Δώστε Διακοσμητική Πνοή σε Μια Vintage Πόρτα με αυτές τις 7 Προτάσεις

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δώστε Διακοσμητική Πνοή σε Μια Vintage Πόρτα με αυτές τις 7 Προτάσεις

Ένα αντικείμενο που δεν πάει ποτέ χαμένο είναι μια παλιά πόρτα. Αν έχετε μια στην αποθήκη του εξοχικού ή στο χωριό σας, μπορείτε να τη μετατρέψετε σε διακοσμητικά και έπιπλα για το σπίτι στην πόλη ή την εξοχή.

H διακόσμηση του σπιτιού τα τελευταία χρόνια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς στον χώρο της διακόσμησης υπάρχουν πλέον αμέτρητες ιδέες από τις οποίες μπορείτε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε όμορφα projects. Βασική αρχή της σύγχρονης διακόσμησης είναι να μην πετάτε τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνετε το σπίτι σας αποθήκη, αλλά κάποια παλιά πράγματα μπορούν να αποκτήσουν μεγάλη αξία με τη σωστή επεξεργασία.

Ραφιέρα Προσθέτοντας μεταλλικά ράφια σε μια παλιά πόρτα δημιουργείτε το τέλειο διακοσμητικό έπιπλο, που ταιριάζει πολύ σε ρουστίκ διακόσμηση.  Πάνω στα ράφια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μίνι μπαρ ή να βάλετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

Προσθέτοντας μεταλλικά ράφια στην πόρτα σας θα έχετε το τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικός χώρος

Προσθέτοντας μεταλλικά ράφια στην πόρτα σας θα έχετε το τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικός χώρος.

Βιβλιοθήκη Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε τα ράφια που προσθέσατε σε μια παλιά πόρτα, είναι να βάλετε εκεί τα αγαπημένα σας βιβλία. Δύο με τρία ράφια είναι αρκετά για να έχετε μια όμορφη βιβλιοθήκη που μπορεί να ταιριάξει τόσο σε ρουστίκ διακόσμηση όσο και σε πιο vintage στιλ.

Μια παλιά πόρτα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε βιβλιοθήκη

Μια παλιά πόρτα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε βιβλιοθήκη.

Έπιπλο για το χολ Μια παλιά πόρτα, βαμμένη σε χρώμα της επιλογής σας που να ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο, μπορεί να μπει και στο χολ και να χρησιμεύσει ως αποθηκευτικός χώρος και χώρος οργάνωσης. Εκεί μπορείτε να προσθέσετε μερικά ράφια για να αποθηκεύετε πράγματα ή να προσθέσετε ένα έπιπλο στο ίδιο χρώμα με την πόρτα. Μπορείτε επίσης να βάψετε την πόρτα σας με μπογιά μαυροπίνακα ώστε να γράφετε πάνω όμορφα μηνύματα ή πράγματα που δε θέλετε να ξεχάσετε.

Βάψτε την πόρτα σε χρώμα της επιλογής σας και προσθέστε ένα όμορφο έπιπλο μπροστά σε παρόμοιες αποχρώσεις

Βάψτε την πόρτα σε χρώμα της επιλογής σας και προσθέστε ένα όμορφο έπιπλο μπροστά σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Τεχνητό κάδρο Εκμεταλλευτείτε τα χωρίσματα που ίσως έχει η πόρτα σας (αν είναι πόρτα με γυάλινα χωρίσματα) για να βάλετε πίσω από αυτά φωτογραφίες αλλά και κρυφό φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει σε μοντέρνα αλλά και πιο παραδοσιακά σπίτια.

Με τον κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο διακοσμητικό για τον τοίχο σας και να τοποθετήσετε εκεί αγαπημένες σας φωτογραφίες

Με τον κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο διακοσμητικό για τον τοίχο σας και να τοποθετήσετε εκεί αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:
4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα.
5 Υπέροχες Διακοσμητικές Ιδέες για τα Παλιά σας Φλιτζάνια.

