Ήρθε η Ώρα της Συγκατοίκησης; Τι δεν Πρέπει να Αφήσετε Πίσω

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ήρθε η Ώρα της Συγκατοίκησης; Τι δεν Πρέπει να Αφήσετε Πίσω

Δείτε τα 7 πράγματα που πρέπει να πάρετε μαζί σας.

Είναι δυνατόν να μετακομίζετε σε καινούργιο σπίτι και να μην πάρετε μαζί σας ΟΛΑ τα πράγματα από το παλιό; Όχι δεν είναι όλα σημαντικά. Τα πιο σημαντικά αντικείμενα που πρέπει να πάρετε μαζί σας, σας τα απαριθμούμε παρακάτω!

Το μαξιλαράκι σας Το μαξιλάρι που κοιμάστε είναι αναντικατάστατο. Το γνωρίζετε, είναι το δικό σας μαξιλάρι, το πιο άνετο που πλέον έχει αποκτήσει το σχήμα του κεφαλιού και του αυχένα σας. Δεν σας εγγυάται κανείς πως θα βρείτε κάτι ανάλογο ή και ένα καλύτερο ακόμα.

Αυτά τα Tips θα Κάνουν τη Συγκατοίκηση Παιχνιδάκι

Χωρίς το μαξιλάρι σας μην πάτε πουθενά.

Τις πετσέτες Τις πετσέτες και ειδικά τις πιο παλιές που έχετε. Αν τις κόψετε σε μικρότερα κομμάτια θα έχετε νέα μικρά κουρελάκια – πετσετάκια για της ώρες της καθαριότητας, μην σας πούμε πως θα είναι και πιο καλά από αυτά της αγοράς, καθώς είναι πιο απορροφητικά.

Τα έργα τέχνης Τα έργα τέχνης που δεν είναι ανάγκη να είναι υψηλής αξίας για να πρέπει να τα πάρετε μαζί σας, αλλά επειδή δείχνουν το προσωπικό σας γούστο. Ένα έργο τέχνης δεν είναι μια τυχαία αγορά που κάνετε, είναι ένα «αντικείμενο» που θέλετε να έχετε μαζί σας, σε όποια κατοικία και αν είστε.

6 Πράγματα που Αλλάζουν Μετά τη Συγκατοίκηση

Φωτογραφίες και έργα τέχνης που αγαπάτε θα σας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν σας.

Τα λουλούδια Το γλαστράκι με το φυτό, που το είχατε έννοια μέσα στη μέρα, να είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία και να έχει αρκετό νερό έχει πλέον μεγαλώσει. Δεν γίνεται να το αφήσετε λοιπόν πίσω, έχετε κάνει κόπο να το «μεγαλώσετε».

Ωχ! Τις προσωπικές συλλογές Τις προσωπικές σας συλλογές σαφώς και πρέπει να τις πάρετε μαζί σας. Σίγουρα τις έχετε αποκτήσει με κόπο, αλλά προσέξτε! Μην τις αραδιάσετε παντού μέσα στο σπίτι, σκεφτείτε λιγάκι και το σύντροφό σας που θα αρχίσει να τρέχει μακριά. Αυτό που μπορείτε και πρέπει να κάνετε είναι να στολίσετε μέρος της συλλογής σε ένα σημείο του σπιτιού και το υπόλοιπο να το αποθηκεύσετε. Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Αν δε είναι και η γνωστή συλλογή με γραμματόσημα, ακόμα καλύτερα, δεν θα ενοχλεί κανέναν!

6 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν την συγκατοίκηση

Αν έχετε κάποια προσωπική συλλογή, μην την αφήσετε πίσω. Πάρτε την μαζί σας.

Mirror mirror Τον μαγικό σας καθρέφτη πώς να τον αποχωριστείτε; Έχετε μάθει να βάφεστε και να ετοιμάζεστε μπροστά του και να ξέρετε τι βλέπετε ακριβώς, γιατί καθρέφτης με καθρέφτη διαφέρει. Και ο καθρέφτης μαζί.

Συγκατοίκηση Issue: Τι γίνεται αν Πρέπει να Συγκατοικήσετε με τον Σύντροφό σας σε Πολύ Μικρό Διαμέρισμα;

Το αγαπημένο σας κατοικίδιο Αν και δεν ανήκει στα αντικείμενα, είναι δυνατόν να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω; Μιλάμε για το κατοικίδιό σας, τη συντροφιά σας, την ανιδιοτελή σας αγάπη. Μαζί του θα φέρει και όλα τα δικά του αξεσουάρ και έπιπλα, για αυτό θα πρέπει να έχετε υπολογίσει και τον δικό του χώρο. Που σίγουρα θα το έχετε κάνει!

Μην αφήσετε το κατοικίδιό σας πίσω γιατί θα σας λήψει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αν Μετακομίζετε μην Πετάξετε Ποτέ ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα

.

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι είναι μία διαδικασία που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι να κρατήσετε και τι να πετάξετε. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να πετάξετε με τίποτα.

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Δωρεάν Apps Που θα Κάνουν πιο Ευχάριστο τον Εγκλεισμό στο Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez και Alex Rodriguez: Μόλις Αγόρασαν Ένα Πανέμορφο Διαμέρισμα