Δείτε 6 Πράγματα που Σχεδόν όλοι Κάνουμε στο Σπίτι μας και Δεν το Παραδεχόμαστε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Δείτε 6 Πράγματα που Σχεδόν όλοι Κάνουμε στο Σπίτι μας και Δεν το Παραδεχόμαστε

Είναι και αυτά τα ένοχα πράγματα, τα λατρεμένα που ενίοτε είναι και απαγορευμένα αλλά αγαπάμε να κάνουμε όταν μένουμε μόνοι στο σπίτι παρ’ όλο που τις περισσότερες φορές γνωρίζουμε πως δεν είναι πρέπον.

Λίγο η αίσθηση της ελευθερίας, λίγο η έλλειψη συγκατοίκου και τα 6 αυτά, απαγορευμένα, πράγματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά.

Τρίχες στο ντους Είτε έχετε μπανιέρα είτε έχετε ντουζιέρα οι τρίχες είναι δεδομένες. Αν ειδικά είναι και η εποχή που τα μαλλιά πέφτουν με πιο έντονο ρυθμό τότε η μπανιέρα αλλά και τα πλακάκια θα έχουν σίγουρα τρίχες μετά από κάθε λούσιμο. Φροντίστε, λοιπόν, να τις καθαρίζετε ρίχνοντας απλά λίγο νερό αφού κάνετε το μπανάκι σας.

Από τα πιο συνηθισμένα που μπορεί να σας συμβούν στο ντους είναι οι απώλεια τριχών.

Από τα πιο συνηθισμένα που μπορεί να σας συμβούν στο ντους είναι οι απώλεια τριχών.

Χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι των πιάτων για πολύ καιρό Το ό,τι καθημερινά βρέχεται και έχει πάνω του υγρό απορρυπαντικό πιάτων δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το αντικαθιστάτε. Υπολείμματα τροφών, μύκητες και πολλά άλλα μικρόβια μπορεί να εμφανίζονται σε σφουγγάρια που χρησιμοποιούνται για πολύ καιρό.

Πετσέτες μπάνιου Ακόμα ένα πράγμα που ξεχνάτε ή μάλλον βαριέστε να αλλάξετε. Το ό,τι σκουπιζόμαστε τις περισσότερες φορές με καθαρά χέρια ή μετά από ένα μπάνιο δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν αλλαγή. Πάντα οι φρέσκες και μοσχομυρωδάτες πετσέτες μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αν υιοθετείτε έναν εργένικο τρόπο ζωής καλό θα ήταν να αλλάζετε τακτικά πετσέτες στο μπάνιο σας.

Μάθετε να αλλάζετε τακτικά πετσέτες στο μπάνιο σας.

Πεντακάθαρο Σπίτι Χωρίς Κόπο: Έτσι θα Μειώσετε την Ακαταστασία

Λιωμένη σοκολάτα με το …δάχτυλο Όσο χρονών και να είστε, η λιωμένη σοκολάτα που τρώτε με το δάχτυλο είναι μια συνήθεια που δεν κόβεται εύκολα ή μάλλον δεν κόβεται ποτέ! Καταλήγουμε, λοιπόν, στο συμπέρασμα πως η χρήση του δείκτη σίγουρα χαρίζει άλλη γεύση και σαφώς πιο νόστιμη!

Φαγητό στο ψυγείο για πολύ καιρό Μην περιμένετε να μεταλλαχτεί σε κάτι άλλο. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πιάσει μούχλα, να αλλοιωθεί και να μεταφέρει μια άσχημη μυρωδιά στο ψυγείο σας. Εφόσον δεν έχετε σκοπό να το καταναλώσετε δεν υπάρχει και λόγος να το κρατάτε για εβδομάδες.

Αν δεν έχετε μπει στον κόπο να ο πετάξετε τότε σίγουρα η μυρωδιά θα σας αναγκάσει.

Αν δεν έχετε μπει στον κόπο να το πετάξετε τότε σίγουρα η μυρωδιά θα σας αναγκάσει.

Οι Επιστήμονες Εξηγούν Γιατί δεν Πρέπει να Δουλεύουμε Πριν τις 10 το Πρωί

Δεν κοιτάτε ποτέ κάτω από το κρεβάτι Από τις μεγαλύτερες «κρυψώνες» βρωμιάς σ’ ένα σπίτι είναι το σημείο κάτω από το κρεβάτι. Αν κάνετε πράξη το ρητό, «όσα βλέπει η πεθερά» τότε σίγουρα κάτω από το κρεβάτι σας η σκόνη θα κάνει πάρτι! Εντάξτε στο εβδομαδιαίο καθάρισμα και τον καθαρισμό των δύσκολα προσβάσιμων σημείων όπως και αυτό κάτω από το κρεβάτι σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να Γιατί δεν Πρέπει να Στρώνετε το Κρεβάτι σας Κάθε Μέρα!

.

Μάθετε τι λέει μια νέα έρευνα που μόλις κυκλοφόρησε.

Υπόθεση Καθάρισμα: Ο Απόλυτος Οδηγός για να Προλάβετε σε 1 Ώρα!

.

Για κάποιον που λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι και ο χρόνος του είναι περιορισμένος χρειάζεται πρόγραμμα και συνέπεια.

Κουίζ: Πόσο καλά Χειρίζεστε τα Χρήματά σας;

.

Ανακάλυψτε αν κάνετε έξυπνες αγορές ή αν ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα και το κομπόδεμά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Άνθρωποι που Ζουν Μέχρι τα 100 Ακολουθούν Αυτόν τον Τρόπο Ζωής!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Μερικά Κολπάκια που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Ψηλότεροι