6 Κινήσεις που Πρέπει να Κάνετε πριν Μετακομίσετε στο Νέο σας Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

6 Κινήσεις που Πρέπει να Κάνετε πριν Μετακομίσετε στο Νέο σας Σπίτι

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι είναι μια εμπειρία ζωής που λίγοι άνθρωποι περιγράφουν ως ευχάριστη. Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν στην μετακόμισή σας και θα την κάνουν όχι μόνο ευχάριστη αλλά και εύκολη.

Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα υπάρχοντάς σας Όσο πιο πολλά πράγματα έχετε να μεταφέρετε τόσο πιο δύσκολη θα είναι και η εγκατάστασή σας στο νέο σας σπιτικό. Πετάξτε, χαρίστε και δώστε ό,τι δεν χρειάζεστε σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν ανάγκη αυτά που εσείς δεν θέλετε πια.

Βρείτε την καλύτερη μεταφορική εταιρία για εσάς Πώς; Με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπείτε στο douleutaras.gr, πληκτρολογήστε τι ακριβώς χρειάζεστε και πού θέλετε να μετακομίσετε και μέσα σε 3 μόλις λεπτά θα σας έρθουν προσφορές από μεταφορικές εταιρίες για να κάνετε την δουλειά σας με ασφάλεια και οργάνωση.

μετακόμιση

Κάντε ένα καλό καθάρισμα στο σπίτι σας μια εβδομάδα πριν μπείτε και επισήμως σε αυτό.

Τσεκάρετε τα έπιπλά σας Μετρήστε όλα τα έπιπλα που έχετε σκοπό να μεταφέρετε από το παλιό στο καινούργιο σπίτι για να δείτε αν όντως χωράνε και έχουν θέση στο νέο σας σπιτικό. Αν δεν χωράνε δεν χρειάζεται να μπείτε και στον κόπο να τα μεταφέρετε.

Μετακομίστε στα μέσα του μήνα Έρευνες έχουν δείξει ότι ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να μετακομίζει αρχές ή τέλη του μήνα και αυτός είναι και ο λόγος που τα έξοδα μετακόμισης είναι πιο ανεβασμένα. Κάντε την μετακόμισή σας στα μέσα του μήνα και γλιτώστε χρήματα και από αυτό.

Βάλτε ετικέτες στις κούτες σας Όσο πιο καλά οργανώσετε το πακετάρισμα των αντικειμένων σας τόσο πιο εύκολο θα είναι και το ξεπακετάρισμά τους Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάζετε κόκκινη ταινία σε όλες τις κούτες που προορίζονται για το σαλόνι και πράσινη ταινία στις κούτες που πρόκειται να πάνε στο υπνοδωμάτιο. Έτσι θα ξέρετε πού ακριβώς πρέπει να πάει η κάθε κούτα.

μετακόμιση

Γράψτε έξω από την κάθε κούτα το περιεχόμενό της για να μην χάνετε χρόνο στο ξεπακετάρισμα.

Φροντίστε το νέο σας σπίτι Είναι πολύ σημαντικό το νέο σας σπίτι να είναι εντελώς άδειο και να έχει καθαριστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την τελική μετακόμιση. Για να κάνετε το καθάρισμα σωστά και χωρίς να κουραστείτε καθόλου μπείτε στο douleutaras.gr στην υπηρεσία οικιακού καθαρισμού και επιλέξτε τους χώρους που θέλετε να καθαριστούν. Αμέσως θα εμφανιστεί στην οθόνη σας το κόστος αλλά και οι ώρες που θα χρειαστούν για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ακολουθώντας τα βήματα που σας δίνουμε παραπάνω θα διαπιστώσετε πως τελικά μπήκατε στο καινούργιο σας σπιτικό χωρίς να κουραστείτε και να αγχωθείτε καθόλου. Καλή μετακόμιση! Και αν προκύψει και κάτι άλλο στην πορεία (ανακαίνιση, απολύμανση, συντηρήσεις κλιματιστικών, επισκευές οικιακών συσκευών και πολλά πολλά άλλα) θα βρείτε τα πάντα με ένα κλικ στο douleutaras.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γωνιακός Καναπές: Έτσι Πρέπει να τον Τοποθετείτε στο Σαλόνι σας

.

Ο καναπές-γωνία πρέπει να τοποθετηθεί σωστά έτσι ώστε να κολακεύει τον χώρο.

5 Διακοσμητικά Λάθη που Όλοι Κάνουμε στο Πρώτο μας Σπίτι!

.

Μήπως έχετε κάνει και εσείς αυτά τα διακοσμητικά λάθη;

Μικρή Κουζίνα: Έξυπνες Λύσεις για να Κερδίσετε Χώρο

.

Υπάρχουν ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις μικρές κουζίνες σας σε όμορφους, λειτουργικούς χώρους. Δείτε μερικές από αυτές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποια Σοκολάτα Έχει τις Λιγότερες Θερμίδες Χωρίς να Περιοριστείτε Μόνο στην Μαύρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φαλάφελ Κολοκυθιού! Light και Πεντανόστιμα