Αλλάξτε Ατμόσφαιρα στο Καθιστικό σας Παίζοντας με τον Φωτισμό

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Αλλάξτε Ατμόσφαιρα στο Καθιστικό σας Παίζοντας με τον Φωτισμό

Ένας καλός φωτισμός στο καθιστικό σας σημαίνει να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαφορετικές διαθέσεις με διαφορετικά φώτα. Συχνά, όταν διακοσμούνται οι χώροι ο φωτισμός παραβλέπεται, ωστόσο είναι αυτός που δημιουργεί την τελική ατμόσφαιρα στο καθιστικό σας. Δείτε, λοιπόν, μερικές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν φωτιστικά «παιχνίδια» και να αλλάξουν πολύ την ατμόσφαιρα του καθιστικού σας.

Αυτός Είναι ο Σωστός Φωτισμός για Διάβασμα!

Κάθετες λωρίδες φωτός Οι πηγές φωτισμού που στερεώνονται στον τοίχο, είναι συχνά στο ύψος των ματιών. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλετε όλο το φως του λαμπτήρα να κατευθύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις του δωματίου. Γι'αυτό χρησιμοποιήστε απλίκες και οδηγήσετε το φως προς μία κατεύθυνση. Ιδανικά, για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα, αφήστε το φως να δραπετεύσει προς τα πάνω και προς τα κάτω, ώστε να δημιουργηθεί μια κάθετη λωρίδα φωτός. Αν θέλετε να φωτίσετε μόνο το ταβάνι, αφήστε το φως να δραπετεύσει μόνο προς τα πάνω – θα δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο εφέ.

Δημιουργήστε στο καθιστικό σας λωρίδες φωτός όπως αυτές που υπάρχουν στα home cinema, αφήνωντας το φως να δραπετεύσει προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Σιδηρόδρομος με σποτάκια Τα σποτάκια σε σιδηρόδρομο είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για το καθιστικό σας. Βάλτε έναν σιδηρόδρομο με πολλά σποτάκια και κατευθύνετε το καθένα στα αντικείμενα και στη σημεία του καθιστικού που θέλετε να φωτιστούν. Μπορεί η εγκατάσταση να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο σιδηρόδρομος θα σας βοηθήσει να φωτίσετε επαρκώς όλο τον χώρο και να παίξετε με το φως ανάλογα με την κατεύθυνσή του.

Τα σποτάκια σε σιδηρόδρομο είναι μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για το καθιστικό σας.

Φωτισμός: Τα 5 Λάθη που Κάνετε στο Σπίτι σας

Δημιουργήστε ένα παιχνίδι με φως και σκιές Αν θέλετε να παίξετε ακόμα περισσότερο με το φως, βάλτε στο παιχνίδι και τις σκιές. Θα χρειαστείτε μικρά φωτιστικά σποτ φωτισμού. Το σχέδιο πρέπει να είναι το ίδιο αλλά μπορεί να είναι και μίξη 2 χρωμάτων. Τοποθετήστε τα ακανόνιστα στον τοίχο. Απλώστε τα σε όλη την επιφάνεια από το τελείωμα των επίπλων και πάνω. Στρέψτε το κάθε σποτ σε διαφορετική κατεύθυνση. Χρησιμοποιήστε λάμπες ζεστού φωτισμού. Εάν χρησιμοποιήσετε ρυθμιστή έντασης αντί για απλό διακόπτη θα μπορείτε να ρυθμίζετε την έντασή τους δημιουργώντας μια ειδυλλιακή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα το βράδυ. Μην επιλέξετε σποτ με περίπλοκο σχεδιασμό για να αποφύγετε τη σύγχυση. Απλά μίνιμαλ φωτιστικά είναι ιδανικά σε αυτή την περίπτωση. Πρωταγωνιστής εδώ είναι το παιχνίδι με το φως και όχι το φωτιστικό. Είναι μια κατασκευή ιδανική για μικρά διαμερίσματα με στιλ.

Αν θέλετε να παίξετε ακόμα περισσότερο με το φως, βάλτε στο παιχνίδι και τις σκιές.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4+1 Ιδέες για τον Φωτισμό του Υπνοδωματίου σας

.

Ο φωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο στο πόσο όμορφο και ζεστό θα δείχνει το υπνοδωμάτιό σας.

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

.

Πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε μια πρακτικική βιβλιοθήκη και κυρίως για να βάλετε τάξη στις στοίβες βιβλίων που δημιουργούνται εδώ και εκεί μέσα σε όλο το σπίτι.

Πώς να Δώσετε Περισσότερο Φως στο Καθιστικό σας

.

Εάν το σαλόνι σας είναι πλέον πολύ σκοτεινό για τα γούστα σας δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε για να το μεταμορφώσετε.

Συμβουλές για Αρχάριους: 6 Ιδέες για να Κάνετε Ενδιαφέρον το Σαλόνι σας

.

Δείτε πώς να προσθέσετε ζωή σε ένα σαλόνι ακολουθλωντας μερικά απλά και έξυπνα τιπς.

4 Λάθη Διακόσμησης που Μάλλον Κάνετε στο Σαλόνι σας

.

Αυτά τα λάθη που κάνετε στο σαλόνι σας μάλλον δεν τα είχατε φανταστεί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υπνοδωμάτιο
Άνοιξη και Υπνοδωμάτιο: Αυτός Είναι ο Καλύτερος Τρόπος για να του Δώσετε Προσωπικότητα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γαλλική διακόσμηση
Γαλλική Διακόσμηση: Αυτοί Είναι οι 8 Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φέρετε το Παρίσι στο Σπίτι σας!