Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Πλυντήριο Ρούχων 

Κατηγορίες: ADVERTORIAL, PLUS +, LIVING +

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Πλυντήριο Ρούχων 

Ένα νέο πλυντήριο υψηλής τεχνολογίας μπορεί να παραμείνει σαν καινούργιο ακόμα και αν περάσουν πολλά χρόνια.

Το σωστό πλυντήριο ρούχων για εσάς είναι αυτό που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες σας. Για να ξενοιάσετε με το πλύσιμο των ρούχων και να κάνετε πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητα σας, χρειάζεστε ένα που να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη νέα τεχνολογία.

Πριν αγοράσετε ένα πλυντήριο ρούχων, θα πρέπει να εξετάσετε τρεις βασικούς παράγοντες: το μέγεθος και τη χωρητικότητα, την ενεργειακή του ετικέτα και φυσικά την τεχνολογία του. Η LG έχει εξετάσει πριν από εσάς όλες αυτές τις παραμέτρους συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία με την αποτελεσματικότητα και το μοντέρνο design. Δείτε παρακάτω όλα όσα θα σας κάνουν να πείτε το "ναι" σε ένα τέτοιο πλυντήριο ρούχων!

Μέγεθος και χωρητικότητα

Τα μοντέλα των πλυντηρίων ρούχων της LG με μεγάλη χωρητικότητα*, προσφέρουν τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις.  Για παράδειγμα, ιδανικό πλυντήριο για μία οικογένεια είναι αυτό με χωρητικότητα πλύσης από 10 έως και 12 κιλά. Επομένως εκτός από χρήματα θα γλιτώνετε και χρόνο.

Ιδανικό πλυντήριο για μία οικογένεια είναι αυτό που έχει μεγάλη χωρητικότητα πλύσης.

Ενεργειακή κλάση Α

Η ενεργειακή ετικέτα είναι πολύ βασική, αφού όσο περισσότερη ενέργεια μπορείτε να εξοικονομήσετε στο πλύσιμο των ρούχων, τόσο καλύτερο θα είναι και για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη σας. Τα πλυντήρια ρούχων της LG με ενεργειακή κλάση Α** που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της Ε.Ε., συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. 

Τεχνολογία AI DD™

Για να μην καταστρέφονται τα αγαπημένα σας ρούχα χρειάζεστε ένα πλυντήριο που θα έχει τεχνητή νοημοσύνη. Τα πλυντήρια ρούχων LG με την τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύουν όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγουν αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς του. Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε και να φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα για πολύ περισσότερο καιρό.

Τα πλυντήρια με τεχνητή νοημοσύνη δεν φθείρουν τα ρούχα καθώς ανιχνεύουν το βάρος και την απαλότητα τους.

Τεχνολογία Steam+™ και «Φροντίδα για τις ζάρες»

Η ουσία στο πλύσιμο είναι να έχετε πάντα καθαρά ρούχα. Σε μια εποχή που η καθαριότητα και η σωστή υγιεινή είναι πολύ σημαντικά, η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων που καθαρίζει σε βάθος και δίνει έμφαση στη μείωση των αλλεργιογόνων είναι μεγάλη υπόθεση. Η τεχνολογία Steam+™  με τη δύναμη του ατμού εξαλείφει υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων***, όπως τα ακάρεα σκόνης. Επιπλέον, μειώνονται οι ζάρες, πράγμα που κάνει πιο εύκολο και πιο γρήγορο το σιδέρωμα.

Τεχνολογία  TurboWash™

Για εκείνες τις φορές που έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας και θέλετε να βάλετε ένα γρήγορο πλυντήριο, υπάρχει η τεχνολογία TurboWash™. Σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό ολοκληρώνεται η πλύση χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητά της.

Σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό μπορείτε να κάνετε μια ολοκληρωμένη πλύση χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητά της.

Και αν αναζητάτε και την τέλεια συσκευή και για στέγνωμα τότε η LG σας προσφέρει και τη λύση του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου. 

Δεδομένου ότι πολλοί μένουν σε μικρά διαμερίσματα, η επιλογή ξεχωριστού πλυντηρίου και στεγνωτηρίου απλά δεν υπάρχει. Η LG σας δίνει τη λύση του 2 σε 1. Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ενσωματώνονται σε μία συσκευή, πράγμα που κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εξοικονομείτε χώρο και με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού πλένετε και στεγνώνετε.

Η LG είναι εδώ για να φροντίσει εσάς και τις ανάγκες σας. Μπείτε εδώ για να βρείτε το ιδανικό πλυντήριο ρούχων για το δικό σας σπίτι.

*Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο. 

**Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο.

*** Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

#ADVERTORIAL 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος τα Αλλεργιογόνα Από τα Ρούχα σας! Μάθετε τα Πάντα Εδώ

.

Αποκτήστε τα πιο καθαρά ρούχα ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών.

Ένα Ψυγείο που Αφήνει Χώρο και Χρόνο για Σένα και την Οικογένειά σου

.

Αυτό το ψυγείο έχει τους πιο έξυπνους τρόπους αποθήκευσης.

Να τι δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Πλυντήριο Ρούχων!

.

Δείτε τι δεν πρέπει να μπαίνει με τίποτα στο πλυντήριο ρούχων.

Το πιο Στιλάτο Έργο Τέχνης που Όλοι θα Ήθελαν να Έχουν!

.

Ένα έργο τέχνης που θέλουμε να βάλουμε στο σπίτι μας τώρα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Σημεία Αποθήκευσης που δεν Χρησιμοποιείτε ενώ θα Έπρεπε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Τέλειο Τρικ για να Αφαιρέσετε τον Λεκέ Κόκκινου Κρασιού