Να τι δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Πλυντήριο Ρούχων!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Να τι δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Πλυντήριο Ρούχων!

Κι όμως, υπάρχουν 5 πράγματα που δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ και για κανέναν λόγο μέσα στο πλυντήριο ρούχων.

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια συσκευή χωρίς την οποία σίγουρα δεν μπορείτε να ζήσετε. Μπορεί πραγματικά να σας γλιτώσει από απίστευτο χάσιμο χρόνου ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν πρέπει να βάλετε ποτέ σε αυτό εκτός εάν θέλετε να το καταστρέψετε.

Κέρματα και νομίσματα Τα μικρά, μεταλλικά αντικείμενα, όπως είναι τα νομίσματα, μπαίνουν πολλές φορές κατά λάθος στο πλυντήριο. Προκαλούν, όμως, κάποια ζημιά; Η απάντηση είναι “ναι”. Τα νομίσματα και γενικά τα μικρά μεταλλικά αντικείμενα μπορούν ακόμα και να σπάσουν το τζάμι της πόρτας του πλυντηρίου. Από την άλλη μεριά είναι τόσο μικρά που μπορεί να χωθούν οπουδήποτε μέσα στο πλυντήριο και να δημιουργήσουν σοβαρές ζημιές. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να τσεκάρετε πάντα τις τσέπες των ρούχων σας πριν τα βάλετε για πλύσιμο.

πλυντήριο ρούχων

Ελέγχετε τις τσέπες σας μη τυχόν και υπάρχουν κέρματα.

5 Λάθη που Μπορεί να Καταστρέφουν το Πλυντήριο Ρούχων σας! 

Εσώρουχα Καταρχάς το να πλένετε τα εσώρουχά σας μέσα στο πλυντήριο μπορεί να κάνει πολύ κακό στα εσώρουχά σας. Από την άλλη το πλύσιμο στο χέρι είναι ιδανικό για να πλένετε αυτά τα τόσο ευαίσθητα ρούχα. Το πλύσιμο, όμως, των εσωρούχων δεν μπορεί να καταστρέψει μόνο τα ίδια αλλά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και στο πλυντήριό σας. Αν, παρόλα αυτά, εξακολουθείτε να τα πλένετε μέσα σε αυτό καλό είναι να τα βάζετε πριν τα πλύνετε σε μια μαξιλαροθήκη. Έτσι κανένα σιδεράκι από κάποιο σουτιέν δεν θα προκαλέσει ζημιά στο πλυντήριο.

Παραπάνω απορρυπαντικό Όταν βάζετε παραπάνω από την προβλεπόμενη ποσότητα απορρυπαντικού αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο πλυντήριό σας. Η κάθε συσκευή έχει ένα “κέντρο ελέγχου” και όταν χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού μπορεί να κάνετε ζημιά στην ευαισθησία του. Σιγουρευτείτε ότι μετράτε σωστά τις ποσότητες.

πλυντήριο ρούχων

Μην βάζετε παραπάνω απορρυπαντικό από ότι πρέπει.

Απολυμάνετε το Πλυντήριο Ρούχων Μέσα σε Μόλις Δέκα Λεπτά!

Πάρα πολλά ρούχα Αν παραγεμίζετε το πλυντήριό σας μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στα ρουλεμάν και στις αναρτήσεις του. Επίσης τα ρούχα σας όταν είναι πάρα πολλά και στριμωγμένα σίγουρα δεν καθαρίζονται όσο καλά θα θέλατε. Επομένως, η λύση είναι να βάζετε λιγότερα ρούχα μέσα στο πλυντήριο για να διασφαλίσετε την καλύτερη λειτουργία του και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του.

Βρεγμένα ρούχα Το να αφήνετε τα ρούχα στο πλυντήριο μετά την πλύση είναι πάρα πολύ κακό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γεμίσει το πλυντήριό σας με άσχημες μυρωδιές ενώ και η πιθανότητα να εμφανιστεί μούχλα μέσα σε αυτό δεν αποκλείεται. Αφαιρέστε τα πλυμένα ρούχα σας από το πλυντήριο αμέσως και αφήστε την πόρτα του ανοιχτή για να στεγνώσει καλά πριν από την επόμενη χρήση του.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Πώς Πρέπει να Σφουγγαρίζετε Κάθε Πάτωμα Ανάλογα με το Υλικό του

.

Όλες οι απορίες που είχατε ποτέ για το σφουγγάρισμα βρίσκουν σήμερα τη λύση τους.

Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!

.

Τρόποι για να πλύνετε την ηλεκτρική σας κουβέρτα χωρίς να χαλάσει.

Ένας Τρόπος για να Γίνουν οι Πετσέτες σας Σούπερ Απαλές και να Μοσχοβολούν!

.

Ακολουθήστε αυτά τα έξι βήματα και χαρείτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα της αγκαλιάς των πετσετών σας για πάντα.

4 Σημεία του Σπιτιού που ΔΕΝ Καθαρίζουν με Ξίδι!

.

Κι όμως υπάρχουν τέσσερα αντικείμενα τα οποία δεν καθαρίζουν με ξίδι-αντίθετα, είναι ο κρυπτονίτης τους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Απαλλαγείτε Εύκολα από το Κοινό Κρυολόγημα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπα
Έτσι Ακριβώς θα Οργάνωνε την Ντουλάπα σας η Martha Stewart!