Όλα Όσα Πρέπει να Περιέχει η Τέλεια Τσάντα Παραλίας

Κατηγορίες: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Όλα Όσα Πρέπει να Περιέχει η Τέλεια Τσάντα Παραλίας

Κάθε καλοκαίρι πολλοί από εσάς έχετε την ίδια απορία. Τι πρέπει να έχει μια τσάντα παραλίας για να είναι οργανωμένη και να περιέχει όλα όσα μπορεί να σας χρειαστούν στη θάλασσα;

Βρείτε την κατάλληλη τσάντα Πριν ξεκινήσετε να γεμίζετε την τσάντα σας θα πρέπει να έχετε βρει μια στο σωστό μέγεθος ώστε να χωράει όλα τα απαραίτητα. Φροντίστε, βέβαια, εκτός από το μέγεθος, να είναι και σε ένα σχέδιο που να ταιριάζει με το μαγιό και τα ρούχα που φοράτε συνήθως στην παραλία. Αν δεν έχετε αγαπημένες αποχρώσεις και φοράτε διάφορα χρώματα, τότε επιλέξτε μια τσάντα σε ουδέτερους τόνους που να πηγαίνει με τα πάντα. Μια καλή λύση είναι οι ψάθινες τσάντες που συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα χρώματα ή μια μονόχρωμη τσάντα σε απόχρωση της επιλογής σας. Συνήθως τα μπεζ, καφέ, λευκά και μπλε χρώματα συνδυάζονται πιο εύκολα το καλοκαίρι.

Επιλέξτε μια τσάντα που ταιριάζει εύκολα με όλα τα ρούχα.

Επιλέξτε μια τσάντα που ταιριάζει εύκολα με όλα τα ρούχα.

Πετσέτες Ποτέ μην παίρνετε μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεστε με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεστε. Συνήθως οι πετσέτες που κάθεστε γεμίζουν με άμμο και μικρόβια και γι’ αυτό καλύτερα να μην έρχεστε σε επαφή με αυτές όταν είστε βρεγμένοι από τη θάλασσα. Γι'αυτό το λόγο βάλτε μέσα στην τσάντα σας μια πετσέτα για να στρώσετε κάτω ή πάνω στην ξαπλώστρα και μια πετσέτα για να σκουπίζεστε.

Φαγητό και νερό Είτε έχετε σκοπό να μείνετε λίγη ώρα στην παραλία είτε πολλή, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι και να παίρνετε μαζί σας σνακ αλλά και νερό που θα έχετε παγώσει στην κατάψυξη για να παραμείνει ώρες κρύο. Αν έχετε πολλή ώρα στη διάθεσή σας προμηθευτείτε με σαλάτες και φρούτα και φτιάξτε ένα ωραίο και δροσιστικό smoothie γιατί ο ήλιος ενέχει κίνδυνο αφυδάτωσης.

Πάρτε μια μεγάλη τσάντα ώστε να χωράνε όλες οι πετσέτες, τα μαγιό, τα ρούχα, τα παιχνίδια και τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Πάρτε μια μεγάλη τσάντα ώστε να χωράνε όλες οι πετσέτες, τα μαγιό, τα ρούχα, τα παιχνίδια για τα παιδιά (αν υπάρχουν) και τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Προστασία από τον ήλιο Τρία πράγματα χρειάζεστε για να προστατευτείτε από τον ήλιο: Γυαλιά ηλίου, καπέλο και αντηλιακό. Μην παραλείψετε κανένα από τα τρία και βεβαιωθείτε πως θα κάθεστε την περισσότερη ώρα σε σκιά. Ο ήλιος είναι ιδιαίτερα βλαβερός το καλοκαίρι και γι’ αυτό πρέπει να ανανεώνετε το αντηλιακό σας κάθε φορά που κάνετε μπάνιο στην θάλασσα αλλά και μετά από κάποιο έντονο σπορ. Επίσης, μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο για να προλάβει να απορροφηθεί από το δέρμα και να δράσει.

Ώρα για ενημέρωση Περιοδικά, βιβλία, tablets και κινητά αποτελούν απαραίτητα "εργαλεία" για την παραλία καθώς θα σας κρατήσουν απασχολημένους και θα μπορείτε έτσι να διαβάσετε τα νέα ή να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο χωρίς πίεση και άγχος. Η παραλία είναι το κατάλληλο μέρος για να διαβάσετε πιο χαλαρά άρθρα και να ψάξετε θέματα που σας ευχαριστούν και σας αρέσουν.

Γυαλιά, καπέλο και αντιηλιακό είναι απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία. Μην ξεχνάτε να φοράτε όλη την ώρα σαγιονάρες γιατί ο καυτός ήλιος που πέφτει πάνω στην άμμο είναι πολύ επικίνδυνος. Τα πιο επικίνδυνα μελανώματα και το πιο συχνό μέρος εμφάνισης μελανωμάτων είναι στις πατούσες.

