Οι Κανόνες του Τέλειου Συντρόφου: Κάντε την να Πίνει Κρασί στο Όνομά σας!

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι Κανόνες του Τέλειου Συντρόφου: Κάντε την να Πίνει Κρασί στο Όνομά σας!

Οι σχέσεις στις μέρες μας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αλλά ούτε είναι και ακατόρθωτο το να έχετε μια όμορφη και υγιή σχέση.

Άνδρες και γυναίκες διαφέρουν εντελώς στο πώς αντιμετωπίζουν την αγάπη αλλά όλοι ανεξαρτήτως φύλου θέλουν το ίδιο πράγμα. Θέλουν το «και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

Και ενώ ο στόχος είναι κοινός, η προσέγγιση του στόχου είναι τελείως διαφορετική. Οι άνδρες θέλουν να είναι οι καλύτεροι σύντροφοι των γυναικών τους ή των συντρόφων τους, θέλουν να τις κάνουν να νιώθουν τυχερές που τους έχουν και θέλουν να νιώθουν πως είναι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί. Το ότι το θέλουν όμως δε σημαίνει ότι το προσπαθούν κιόλας.

Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μόνο για Άντρες

Αν λοιπόν θέλετε να προσπαθήσετε λιγάκι εμείς σας έχουμε όλα τα κόλπα και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Αν κάνετε όλα αυτά θα έχετε καταφέρει να κλέψετε την καρδιά της μια και καλή.

Επικοινωνία Αν δεν υπάρχει επικοινωνία σε μια σχέση τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει πάση θυσία να προσπαθείτε να επικοινωνείτε με την σύντροφό σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να λύνετε τα προβλήματά σας με τη συζήτηση. Το ξέρουμε ότι είστε αρσενικά και τα αρσενικά δεν αγαπούν τις πολλές συζητήσεις αλλά αν θέλετε μια υγιή σχέση θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα και θα αρχίσετε να μιλάτε. Δεν χρειάζονται υπερβολές και αναλύσεις. Λίγα λόγια, κατανοητά ώστε να λύνεται το κάθε πρόβλημα όταν παρουσιάζεται.

Έρευνα: Οι Άντρες που Κάνουν Δουλειές στο Σπίτι Έχουν Χαμηλότερη Λίμπιντο

Μην σας φαίνεται χαμένος κόπος το να φτιάξετε τη σχέση σας. Διορθώνοντας τη σχέση θα διορθωθεί όλη σας η ζωή.

Μην σας φαίνεται χαμένος κόπος το να φτιάξετε τη σχέση σας. Διορθώνοντας τη σχέση θα διορθωθεί όλη σας η ζωή.

Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο Προσπαθήστε να μην θεωρείτε τη σύντροφό σας δεδομένη ποτέ και για κανένα λόγο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Μην θεωρείτε λοιπόν ως δεδομένο πως η σύντροφός σας θα κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι. Δεν έχει καμία υποχρέωση να κάνει κάτι τέτοιο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείτε.

Δείξτε την εκτίμησή σας Αγαπάτε τη γυναίκα σας και το ξέρετε. Γιατί, λοιπόν, να μην της το λέτε και με λόγια; Το ελαφρύ κοκκίνισμα στα μάγουλα όταν της πείτε λόγια αγάπης που δεν τα περιμένει, θα αξίζει τον κόπο! Να θυμάστε πως μια καλή κουβέντα προς τη γυναίκα σας θα είναι εντέλει προς όφελός σας.

Aν είστε Μπαμπάδες και Έχετε Κόρες τότε Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθείτε Πιστά!

Κάντε της εκπλήξεις Σπάνια θα συναντήσετε γυναίκα που να μην αγαπάει τις εκπλήξεις. Τι σημασία έχει αν είστε πλέον μαζί 2,5 ή 15 χρόνια; Μια έκπληξη θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα την κάνει να χαρεί πάρα πολύ. Ένα κόσμημα, ένα ωραίο φαγητό μαγειρεμένο από εσάς, ένα ταξίδι. Δεν έχει σημασία η αξία του δώρου ή της έκπληξης αρκεί να είναι από την καρδιά σας.

Μην παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας Όταν κάτι την αφορά θα θέλει να το ξέρει. Μην παίρνετε λοιπόν αποφάσεις που αφορούν και τη δική της ζωή χωρίς να τη ρωτήσετε. Αυτό θα δείξει ότι δεν την υπολογίζετε και σίγουρα δε θέλετε να πάτε τη σχέση σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα και αν εσείς είστε ο μόνος που συνεισφέρετε οικονομικά στο σπίτι, θα πρέπει να τη ρωτάτε για όλες εκείνες τις σημαντικές ή ασήμαντες αποφάσεις που αφορούν και εκείνη.

Το πιο Απίθανο Gadget για Άνδρες: Παγάκια που δεν Νερώνουν το Ποτό ή τον Καφέ σας

Κάντε εκπλήξεις στην αγαπημένη σας ακόμα και μετά από 10 ή 20 χρόνια γάμου.

Κάντε εκπλήξεις στην αγαπημένη σας ακόμα και μετά από 10 ή 20 χρόνια γάμου.

Θυμηθείτε τη νεανική version σας Θυμάστε πώς είσασταν όταν πρωτοσυναντήσατε αυτή τη γυναίκα; Πώς είσασταν όταν σας ερωτεύτηκε; Θυμίστε στον εαυτό σας εκείνη τη νεανική σας version και ύστερα θυμίστε το ίδιο και στη γυναίκα σας κάνοντας πράγματα που θα της υπενθυμίσουν γιατί σας ερωτεύτηκε.

