Το Πώς Κρεμάτε το Χαρτί Υγείας Λέει Πολλά για Εσάς!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Το Πώς Κρεμάτε το Χαρτί Υγείας Λέει Πολλά για Εσάς!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο κρεμάτε το χαρτί υγείας με τον τρόπο που το κρεμάτε; Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν..

Συνήθως υπάρχουν 2 τρόποι για να κρεμάσει κανείς το χαρτί υγείας στην τουαλέτα του. Ο ένας τρόπος υποδεικνύει να κρεμάμε το χαρτί με την άκρη του από πάνω, ενώ ο άλλος τρόπος είναι να το κρεμάμε με την άκρη από κάτω.

Η Gilda Carle, είναι ειδικός στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και ψυχοθεραπεύτρια. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Independent για τον διαφορετικό τρόπο που επιλέγουν οι άνθρωποι να κρεμάνε το χαρτί υγείας και όσα αναφέρει είναι εντυπωσιακά.

Αυτά τα 12 Πράγματα θα τα Βρείτε Σχεδόν σε Κάθε Κυπριακό Σπίτι

Το γνωρίζατε πως ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας;

Εσείς πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας;

Εσείς πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας;

Η Gilda Carle διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών. Όλα τα άτομα απάντησαν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω.

«Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες».

3 Ενδιαφέροντες Τρόποι για να Σταματήσετε να Φυσάτε τη Μύτη σας 100 Φορές την Ημέρα

Το εντυπωσιακό της έρευνας είναι πως πολλά άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν έντονα την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού υγείας σε πολλά σπίτια που επισκέπτονται και έχουν το χαρτί με την άκρη από κάτω.

Αν σας αρέσει να κρεμάτε το χαρτί ώστε να ξετυλίγετε προς τα έξω, είστε δυναμικός χαρακτήρας, οργανωτικός και πολύ φιλόδοξος. Από την άλλη μεριά, αν σας αρέσει το χαρτί κρεμασμένο με την άκρη προς τα μέσα, είστε παθητικός χαρακτήρας, χαλαρός, αξιόπιστος και σας αρέσει να κάνετε σχέσεις με πολύ γερά θεμέλια.

Δείτε για Ποιο Λόγο Χρησιμοποιείτε Εντελώς Λάθος το Χαρτί Κουζίνας (VIDEO)

Αν το κρεμάτε με την άκρη μπροστά (αριστερή εικόνα) είστε πολύ δυναμικός άνθρωπος.

Αν το κρεμάτε με την άκρη μπροστά (αριστερή εικόνα) είστε πολύ δυναμικός άνθρωπος.

«Αν και αρχικά ξεκίνησε σαν μια διασκεδαστική άσκηση, το προϊόν της έρευνας είναι ένα ακριβές εργαλείο αξιολόγησης, που μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη μελλοντική συμβατότητα με ένα άτομο». Η γνωστή ψυχοθεραπεύτρια αναφέρει πως καλό είναι να τα ζευγάρια να έχουν τον ίδιο τρόπο κρεμάσματος του χαρτιού υγείας γιατί η σχέση τους θα είναι πιο υγιής.

Φυσικά το ότι εσείς και ο σύντροφός σας κρεμάτε με διαφορετικό τρόπο το χαρτί δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν ταιριάζετε. Απλά είναι ένα δείγμα πως σαν χαρακτήρες δεν μοιάζετε πάρα πολύ.

Πώς να Ανοίξετε μια Μπύρα Μόνο με Ένα Κομμάτι Χαρτί

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος; Σωστό και λάθος δεν υπάρχει στο κρέμασμα του χαρτιού καθώς όπως είπαμε και παραπάνω η τοποθέτηση του χαρτιού με συγκεκριμένο προσανατολισμό είναι ψυχαναγκαστική απόφαση του μυαλού μας. Ωστόσο ο Wheeler, ένας άνθρωπος που εργάστηκε πολλά χρόνια στην εταιρία χαρτικών Albany Perforated Wrapping Paper Company, ανέφερε το 1891 σε μια δημοσίευση που έκανε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να κρεμάμε το χαρτί. Ο Wheeler υπήρξε ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα τέλεια τετραγωνισμένα κομμάτια χαρτιού υγείας και υποστήριξε πως ο σωστός τρόπος είναι με την άκρη από πάνω.

Ο σωστός τρόπος αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 1 αιώνα.

Ο σωστός τρόπος δημοσιεύτηκε πριν από περίπου 1 αιώνα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας

.

4 tricks για να μειώσετε αισθητά τον ενοχλητικό θόρυβο που κάνει το μπλέντερ σας.

Τεστ: Πείτε μας πώς Διακοσμείτε το Coffee Table να σας Πούμε τι Άνθρωπος Είστε!

.

Ο τρόπος που διακοσμείτε το coffee table λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας.

5 Χρήσεις για το Ρολό Χαρτιού που δεν Έχετε Φανταστεί!

.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 μοναδικές χρήσεις για το ρολό που δεν έχετε ποτέ φανταστεί!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κιλά
Το Νο1 Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε για να Χάσετε τα Κιλά που σας Ταλαιπωρούν για Πάντα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ατομικά Γαλακτομπούρεκα από τον Γιώργο Τσούλη