ενώνει διαφορετικές περιόδους και στιλ.

γαλλική διακόσμηση

Οι Γάλλοι λατρεύουν να «μπερδεύουν» vintage και σύγχρονα έπιπλα.

Αγκαλιάστε τις ατέλειες Οι Γάλλοι δεν είναι τελειομανείς.  Δίνουν αξία στα οικογενειακά κειμήλια και τα ενσωματώνουν στους χώρους. Δεν θα πετάξουν μια καρέκλα επειδή το δέρμα έχει λερωθεί και δεν τους πειράζουν οι μικροφθορές στα ξύλινα πατώματα. Το αποτέλεσμα; Ένας χώρος που φαίνεται πως έχει ζωή και δεν είναι αποστειρωμένος.

γαλλική διακόσμηση

Οι Γάλλοι δεν είναι τελειομανείς.

Το νέο Διαμέρισμα της Hilary Swank στο Παρίσι Συνδυάζει Άψογα το Κλασικό με το Μοντέρνο

Να είστε τολμηροί Αν θέλετε να διακοσμήσετε σαν τους Γάλλους πρέπει να γνωρίζετε τρία μυστικά: να θυμάστε πως το τέλειο δεν υπάρχει, να γνωρίζετε τον τρόπο για να αναμειγνύετε διαφορετικές περιόδους και να είστε τολμηροί στις επιλογές σας. Μην ανησυχείτε για το αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Αρκεί να ταιριάζουν οι αναλογίες και να σας αρέσουν πραγματικά – θα βρείτε το προσωπικό σας στιλ δοκιμάζοντας.

γαλλική διακόσμηση

Μην ανησυχείτε για το αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Αρκεί να ταιριάζουν οι αναλογίες και να σας αρέσουν πραγματικά.

Εμπνευστείτε από την προσωπική σας ιστορία Μην διστάσετε να ενσωματώσετε στη διακόσμηση πράγματα που ανήκουν στην οικογένειά σας. Χαλιά, υφάσματα ή ναυτικά αναμνηστικά είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα έχει το προσωπικό σας γούστο και θα λέει ένα κομμάτι της ιστορίας σας.

Τα 10 Πράγματα που Χαρακτηρίζουν ένα Σπίτι στο Παρίσι

Βρείτε την σωστή ισορροπία Αν πρέπει να διαλέξετε μεταξύ επίσημου και casual, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δυο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να έχετε ένα «επίσημο» σπίτι όταν το απαιτεί η περίσταση και ταυτόχρονα να το απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τους λεκέδες και τις γρατσουνιές.

γαλλική διακόσμηση

Αν πρέπει να διαλέξετε μεταξύ επίσημου και casual, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δυο.

Ακολουθήστε τους δικούς σας κανόνες Οι «παραδοσιακοί» κανόνες διακόσμησης βάζουν αρκετούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, θα σας αποθαρρύνουν να έχετε κουρτίνες που «σέρνονται» στο πάτωμα. Ακολουθήστε τους δικούς σας κανόνες και κάντε αυτό που σας αρέσει. Όπως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στη μόδα και το στυλ, έτσι υπάρχουν και διαφορές ανάμεσα στους κανόνες διακόσμησης και στην προσωπική αισθητική.

γαλλική διακόσμηση

Υπάρχουν και διαφορές ανάμεσα στους κανόνες διακόσμησης και στην προσωπική αισθητική.

Μην πετάτε το «παλιό»  Αν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον καινούργιο και το παλιό, τότε επιλέξτε το παλιό. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα στο Παρίσι, είναι η ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς στην διακόσμηση. Υπάρχουν τεράστια flea markets με παλιά αντικείμενα, όπου ο καθένας μπορεί να βρει αμέτρητα και ετερόκλητα διακοσμητικά στυλ.

Eλληνικό παραδοσιακό ή γαλλική εξοχή;

Μην είστε μονομανείς Συχνά, στη μοντέρνα διακόσμηση, υπάρχει μια μονομανία που αφορά το χρώμα ή το στυλ.  «Σπάστε» αυτόν τον κανόνα και μη φοβάστε να επιλέξετε πολλά στυλ και να κάνετε εκρηκτικούς συνδυασμούς. Ο κανόνας αυτός υπάρχει στον πυρήνα της γαλλικής διακόσμησης  - μην διστάσετε να τον ακολουθήσετε.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

9 Trends Διακόσμησης που θα Δείτε Φέτος Παντού!

.

Αυτή είναι η μόδα στη διακόσμηση αυτή τη στιγμή.

Art Deco Addiction: O Πλήρης Οδηγός για να Διακοσμήσετε το Σπίτι

.

Η διακόσμηση art deco, είναι μέχρι σήμερα επίκαιρη και πολύ εντυπωσιακή, καθώς έχει αφομοιωθεί πλήρως στο σύγχρονο decor και design.

6 Πρακτικά Έπιπλα για Πολύ Μικρούς Χώρους

.

6 πολύ έξυπνα έπιπλα με πολλαπλές χρήσεις σε μικρούς χώρους.

Άνετο και Γοητευτικό Σπίτι με Έμπνευση από τη Γαλλική Διακόσμηση

.

Πάρτε έμπνευση για τη διακόσμηση του σπιτιού σας από τα υπέροχα Γαλλικά σπίτια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αλλάξτε Ατμόσφαιρα στο Καθιστικό σας Παίζοντας με τον Φωτισμό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πατώματα
9 Πατώματα Κουζίνας που Τραβάνε τα Βλέμματα Πάνω τους!