Μην κοιτάτε κρυφά άλλες γυναίκες Μπορεί να θεωρείτε πως η γυναίκα σας δεν σας παίρνει χαμπάρι όταν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα κρυφά ενώ είστε μαζί αλλά πιστέψτε μας σας καταλαβαίνει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Αν δεν μπορείτε να μην κοιτάτε, τότε απλά κάντε το φανερά και συζητώντας μαζί της. Το να πείτε για παράδειγμα «Κοίτα αυτή τη γυναίκα, τι ωραία που είναι ντυμένη» δεν είναι κακό και θα κάνει τη σύντροφό σας να νιώσει πως υπολογίζεται, ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, η γνώμη της.

Έρευνα: Αυτός είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή

Να είστε ειλικρινής Η ειλικρίνεια είναι σπουδαία υπόθεση και αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ. Φροντίστε να συζητάτε με ειλικρίνεια όλα όσα πρέπει αλλά φροντίστε να είστε λίγο πιο επιεικείς σε ό,τι έχει να κάνει με αυτήν. Για παράδειγμα, το να της πείτε πως το νέο της κούρεμα είναι απαίσιο και δεν της πάει καθόλου δεν είναι καθόλου σοφή κίνηση. Όταν, όμως, έρθει η ώρα να κουρευτεί ξανά μπορείτε να της πείτε «Ωραία τα είχες κάνει τη προηγούμενη φορά αλλά εμένα μου άρεσες πιο πολύ τότε που είχες κάνει εκείνο το χτένισμα».

Τα λουλούδια είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος να δείχνετε συχνά την αγάπη και την εκτίμησή σας στην αγαπημένη σας.

Τα λουλούδια είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος να δείχνετε συχνά την αγάπη και την εκτίμησή σας στην αγαπημένη σας.

Να είστε τρυφεροί μαζί της ακόμα και μπροστά σε κόσμο Δεν είπαμε να είστε κολλημένοι πάνω της και να τη φιλάτε όλη την ώρα μπροστά στις φίλες της. Αλλά μερικά χάδια ή ένα φιλί στα πεταχτά δεν βλάπτει κανέναν, θα της αρέσει και οι φίλες της θα σας κοιτάνε με θαυμασμό «ζηλεύοντας» που οι δικοί τους σύντροφοι είναι στον κόσμο τους.

Γίνετε θεοί του σεξ Μια σχέση για να είναι πετυχημένη πρέπει να πληρεί τουλάχιστον 2 προϋποθέσεις. Να υπάρχει ρομαντισμός και καλό σεξ. Φροντίστε να έχετε ένα ωραίο και υγιές σώμα και μην έχετε ταμπού. Το σεξ θέλει μαεστρία και πλέον στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια tips για να κάνετε τη γυναίκα σας να αναστενάζει κάθε φορά που την αγγίζετε.

Προστατέψτε την Οι γυναίκες θεωρούν ως Νο1 βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας άντρας την ασφάλεια που τους παρέχει. Φροντίστε να μην νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα σας. Δείξτε της με κάθε τρόπο πως ό,τι και να της συμβαίνει εσείς θα είστε πάντα εκεί να τη στηρίζετε.

Πώς να τη Ρίξετε: Δεν Θέλει Κόπο, Θέλει Τρόπο!

Μην την απατήσετε ποτέ και για κανένα λόγο Μπορεί να είστε αρσενικά και να νιώθετε πως πρέπει να μοιραστείτε το κορμί σας και με άλλες γυναίκες. Κάνετε λάθος. Αν είστε με μια γυναίκα και όλα λειτουργούν καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξετε άλλες γυναίκες. Και αν το κάνετε τότε φροντίστε να απαλλάξετε τη γυναίκα σας από τη σχέση αυτή. Σίγουρα θα μπορεί να βρει κάτι καλύτερο και εσείς θα είστε ελεύθεροι να φλερτάρετε με όσες γυναίκες επιθυμείτε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Απίστευτα Απλά Κόλπα για να Είστε ο Τέλειος Σύζυγος

.

Αυτά είναι τα κόλπα για να γίνετε ο τέλειος σύζυγος!

Αυτή Είναι η Ισορροπημένη Διακόσμηση για Ευτυχισμένα Ζευγάρια

.

Τσακώνεστε για το ροζ φωτιστικό που θέλει να κρεμάσει αυτή στο σαλόνι ή για τον μαύρο δερμάτινο καναπέ που αυτός θεωρεί αναντικατάστατο; Βρείτε την απόλυτη μέση λύση που θα κάνει και τους δυο ευτυχισμένους!

Έρευνα: Οι Άνδρες που Κοιμούνται Γυμνοί Κάνουν Καλύτερο ΄Υπνο

.

Πρέπει οι άνδρες να κοιμούνται γυμνοί; Όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται από μια έρευνα.

Όλα όσα Πρέπει να Έχει μια Κρεβατοκάμαρα Ζευγαριού!

.

Θέλετε να φτιάξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτά τα 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά του.

Έρευνα: Ο Απίστευτος Λόγος που οι Γυναίκες Χρειάζονται Περισσότερη Ξεκούραση από τους Άντρες

.

Νέα έρευνα έρχεται να μας πει για ποιο λόγο οι γυναίκες κουράζονται περισσότερο από τους άνδρες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Τελειο Gadget για τα Φυτά σας (VIDEO)!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Παγάκια δεν Νερώνουν το Ποτό ή τον Καφέ σας!