Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τον Πιο Δυνατό Καφέ του Κόσμου

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τον Πιο Δυνατό Καφέ του Κόσμου

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δεν λένε καλημέρα αν δεν έχουν πιεί καφέ ή αν πίνετε πάνω από τρεις καφέδες την ημέρα σίγουρα κάτι δεν κάνετε καλά ή μάλλον δεν πίνετε τον κατάλληλο καφέ!

Μπορεί εσείς να ζητάτε το πιο δυνατό χαρμάνι για να ανοίξει το μάτι σας και να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές δυσκολίες ωστόσο το «δικό» σας χαρμάνι διαφέρει πολύ από αυτό που προσφέρεται στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Ζεστός και Κρύος Καφές: Πώς να τον Διατηρήσετε στη Σωστή Θερμοκρασία

Ο λόγος, λοιπόν, για τον πιο δυνατό καφέ του κόσμου που έχει την ίδια ποσότητα καφεΐνης με 80 κούπες κανονικού καφέ. Αν θέλετε να μείνετε για πολλές μέρες ξύπνιοι ή απλά να δοκιμάσετε τον πιο δυνατό καφέ του κόσμου δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε μέχρι την μακρινή Αυστραλία.

Αν η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη αντιστοιχεί σε 80 κούπες καφέ τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα είστε ξύπνιοι σίγουρα για 1 εβδομάδα.

Αν η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη αντιστοιχεί σε 80 κούπες καφέ τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα είστε ξύπνιοι σίγουρα για 1 εβδομάδα.

Ο πιο δυνατός καφές της υφηλίου προσφέρεται στο Viscous Cafe ενώ για την ακρίβεια έχει ονομαστεί «ass kicker» αφού μια κούπα απ’ αυτόν το δυναμίτη καφεΐνης ισούται με ογδόντα κούπες κανονικού καφέ.

6 Λόγοι που ο Καφές θα Αλλάξει Εντελώς Μορφή σε Λίγα Χρόνια

Το ρόφημα περιέχει 5 γραμμάρια καφεΐνης ενώ η ποσότητα που μπορεί να αποβεί μοιραία για τον οργανισμό ενός μέσου ενήλικα είναι τα 18 γραμμάρια.

Ήπιατε Καφέ Σήμερα; Δείτε πώς Αυτός ο Καφές θα Επηρεάσει την Αυριανή σας Μέρα!

Ο ιδιοκτήτης για να είναι ασφαλής πάντα προειδοποιεί τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση ή καρδιακά προβλήματα πως καταναλώνουν τον συγκεκριμένο καφέ με δικής του ευθύνη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα Φίλτρο Καφέ... 6 Χρήσεις που δεν Φαντάζεστε!

.

Γιατί με ένα φίλτρο μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να φτιάξετε έναν καφέ και θα μάθετε αμέσως τώρα ποια είναι αυτά!

8 Τρόφιμα Χωρίς Ημερομηνία Λήξης

.

Ποια τρόφιμα μπορείτε να καταναλώνετε χωρίς να ανησυχείτε αν έχουν λήξει.

Τι Πρέπει να Κάνετε αν Πέσει Καφές στο Laptop σας;

.

Μόλις χύθηκε καφές στα lap top σας και έχει αρχίσει να εισχωρεί στο πληκτρολόγιο! Τι κάνετε;

Νέα Έρευνα: Τι Λέει ο Αγαπημένος σας Καφές για την Προσωπικότητά σας

.

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά ένα φλιτζάνι καφέ αποκαλύπτει πιο σημαντικά μυστικά για εσάς από απλές προβλέψεις για το μέλλον.

8 Παράξενα Πράγματα που δεν Ξέρετε για τον Καφέ

.

Αυτά είναι τα 8 πιο παράξενα πράγματα που δεν ξέρετε για τον καφέ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνα Τραπέζια: Απεικονίζουν Ζώα να Αναδύονται Από το Νερό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tips για πιο Ζεστό Σπίτι Χωρίς Θέρμανση