Ο Νο1 Κανόνας για να Mειώσετε τη Σπατάλη των Χρημάτων σας! 

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ο Νο1 Κανόνας για να Mειώσετε τη Σπατάλη των Χρημάτων σας! 

Σίγουρα είναι δύσκολο για τους περισσότερους από εσάς να αρχίσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη. Πόσο μάλλον όταν ο μισθός σας με το ζόρι φτάνει για να καλύπτει τις ανάγκες σας. 

Ωστόσο καλό θα ήταν όμως να μην αποκλείετε την πιθανότητα ότι κάνετε κάποιες σπατάλες τις οποίες αν και δεν θεωρείτε σημαντικές μπορεί να σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Υπάρχει, λοιπόν, ένας κανόνας που μπορεί να σας φέρει στον ίσιο δρόμο και να σας βοηθήσει να αρχίσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη.

χρήματα

Κάντε οικονομία ακολουθώντας τον κανόνα των 30 ημερών.

Πρόκειται για τον κανόνα των 30 ημερών.

Αν μπει κάτι στο μυαλό σας και θέλετε να το αγοράσετε πάση θυσία, όπως συμβαίνει πολλές φορές, μην βιαστείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε 30 ημέρες. Οι 30 ημέρες είναι ένα υγιές χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου είτε θα σας φύγει η επιθυμία να αποκτήσετε το εν λόγω αντικείμενο, είτε θα σας φουντώσει ακόμα περισσότερο. Έτσι, θα ξέρετε αν πραγματικά το θέλετε και το χρειάζεστε ή όλο αυτό ήταν μια παρόρμηση της στιγμής από την οποία γλιτώσατε.

Στο διάστημα των 30 ημερών μπορείτε να εξετάσετε τις εναλλακτικές που έχετε καθώς και την πιθανότητα να βρείτε να αγοράσετε κάτι παρόμοιο σε πολύ καλύτερη τιμή.

χρήματα

Βάλτε χρήματα στην άκρη αρχίζοντας να σημειώνετε όλα τα έξοδά σας.

Όπως και να έχει, μη βιαστείτε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και έπειτα πράξτε αναλόγως.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πού φεύγουν τα χρήματά σας -ίσως σε άσκοπες αγορές- έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε από κάπου το “παιχνίδι της αποταμίευσης”.

Μια επίσης πολύ ωραία και αποτελεσματική λύση είναι να αρχίσετε να γράφετε σε ένα σημειωματάριο αναλυτικά για ένα μήνα όλα τα έξοδά σας - ακόμα και το παραμικρό έξοδο. Έτσι θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα πού κάνετε ανούσιες σπατάλες και ποια είναι τα πραγματικά έξοδα που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφύγετε τις «Παγίδες» του Σούπερ Μάρκετ!

.

Κάντε οικονομία στο σούπερ μάρκετ με αυτά τα τρικ για έξυπνες αγορές!

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

.

Σε μια δύσκολη περιόδο για τα οικονομικά σας, χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να μη χάσετε το... λογαριασμό. Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βάλουν σε τάξη.

Αυτές οι Συσκευές στο Σπίτι Καίνε το Περισσότερο Ρεύμα

.

Υπάρχουν μερικές συσκευές που δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Πολύ Χρήσιμες Συνήθειες των Οργανωτικών Ανθρώπων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ραφιόλια με Πλιγούρι και Φέτα από τον Άκη Πετρετζίκη