DIY: Δείτε πώς θα Κρύψετε μια Άσχημη Πόρτα με 5 Απλούς Τρόπους

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

DIY: Δείτε πώς θα Κρύψετε μια Άσχημη Πόρτα με 5 Απλούς Τρόπους

Δεν είναι λίγες οι φορές που εξαιτίας μια άτυχης στιγμής χάλασε μία από τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας.

Λίγο ο αέρας που τη φύσηξε και έκλεισε με δύναμη, λίγο που με τη μετακόμιση γδάρθηκε με κάποιο από τα έπιπλα και πλέον έχει μείνει ανεξίτηλο σημάδι τόσο στην πόρτα όσο και στο μυαλό μας, οι λύσεις που σας έχουμε για να διορθώσετε το πρόβλημα πολλές, έξυπνες και πρωτοποριακές.

Δώστε Διακοσμητική Πνοή σε Μια Vintage Πόρτα με αυτές τις 7 Προτάσεις

Αν είστε ακόμα στο ψάξιμο και δεν ξέρετε τι να κάνετε με την «λαβωμένη» πόρτα σας δείτε 5 απλούς και σίγουρα μοναδικούς τρόπους για να την επισκευάσετε και να καλύψετε τη συμφορά.

Μονωτική- αυτοκόλλητη ταινία Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτό το μοντέρνο σχέδιο δημιουργήθηκε με αρκετή φαντασία και μονωτική ταινία. Δεδομένου ότι η ταινία μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία από την πόρτα χωρίς να της προκαλέσει ζημιά την καθιστά ένα πρωτότυπο εργαλείο σχεδίασης σε λείες κυρίως επιφάνειες. Η σχεδίαση είναι εύκολη και παροδική καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αφαιρεθεί. Αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερα γεωμετρικά σχέδια για να καλύψετε τυχόν ατέλειες δεν έχετε παρά να αγοράσετε αυτοκόλλητο ρολό σε ότι χρώμα σας αρέσει και να κόψετε μόνοι σας τα σχέδια που επιθυμείτε. Φροντίστε οι αναλογίες να είναι σωστές και αποστάσεις των αυτοκόλλητων σχεδίων να έχουν μια συνοχή μεταξύ τους έτσι ώστε να μην προδίδεται το σημείο όπου βρίσκεται το πρόβλημα της πόρτας.

Μπορεί να χρησιμοποιείται για διαφορετικούς λόγους ωστόσο στην πόρτα δείχνει ως το καλύτερο διακοσμητικό.

Το αυτοκόλλητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς λόγους ωστόσο στην πόρτα δείχνει ως το καλύτερο διακοσμητικό.

Φτιάξτε Μόνοι σας μια Υπέροχη Γλάστρα με Κοχύλια

Δώστε βάθος στην πόρτα σας Δώστε χαρακτήρα στις επίπεδες πόρτες του σπιτιού σας προσθέτοντας βάθος  χρησιμοποιώντας ξύλινα πηχάκια. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι εξαιρετικά απλή. Αφού προμηθευτείτε ξύλινα πηχάκια από καταστήματα με είδη ξυλείας ή από τον ξυλουργό σας, σχεδιάστε ένα μοτίβο της αρεσκείας σας και κάντε τη διαφορά. Κόψτε τα πηχάκια με ένα πριόνι χειρός στο μέγεθος που εξυπηρετεί το σχέδιό σας και κολλήστε τα συμμετρικά και προσεκτικά με ξυλόκολλα. Στα σημεία που ενώνονται τα πηχάκια μεταξύ τους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ξυλόστοκο για ένα πιο ενιαίο αποτέλεσμα στο σχέδιό σας. Τελειώστε την διακοσμητική σας παρέμβαση βάφοντας τα πηχάκια στο χρώμα της πόρτας.  Με αυτό τον τρόπο θα αναβαθμίσετε αρκετά την πόρτα σας. Αυτές οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες θα την κρατήσουν ελκυστική μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε τη ριζική της αλλαγή.

Δώστε χαρακτήρα κάνοντας την πόρτα σας πιο επιβλητική.

Δώστε χαρακτήρα κάνοντας την πόρτα σας πιο επιβλητική.

