Τεστ: Πείτε μας πώς Διακοσμείτε το Coffee Table να σας Πούμε τι Άνθρωπος Είστε!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τεστ: Πείτε μας πώς Διακοσμείτε το Coffee Table να σας Πούμε τι Άνθρωπος Είστε!

Το πώς διακοσμείτε και τι έχετε τοποθετημένο πάνω στο coffee table δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σας. Διαβάστε παρακάτω! 

Το coffee table είναι το κεντρικό κομμάτι του σαλονιού σας. Οι καλεσμένοι σας κάθονται γύρω του ενώ και εσείς χαλαρώνετε έχοντάς το σχεδόν πάντα στο οπτικό σας πεδίο. 

Εσείς τι ακουμπάτε πάνω του; Πώς το διακοσμείτε; Χρησιμοποιείτε σουβέρ ή όχι; 

Αν βάζετε σε αυτό βιβλία και περιοδικά Περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας διαβάζοντας και σας αρέσει πολύ να συζητάτε για βιβλία. Επίσης, είστε φαν των τελευταίων trends πραγμα που φαίνεται από τα περιοδικά που τοποθετειτε πάνω στο coffee table σας. 

Τα πιο Ιδιαίτερα Coffee Table για το Σαλόνι σας!

Αν ακουμπάτε σε αυτό πολλά κεριά ή γλαστράκια με φυτά Αισθάνεστε πιο γαλήνια όταν όλα γύρω σας είναι cosy και φρέσκα. Θέλετε το σπίτι σας να είναι το ησυχαστήριό σας και o τρόπος που είναι διακοσμημένο το coffee table σας δείχνει αυτό ακριβώς. 

coffee table

Τι σημαίνει η διακόσμηση του coffee table με κεριά και λουλούδια;

Αν δεν παίρνετε ποτέ από πάνω του την αλληλογραφία σας (λογαριασμούς και γράμματα) Έχετε τόσα πολλά άλλα πράγματα να ασχοληθείτε που το τελευταίο σας μέλημα είναι να μετακινήσετε τους λογαριασμούς σας από το coffee table. Δουλεύετε πολύ και σκληρά ενώ αφήνετε τους λογαριασμούς σας πάνω στο τραπέζι για να μην ξεχάσετε κάποια στιγμή να ασχοληθείτε με αυτούς. 

Αν είναι γεμάτο μικροσκοπικά διακοσμητικά Έχετε μια πολυδιάστατη προσωπικότητα και σας αρέσει να μαζεύετε και να μην πετάτε πράγματα. Ο τρόπος, άλλωστε, που είναι διακοσμημένο το coffee table σας αντανακλά την προσωπκότητά σας. 

coffee table

Όταν το coffee table είναι γεμάτο διακοσμητικά σημαίνει πως είστε μια πολυδιάστατη προσωπικότητα.

Δείτε τι Πρέπει να Προσέξετε για να Διαλέξετε το Σωστό Coffee Table

Αν χρησιμοποιείτε πάντα σουβέρ Σας αρέσει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο και σκέφτεστε πολύ το μέλλον. Σας αρέσει να κάνετε επενδύσεις και δεν σας αρέσει καθόλου να ρισκάρετε. Προτιμάτε να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. 

4 Τρόποι να Αναβαθμίσετε το Coffee Table σας με Λιγότερο Από 10€!

Αν δεν χρησιμοποιείτε ποτέ σουβέρ Αν είστε από αυτούς που δεν χρησιμοποιούν ποτέ σουβέρ αυτό δεν σημαίνει πως δεν σας ενδιαφέρει. Απλά είστε πιο αυθόρμητοι άνθρωποι και σας αρέσει να ρισκάρετε. Προτιμάτε να ασχοληθείτε με ένα θέμα εάν και εφόσον εμφανιστεί παρά να είστε από πριν προετοιμασμένοι γι’αυτό. Ζείτε στο τώρα και αυτό φαίνεται και στο σπίτι σας. 

coffee table

Όταν το coffee table σας είναι πάντα σε τάξη αυτό δείχνει πως είστε τελειομανής.

Αν είναι πάντα τακτοποιημένο Είστε μινιμαλίστας και τελειομανής και πιστεύετε πως όλα στο σπίτι σας πρέπει να έχουν τη θέση τους. Ένα τακτοποιημένο coffee table δείχνει πως είστε πάντα έτοιμοι να δεχτείτε επισκέψεις. 

Αν είναι πάντα σε αταξία Είστε ένα δημουργικό άτομο που του αρέσει να κάνει μια περιπετειώδη ζωή. Δεν σας νοιάζει το πόσο τακτικό ή όχι είναι το coffee table γιατί θεωρείτε πως άλλα είναι τα πράγματα στη ζωή που έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Οικονομικές Ιδέες για Ένα Στιλάτο Καθιστικό

.

Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί τρόποι για να φτιάξετε το πιο στιλάτο καθιστικό.

«Πώς μπορώ να διακοσμήσω τον χώρο γύρω από έναν μαύρο καναπέ;»

.

Απαντάμε στην αναγνώστριά μας, Ελένη Φωτίου, από την Κύπρο.

Αυτό το Διακοσμητικό Αντικείμενο Χαρίζει Πάντα Στιλ στο Σπίτι

.

Διακοσμήστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας με αυτό το αντικείμενο και δώστε τους το απόλυτο στιλ!

Ποιο είναι το Κατάλληλο Coffee Table για Ένα Στενό Καθιστικό

.

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος τότε πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στην ευελιξία και την πρακτικότητα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

εξοικονόμηση νερού
Οι Καλύτερες Ιδέες για Εξοικονόμηση Νερού Μέσα στο Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Πράγματα που οι Σούπερ Οργανωμένοι Άνθρωποι Κάνουν και Εσείς δεν Κάνετε!