4 Απίστευτα Απλά Κόλπα για να Είστε ο Τέλειος Σύζυγος

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

4 Απίστευτα Απλά Κόλπα για να Είστε ο Τέλειος Σύζυγος

Η αλήθεια είναι πως η μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα δε θα πάψει ποτέ να υπάρχει και αυτό είναι άλλωστε κάτι που κάνει τις σχέσεις τόσο ενδιαφέρουσες. Υπάρχουν ωστόσο κάποια κόλπα για να μετριάσετε τους τσακωμούς με τη σύζυγο ή την κοπέλα σας και σας τα παρουσιάζουμε.

Οι γυναίκες θέλουν ειλικρίνεια Μια πολύ συχνή αιτία τσακωμού ανάμεσα στα ζευγάρια είναι όταν η γυναίκα συζητάει κάποιο θέμα που έχει προκύψει και ο άνδρας αδιαφορεί ή προσπαθεί να τελειώσει την κουβέντα υπερβολικά γρήγορα και με αστεία επιχειρήματα. Μην το κάνετε. Οι γυναίκες αγαπάνε την ειλικρίνεια οπότε αν αφιερώσετε λίγα λεπτά για να της εξηγήσετε με ειλικρίνεια και επιχειρήματα αυτά που θέλετε, το θέμα θα λήξει πολύ νωρίτερα από όσο πιστεύατε και εσείς θα γλυτώσετε την γκρίνια και τη μουρμούρα.

Η Έρευνα Απέδειξε: Πρέπει οι Άνδρες να Κοιμούνται Γυμνοί;

Οι γυναίκες θέλουν ειλικρίνια και να μπορείτε να συζητάτε μαζί τους όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα.

Οι γυναίκες θέλουν ειλικρίνια και να συζητάτε μαζί τους όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα.

Βγάλτε μερικές λέξεις από το λεξιλόγιό σας Οι λέξεις «ποτέ» και «πάντα» απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται σε τσακωμούς και συζητήσεις με τη γυναίκα σας. Είναι λέξεις-παγίδες που συνήθως δημιουργούν μεγαλύτερες εντάσεις. Και επειδή, ως γνωστόν, οι γυναίκες πιάνονται από λέξεις για να ξεκινήσουν τσακωμό, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι. Από την άλλη μεριά μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιείτε φράσεις όπως «μερικές φορές», «νιώθω..», «εύχομαι» και πολλές άλλες φράσεις που δείχνουν την διπλωματική σας πλευρά.

Έρευνα: Αυτός είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Βελτιώσετε τη Σεξουαλική σας Ζωή

Σας υποσχόμαστε πως αν κάνετε αυτά τα 4 τρικς, η ζωή σας στο σπίτι θα βελτιωθεί, το σεξ επίσης και θα έχετε μια ευχαριστημένη σύζυγο!

Δοκιμάστε αυτά τα 4 κόλπα και θα έχετε μια ευχαριστημένη σύντροφο (το αντίθετο, δηλαδή, από αυτή την εικόνα.

«Δουλέψτε» τις συναντήσεις σας Κάθε φορά που γυρίζετε από τη δουλειά ή από μια βόλτα με τους φίλους σας, αφιερώστε της λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και θα την έχετε κερδίσει για πάντα.. Οι γυναίκες θέλουν φροντίδα και θέλουν οι άνδρες τους να δείχνουν ότι ενδιαφέρονται. Μπείτε στο σπίτι, χαμογελάστε της, ρωτήστε την πώς ήταν η μέρα της, δώστε της ένα φιλί και μετά κάντε ό,τι θέλετε. Αυτό που θα παρατηρήσετε θα είναι μια μεγαλύτερη ηρεμία μέσα στο σπίτι αλλά και πως ξαφνικά θα έχει περισσότερη όρεξη να σας φροντίσει και να σας ευχαριστήσει.

Νέα Έρευνα: Γιατί οι Άντρες Αποφεύγουν να Kάνουν Οικιακές Δουλειές

Κάθε φορά που επιστρπέφετε από τη δουλειά, αγκαλιάστε την και δώστε της ένα φιλί.

Κάθε φορά που επιστρέφετε από τη δουλειά, αγκαλιάστε την και δώστε της ένα φιλί.

Κάντε περισσότερες δουλειές Για κάποιο λόγο οι άνδρες έχουν μια συνήθεια να μην παρατηρούν τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει αν θέλετε να είναι ευτυχισμένη η γυναίκα σας και να κάνετε περισσότερο σεξ. Προσέξτε τα μαλλιά της όταν πάει στο κομμωτήριο, παρατηρήστε το καινούριο της φόρεμα και δείτε αυτό το ρημάδι το φλιτζάνι που κάθεται πάνω στο γραφείο σας εδώ και μια εβδομάδα. Δεν είπαμε να γίνεται οι νοικοκυρές του σπιτιού αλλά λίγη παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες δεν βλάπτει.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!

6 Πράγματα που Κάθε Άντρας Πρέπει να Έχει στο Σπίτι του

.

Στη λίστα που ακολουθεί δε θα βρείτε το γεμάτο μπύρες ψυγείο που οφείλει να έχει κάθε άντρας στο σπίτι του αλλά τρόπους να φτιάξετε έναν εργένικο παράδεισο.

Οι Κανόνες του Τέλειου Συντρόφου: Κάντε την να Πίνει Κρασί στο Όνομά σας!

.

Με αυτούς τους κανόνες θα μεταμορφωθείτε στον τέλειο σύντροφο για την αγαπημένη σας.

Αυτή Είναι η Ισορροπημένη Διακόσμηση για Ευτυχισμένα Ζευγάρια

.

Τσακώνεστε για το ροζ φωτιστικό που θέλει να κρεμάσει αυτή στο σαλόνι ή για τον μαύρο δερμάτινο καναπέ που αυτός θεωρεί αναντικατάστατο; Βρείτε την απόλυτη μέση λύση που θα κάνει και τους δυο ευτυχισμένους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τεστ: Ο Τρόπος που Κρατάτε το Τιμόνι Λέει Πολλά για τον Χαρακτήρα σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σχέση
Τι Μπορεί να Κάνει μια Σχέση να Δουλέψει; 6 Στοιχεία που θα σας Ενώσουν για Πάντα!