Έπιπλα Από μια παλιά πόρτα μπορείτε να φτιάξετε διάφορα έπιπλα. Το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι πως θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να το πετύχετε (καθώς αυτό είναι μια δουλειά που γίνεται μόνο από επαγγελματίες) αλλά το θετικό είναι πως θα έχετε ένα μοναδικό έπιπλο που σίγουρα δε θα δείτε σε κανένα άλλο σπίτι.

Αυτή η πολυθρόνα έχει δημιουργηθεί από παλιές πόρτες

Αυτή η πολυθρόνα έχει δημιουργηθεί από παλιές πόρτες.

Τραπέζι για τον κήπο Μια παλιά πόρτα μπορεί να αξιοποιηθεί ως ένα τραπέζι για τον κήπο σας. Κρεμάστε με σχοινιά την πόρτα από κάποιο δέντρο και χαρείτε εσείς και η οικογένειά σας ένα δείπνο στον όμορφο κήπο σας κάτω από τη σκιά του δέντρου ή προσθέστε στην πόρτα πόδια για να τοποθετήσετε το τραπέζι σας όπου σας αρέσει καλύτερα.

Με μια παλιά πόρτα μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο τραπέζι για τον κήπο σας

Με μια παλιά πόρτα μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο τραπέζι για τον κήπο σας.

Διακοσμητικό για τον κήπο Βάλτε μια παλιά πόρτα στον κήπο και στηρίξτε την απλά σε έναν τοίχο. Κρεμάστε πάνω της γλαστράκια και φυτά για ένα όμορφο αυτοσχέδιο διακοσμητικό κήπου. Αυτό το διακοσμητικό μπορεί αν γίνει με πόρτες που έχουν ήδη ανοίγματα και δεν είναι ενιαίες επιφάνειες, όπως είναι οι παλιές μπαλκονόπορτες.

Βάλτε πάνω σε μια πόρτα γλαστράκια και φυτά και τοποθετήστε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού σας

Βάλτε πάνω σε μια πόρτα γλαστράκια και φυτά και τοποθετήστε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού σας.

Αξιοποιήστε τις παλιές σας πόρτες για να φτιάξετε όμορφα διακοσμητικά για το σπίτι και τον κήπο ή για να φτιάξετε όμορφα ρουστίκ έπιπλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δημιουργικότητα και φαντασία. Τα DIY projects δίνουν στιλ σε έναν χώρο και ανεβάζουν την ψυχολογική σας διάθεση όσο δεν φαντάζεστε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμητικές Ιδέες με Άποψη: Μέρος 1ο

.

Mικρές ή μεγάλες επεμβάσεις και ιδέες που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα και αλλάζουν την εικόνα του σπιτιού.

6 Ξεχωριστοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε αυτό το Παρεξηγημένο Διακοσμητικό Στοιχείο

.

Με αυτό το διακοσμητικό στοιχείο θα ανανεώσετε τον χώρο σας με ελάχιστα χρήματα και, το κυριότερο, χωρίς ανακαίνιση.

7 Τρόποι για να Κάνετε Ανανέωση στον Χώρο σας Χρησιμοποιώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

Χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε ήδη για να κάνετε ανανέωση στο σπίτι σας σήμερα κιόλας!

Παλιά υλικά: Η νέα μόδα!

.

Μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της εποχής είναι η αξιοποίηση παλιών αντικειμένων και υλικών. Έτσι, οι ντιζάινερ ανέδειξαν τα παλιά ξύλα σε νέα μεγάλη μόδα χρησιμοποιώντας τα για να επενδύσουν από τοίχους μέχρι cosy έπιπλα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέα Διακοσμητική Τάση: Αυτό είναι το Σχήμα που θα Κυριαρχήσει την Επόμενη Σεζόν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βγάλτε τα Τζιν από την Ντουλάπα και Βάλτε τα στη Διακόσμησή σας