Εστιάστε στα Σημαντικά Γεγονότα & σε 2 ακόμη Τips για να Βελτιώσετε τη Μνήμη σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εστιάστε στα Σημαντικά Γεγονότα & σε 2 ακόμη Τips για να Βελτιώσετε τη Μνήμη σας

Η υπερβολική πληροφορία που περνά μπροστά από τα μάτια μας καθημερινά δεν βοηθάει. Δες, λοιπόν, πώς θα «προστατεύσετε» τη μνήμη σας.

Ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας. Το ένα νέο διαδέχεται το άλλο, οι εικόνες που περνούν καθημερινά μπροστά στα μάτια μας είναι πραγματικά άπειρες, οι ειδήσεις, τα e-mails, οι συζητήσεις με φίλους και οικογένεια συσσωρεύονται στον εγκέφαλό μας με αποτέλεσμα πολλές φορές αυτή η υπερπληροφόρηση να μας κάνει κακό.

Δεν σας έχει τύχει κι εσάς να έχετε φρακάρει, να έχετε κολλήσει και να μη θυμάστε πράγματα; Να, για παράδειγμα, όταν βιάζεστε και δεν θυμάστε πού παρατήσατε τα κλειδιά σας, όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο και δεν θυμάστε για ποιον σκοπό βρίσκεστε εκεί, όταν μιλάτε με έναν γνωστό σας και σας διαφεύγει το όνομά του, όταν μια φίλη σας σας θυμίζει μια ωραία στιγμή και εσείς δεν καταλαβαίνετε καν σε τι αναφέρεται… Όλα αυτά συμβαίνουν και δεν είναι παράλογο. Για όλα φταίει η υπερβολική πληροφορία που όλοι λαμβάνουμε καθημερινά, αλλά με μια μικρή προσπάθεια μπορείτε να το αλλάξετε αυτό.

Όχι να σταματήσετε να δέχεστε υπερπληροφόρηση, αλλά να κάνετε πράγματα για να βελτιώσετε τη μνήμη σας.

Τα tips για να βελτιώσετε τη μνήμη σας
Άρχισε να δίνετε σημασία σε σημαντικά γεγονότα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριγωνελίνη: Πού θα Βρείτε την Ουσία που Προστατεύει τον Εγκέφαλο

.

Η τριγωνελίνη βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης, προάγει τη γνωστική λειτουργία, αλλά και την αντίληψή μας για το περιβάλλον.

Αυτά είναι τα Χρώματα που μας Κάνουν πιο Έξυπνους

.

Eίναι γνωστό ότι τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση. Τι δύναμη όμως ασκούν στον εγκέφαλο; Δείτε ποια είναι εκείνα τα χρώματα που διεγείρουν τη μνήμη σε μικρούς και μεγάλους.

Φενγκ Σούι στο Γραφείο: Ακολουθήστε Αυτούς τους Κανόνες και Όλα θα Αλλάξουν

.

Πολλοί πλούσιοι στον κόσμο συμβουλεύονται ειδικούς Φενγκ Σούι πριν μπουν στο γραφείο τους. Να τι μπορείτε να κάνετε και εσείς για να προσελκύσετε πλούτο.

Οργανώστε Κάθε Χώρο του Σπιτιού σας Mέσα σε 5 Λεπτά

.

Με αυτά τα tips θα καταφέρετε να οργανώσετε το σπίτι σας τέλεια σε λιγότερο από 5 λεπτά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Λαχταριστή Αμαρτιτσιάνα από τον Γιώργο Τσούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Πράγματα που Δεν Λείπουν από Κανένα Κυπριακό Σπίτι!