Κάντε την πόρτα μαυροπίνακα Αν το πρόβλημα της πόρτας σας είναι μεγάλο δεν έχετε παρά να καλύψετε όλη την επιφάνειά της με μαυροπίνακα. Υπάρχουν δυο διαδικασίες  για να μετατρέψετε την πόρτα σε μαυροπίνακα και οι δυο είναι εξίσου εύκολες. Μπορείτε να αγοράσετε από το εμπόριο κομμάτι μαυροπίνακα και στις διαστάσεις που τον θέλετε έτσι ώστε να τον προσαρμόσετε στην ελαττωματική πόρτα σας με τη διαδικασία του βιδώματος. Επίσης στα χρωματοπωλεία μπορείτε να βρείτε χρώμα μαυροπίνακα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρωμάτων έχουν κάποιο χρώμα πίνακα στη συλλογή τους που μπορείτε να βάψετε την πόρτα σας. Είναι μια ωραία ιδέα για να αφήνετε τα καθημερινά σας μηνύματα, στιχάκια και σκιτσάκια. Διασκεδάστε το!

Μάθετε πώς να Μετατρέψετε Εύκολα έναν Τοίχο σε Μαυροπίνακα

Έξυπνη ιδέα κυρίως για νεανικά και φοιτητικά διαμερίσματα.

Έξυπνη ιδέα κυρίως για νεανικά και φοιτητικά διαμερίσματα.

Τριγωνικά αυτοκόλλητα Σε περίπτωση που το πρόβλημα της πόρτας σας εστιάζεται σε ένα σημείο μπορείτε εν μέρει να την καλύψετε. Στο εμπόριο θα βρείτε διαφόρων ειδών αυτοκόλλητα και σε μεγάλη ποικιλία μοτίβων. Επιλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν και τοποθετήστε τα με έξυπνα τρόπο.  Το συγκεκριμένο μοτίβο παραπέμπει σε χρωματιστά κομμάτια γυαλιού.

Τριγωνικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με τζάμι βιτρό.

Τριγωνικά αυτοκόλλητα που μοιάζουν με τζάμι βιτρό.

Γυάλινα Βάζα: Δείτε τι μπορείτε να Κάνετε με Αυτά (VIDEO)

Βάψτε την πόρτα σας Φυσικά δεν αναφερόμαστε σ’ ένα απλό βάψιμο αλλά σε βάψιμο με σχεδιασμό. Μη σας τρομάζει ο σχεδιασμός, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και μόνοι σας θα τα καταφέρετε. Με μια χαρτοταινία (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλείο) δημιουργήστε σχέδια της αρεσκείας σας και βάψτε το σημείο που επιθυμείτε με προσοχή. Όταν αφαιρέσετε την ταινία θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Μη τη χρήση ταινίας θα βάψετε την πόρτα σας σε διάφορα μοτίβα που εσείς θα έχετε ορίσει.

Μη τη χρήση ταινίας θα βάψετε την πόρτα σας σε διάφορα μοτίβα που εσείς θα έχετε ορίσει.

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Βάλετε μια Πόρτα Ασφαλείας

.

Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς κατά την αγορά μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας.

Όλα Όσα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

.

Δεν θα το πιστεύετε πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα. Σας δίνουμε τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.

Βάλτε το Πιο Καλοκαιρινό Χρώμα στο Σπίτι σας!

.

Το πιο φρέσκο χρώμα θέλει αυτό το καλοκαίρι να μπει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

«Πώς θα Καλύψω τη Συρόμενη Πόρτα στο Σαλόνι μου;»

.

Υπάρχουν μερικοί πολύ απλοί τρόποι για να κρύψετε τη συρόμενη πόρτα που βρίσκεται στο σαλόνι σας και σας χαλάει την αισθητική. Δείτε ποιοι είναι αυτοί.

Έτσι δεν θα Κλειδωθείτε Ποτέ Ξανά Έξω από το Σπίτι! (VIDEO)

.

Με αυτό το κόλπο δεν πρόκειται να μείνετε ποτέ ξανά έξω από το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βάζα
DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας Υπέροχα Πολυτελή Βάζα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα τα Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Κουτιά από Πίτσα
More in DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
βάζα
DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας Υπέροχα Πολυτελή Βάζα

Δείτε πώς θα φτιάξετε μόνοι σας σούπερ πολυτελή βάζα.

Close