Όσα Πρέπει να Πετάξετε από το Ψυγείο σας Αμέσως

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Όσα Πρέπει να Πετάξετε από το Ψυγείο σας Αμέσως

Στην εποχή που ζούμε, δεν θα έπρεπε να πετάτε καμία μερίδα φαγητό ή οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο. Πολλές φορές, όμως, υπάρχουν στο ψυγείο σας τρόφιμα που πρέπει για το καλό σας να τα πετάξετε στα σκουπίδια.

Δείτε όσα είναι αυτά που πρέπει να αποχωριστείτε απόψε κιόλας και φροντίστε να γεμίσετε τα άδεια ράφια με φρέσκα φαγώσιμα είδη που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να ανοίγετε το ψυγείο σας κάθε φορά.

Χόρτα και λαχανικά που έχουν χαλάσει Τα φρέσκα χόρτα και τα λαχανικά, όπως το μαρούλι, αν τα αφήσετε για αρκετές μέρες μέσα στη σακούλα τους τότε, αρχίζουν να μαραίνονται και να αποκτούν μία γλοιώδη μορφή. Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να τα κάνετε τίποτα άλλο από το να τα ξεφορτωθείτε.

Μην αφήνετε τα λαχανικά μέσα στις σακούλες τους, διότι χαλούν πιο εύκολα.

Μην αφήνετε τα λαχανικά μέσα στις σακούλες τους, διότι χαλούν πιο εύκολα.

Λεμόνια Είτε πρόκειται για ένα ξεχασμένο λεμόνι κομμένο στη μέση, είτε για ολόκληρο, όταν τα λεμόνια σας γίνουν σκληρά και στεγνώσουν, δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάτε στο ψυγείο.

Ληγμένες συσκευασίες Αν σας λήξει το γάλα, συνήθως το καταλαβαίνετε αμέσως. Υπάρχουν, όμως, εκείνα τα ξεχασμένα βαζάκια από κάποια σως ή ο,τιδήποτε σε άλμη, όπως η κάπαρη, που μπορεί να έχουν λήξει και χρόνια. Απλά, πετάξτε τα!

Πετάξτε ξεχασμένα βαζάκια μαρμελάδας!

Πετάξτε ξεχασμένα βαζάκια μαρμελάδας!

Ο,τιδήποτε έχει μούχλα Η μυρωδιά, αλλά και η όψη μούχλας, θα σας οδηγήσει σε αυτό και εσείς με τη σειρά σας θα το οδηγήσετε στα σκουπίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Ωμός κιμάς, πουλερικά και ψάρια μετά από 2 ημέρες Ψωνίσατε κάτι από τα παραπάνω με σκοπό να το μαγειρέψετε άμεσα, γι’ αυτό και δεν το βάλατε στην κατάψυξη. Αν πέρασαν πάνω από δύο μέρες και ξεχάσατε να το μαγειρέψετε ή να το καταψύξετε, για το καλό σας πετάξτε το, όσο κι αν σκέφτεστε τη μεγάλη σπατάλη εκείνης της στιγμής.

Αν αφήσατε στην ψύξη ωμό ψάρι ή κρέας για παραπάνω από 2 μέρες πρέπει να το πετάξετε!

Αν αφήσατε στην ψύξη ωμό ψάρι ή κρέας για παραπάνω από 2 μέρες πρέπει να το πετάξετε!

9 και Κάτι Πράγματα που δεν Πρέπει να Λείπουν από την Κατάψυξή σας

Μαγειρεμένη μερίδα φαγητού που περίσσεψε Σε αυτήν την περίπτωση έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να την καταψύξετε σε ένα μπολάκι με σκοπό την μελλοντική χρήση, είτε να την αφήσετε στο ψυγείο το πολύ 3 μέρες. Εξαρτάται, βέβαια, και από το τρόφιμο, καθώς μπορεί να χρειάζεται και συντομότερο διάστημα. Αν μετά το πέρασμα αυτών των ημερών παραμένει στο ψυγείο σας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Επιχείρηση σκούπα, αμέσως!

Ποσότητα φαγητού που έχει περισσέψει εδώ και μέρες!

Ποσότητα φαγητού που έχει περισσέψει εδώ και μέρες!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε αυτά τα 5 Πράγματα στο Ψυγείο σας για να Χάσετε Βάρος

.

Οργανώστε το ψυγείο σας και μην φοβάστε τίποτα. Τα κιλάκια θα φύγουν πριν το καταλάβετε!

«Πώς μπορώ να κάνω το ψυγείο μου να λάμψει με οικολογικό τρόπο;»

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση αναγνώστριάς μας για το πώς μπορεί να καθαρίσει τις εξωτερικές επιφάνειες στο ψυγείο της με οικολογικό τρόπο.

Βήμα-Βήμα Όλα Όσα Πρέπει να Κάνετε για Πεντακάθαρο Ψυγείο

.

Έτσι θα έχετε το πιο καθαρό ψυγείο με τον πιο απλό τρόπο!

3 Συμβουλές για να Βάλετε το Ψυγείο σας στη Σωστή Θέση

.

Αυτά είναι τα 3 βασικά στοιχεία που καθορίζουν την σωστή θέση για το ψυγείο σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Adam Levine
Δείτε το Rock Σπίτι του Adam Levine στο Hollywood Hills

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γλυκό με Ζελέ και Μπισκότα Χωρίς Ζάχαρη