Τι Πρέπει να Κάνετε για να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τι Πρέπει να Κάνετε για να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

Πείτε γεια στο κακό μάτι!

Ενώ μπορεί να έχετε κοιμηθεί μια χαρά, ξυπνάτε με πονοκέφαλο ή μια κακή διάθεση, που δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού προήλθε. Ένας λόγος είναι η αρνητική και καταπιεστική ενεργεία που έχει συσσωρευτεί στο σπίτι σας. Δείτε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείτε να διώξετε αυτήν την αρνητική αύρα από όλους τους χώρους σας.

#1 Αερίζετε τους χώρους σας καθημερινά Ανοίγοντας τα παράθυρα όλη η κακή ενέργεια φεύγει από το σπίτι. Έστω και αν κάνει κρύο έξω αυτό πρέπει να το κάνετε καθημερινά. Καλό θα ήταν, την ίδια ώρα να τινάζετε μαξιλάρια και κουβέρτες.

#2 Καίτε λίγα αρωματικά sticks λιβανιού Η μυρωδιά του λιβανιού πέρα από τις ελληνικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται και για πρακτικές διαλογισμού και πνευματικής ηρεμίας. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε αυτήν τη γαλήνη και στο σπίτι σας;

Το λιβάνι μπορεί να σας ηρεμήσει και να διώξει την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

#3 Πετάξτε όλα τα σπασμένα αντικείμενα Λέγεται πως όταν ένα αντικείμενο σπάει σε ένα σπίτι, σπάει για να φύγει η κακή ενέργεια και το μάτι. Για αυτόν τον λόγο αντικείμενα που είδη έχουν έστω ψιλοσπάσει, μην τα κρατάτε όσο αγαπημένα και να είναι.

#4 Ψεκάστε το σπίτι σας με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού Μυρίζοντάς τα σας φτιάχνει η διάθεση έτσι κι αλλιώς καθώς σας έρχεται το καλοκαίρι και ο ήλιος στο μυαλό. Έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να διώχνουν μακριά την αρνητική ενέργεια αλλά και να την φτιάχνουν.

#5 Βάλτε σε τάξη την ακαταστασία Ένας ακατάστατος χώρος προκαλεί stress και μελαγχολικές σκέψεις. Γενικότερα τα αντικείμενα που βρίσκονται χωρίς ουσιαστικό λόγο μέσα στη μέση, εμποδίζουν την σωστή ροή της ενέργειά σας.

#6 Αποκτήστε διακοσμητικά έπιπλα με κρύσταλλα Λέγετε εδώ και πολλά χρόνια πως η κακή ενέργεια απορροφάται από τους κρυστάλλους και κρατιέται μέσα σε αυτούς. Τελευταία έχει γίνει γνωστό πως ο κρύσταλλος Black tourmaline είναι ο ιδανικός για αυτήν τη χρήση. Κάνει καλό αν τον έχετε και κοντά στις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

#7 Βάλτε ένα κουδουνάκι στην εξώπορτα του σπιτιού σας Μπορεί να σας φαίνεται κάπως αστείο, αλλά έρευνες έχουν δείξει πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος ηρεμεί ακούγοντας τον ήχο από ένα κουδουνάκι. Αυτόματα παίρνει σήμα να διώξει τις αρνητικές σκέψεις και να γεμίσει με θετικές!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να δείτε αλλαγή στη ζυγαριά σας.

Ανακαίνιση Σπιτιού και Όλα Όσα Περιλαμβάνει

.

Βήμα-βήμα όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να ανακαινίσετε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τραχανάς Σούπα από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Μυστικά για να Στρώσετε το Κρεβάτι σας Όπως στα Πολυτελή Ξενοδοχεία