Η Διατροφή 16:8 που Πρέπει Οπωσδήποτε να Δοκιμάσετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Διατροφή 16:8 που Πρέπει Οπωσδήποτε να Δοκιμάσετε

Αν έχετε ακούσει τα πλεονεκτήματα της δίαιτας 16:8 όπως είναι η απώλεια βάρους, η μειωμένη όρεξη για ζάχαρη, η αυξημένη ενέργεια και ο καλύτερος ύπνος τότε σίγουρα θα έχετε πειστεί να την δοκιμάσετε.

Παρόλα αυτά εμείς σας έχουμε και τα μειονεκτήματά της για να πάρετε ανεπηρέαστοι τις αποφάσεις σας.

Τι είναι η δίαιτα 16:8;

Κατά τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου υπάρχει ένα οχτάωρο που μπορείτε να τρώτε ό,τι θέλετε και ένα δεκαεξάωρο που απλά δεν τρώτε τίποτα. Πίνετε μόνο νερό και γενικά υγρά.

Χάστε Βάρος Βάζοντας Μόνο Αυτό στη Διατροφή σας!

Οι ειδικοί λένε πως αυτή η δίαιτα βοηθάει πάρα πολύ στην απώλεια βάρους καθώς κάνει το σώμα σας να βγαίνει από την κατάσταση της «αποθήκευσης» και να ενεργοποιεί την χρήση του λίπους που έχετε πάνω σας για ενέργεια. Με άλλα λόγια όταν δεν τρώτε ανά λίγες ώρες όλη μέρα και αφήνετε τον οργανισμό σας χωρίς φαγητό για 16 ολόκληρες ώρες αυτός στρέφεται προς το λίπος που έχει αποθηκευμένο και το χρησιμοποιεί για να πάρει ενέργεια.

διατροφή

Φροντίστε η διατροφή σας να είναι ισορροπημένη.

Τα υπέρ της διατροφής

Φτιάξτε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αν σας αρέσει να τρώτε βραδινό με την οικογένειά σας τότε απλά ξεκινήστε το οχτάωρο φαγητού κατά τις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώστε το κατά τις 8 το βράδυ. Διαφορετικά αν σας αρέσει να τρώτε πρωινό μπορείτε απλά να φάτε στις 8 το πρωί το πρώτο σας γεύμα και να σταματήσετε να τρώτε στις 4 το μεσημέρι.

Αν Είναι να Κάνετε μια Αλλαγή στη Διατροφή σας τότε Πρέπει να Είναι Αυτή!

Με αυτό το πρόγραμμα διατροφής δεν θα έχετε φουσκώματα, θα έχετε πιο καθαρό μυαλό και θα νιώθετε πιο ανάλαφροι.

Τα κατά της διατροφής

Οι πρώτες δύο εβδομάδες θα σας φανούν πολύ δύσκολες. Θα νιώθετε πεινασμένοι και χωρίς ενέργεια. Αλλά αυτό θα περάσει.

Ένα άλλο αρνητικό είναι τα άσχημα σχόλια που θα ακούτε από τους γύρω σας οι οποίοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο μένετε νηστικοί τόσες ώρες μέσα στην ημέρα. Κρατήστε τη διατροφή σας για τον εαυτό σας για μερικές εβδομάδες μέχρι τα αποτελέσματα να γίνουν εμφανή.

διατροφή

Μην τρώτε τίποτα μετά το τέλος του 8ώρου.

Κάψτε Λίπος Βάζοντας Αυτές τις Τροφές στη Διατροφή σας

Φροντίστε να κοιμάστε γενικά εφτά ώρες κάθε βράδυ. Επίσης, σε ό,τι αφορά τη γυμναστική σας χαλαρώστε λίγο στην αρχή όσο δεν έχετε ενέργεια μέχρι το σώμα σας να προσαρμοστεί στη νέα του διατροφή.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή Είναι η Ευκολότερη Δίαιτα που Υπάρχει

.

Μια πολύ απλή δίαιτα που δουλεύει αποδεδειγμένα.

Αυτές Είναι οι 5 Ατασθαλίες που Μπορείτε να Κάνετε στη Δίαιτά σας

.

Σοκολάτα; Ναι! Ζυμαρικά; Σίγουρα! Αυτές και άλλες 3 απαγορευμένες τροφές μπορούν να κάνουν τη δίαιτα σας πραγματικά πιο αποτελεσματική.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς Εξουδετερώνουν τους Συναγερμούς οι Διαρρήκτες;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μαρμελάδα Ροδάκινο Από τον Γιώργο Τσούλη