Γυαλιά, καπέλο και αντηλιακό είναι απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία. Μην ξεχνάτε να φοράτε όλη την ώρα σαγιονάρες γιατί ο καυτός ήλιος που πέφτει πάνω στην άμμο είναι πολύ επικίνδυνος. Τα πιο επικίνδυνα μελανώματα και το πιο συχνό μέρος εμφάνισής τους είναι στις πατούσες.

Παιχνίδια Η παραλία μας προδιαθέτει για παιχνίδια και άρα βρείτε μερικά που δεν πιάνουν χώρο και πάρτε τα μαζί σας για να παίξετε με τους φίλους σας. Μερικές ιδέες παιχνιδιών παραλίας είναι η τράπουλα, το τάβλι, οι μπάλες και οι ρακέτες.

Διαβάστε επίσης:

Μουσική Συνήθως οι οργανωμένες παραλίες έχουν μουσική που παίζει δυνατά, ωραία και χορευτικά τραγούδια. Αν ωστόσο έχετε τα δικά σας γούστα στη μουσική μπορείτε να ετοιμάσετε ένα-δυο playlist στο mp3 player ή το κινητό σας ώστε να ακούτε τη μουσική που σας αρέσει. Περάστε μέσα στο player ζωντανά και χαρούμενα τραγούδια και κουνηθείτε σε χορευτικούς ρυθμούς καλοκαιριού.

Αυτό το εκπληκτικό βαλιτσάκι περιέχει player, iPod ή ό,τι άλλη συσκευή αναπαραγωγής του βάλετε στο εσωτερικό του και παίζει δυνατά μουσική. Είναι το τέλειο gadget για την παραλία γιατί είναι αδιάβροχο και δεν παθαίνει τίποτα ούτε από τον ήλιο, το νερό ή την άμμο.

Αυτό το εκπληκτικό βαλιτσάκι περιέχει player, iPod ή ό,τι άλλη συσκευή αναπαραγωγής του βάλετε στο εσωτερικό του και παίζει δυνατά μουσική. Είναι το τέλειο gadget για την παραλία γιατί είναι αδιάβροχο και δεν παθαίνει τίποτα ούτε από τον ήλιο, το νερό ή την άμμο.

Πορτοφόλι Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το πορτοφόλι σας γιατί συνήθως στις οργανωμένες παραλίες οι ξαπλώστρες χρεώνονται ενώ επιπλέον συνήθως χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο ρόφημα. Στις απλές παραλίες η τιμή δεν ξεπερνάει τα 5-6 ευρώ, ενώ μπορείτε να βρείτε οργανωμένες παραλίες που απλά σας υποχρεώνουν να πάρετε ένα μπουκαλάκι νερό ή έναν καφέ με 1-2 ευρώ.

Φωτογραφική μηχανή Δεν πρέπει να πηγαίνετε παραλία χωρίς μια φωτογραφική (κατά προτίμηση αδιάβροχη) για να καταγράψει τα μέρη που θα δείτε. Αν δεν θέλετε να πάρετε στην παραλία την καλή σας φωτογραφική μηχανή (και καλά κάνετε γιατί οι μηχανές είναι και ευαίσθητες και πανάκριβες) τότε απλά μην ξεχάσετε το κινητό σας.

Μην παραβλέπετε να αλλάζετε μαγιό μετά το κολύμπι στην θάλασσα και πριν φύγετε από την παραλία.

Μην παραβλέπετε να αλλάζετε μαγιό μετά το κολύμπι στην θάλασσα και πριν φύγετε από την παραλία.

Μαγιό Μπορεί να φοράτε ήδη το μαγιό σας αλλά ποτέ δεν πρέπει να πηγαίνετε στην παραλία χωρίς ένα δεύτερο μαγιό. Οι μύκητες που αναπτύσσονται στο σώμα μας όταν μένουμε για πολύ ώρα με βρεγμένο μαγιό μπορεί να μας ταλαιπωρούν μετά για μήνες. Οπότε πάρτε ένα δεύτερο μαγιό αλλά και ρούχα για να αλλάξετε, αν τα ρούχα που φορούσατε αρχικά βραχούν.

Κρέμα για κάψιμο ή τσίμπημα Ποτέ μην πάτε στην παραλία χωρίς να είστε απόλυτα οργανωμένοι. Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να καείτε πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας μια κρέμα after sun αλλά και αλοιφή για τσιμπήματα. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζουμε γι'αυτο καλό είναι να είμαστε πάντοτε οργανωμένοι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινή Ανανέωση: 7 Ιδέες Για Ανάλαφρη Διακόσμηση Με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Λίγη μπογιά και μερικές έξυπνες αλλαγές θα φέρουν στο σπίτι σας καλοκαιρινό αέρα χωρίς να χαλάσετε του κόσμου... τα χρήματα!

Αυτά Είναι Όλα Όσα Πρέπει να Έχετε στο Σπίτι Όταν Γυρίσετε από την Παραλία

.

Όταν γυρίζετε από την παραλία πρέπει να είστε σωστά εξοπλισμένοι με όλα αυτά τα πράγματα για να ελαχιστοποιήσετε την βλάβη που σας κάνει ήλιος. Δείτε τα!

Πετσέτες Θαλάσσης: Αυτός είναι ο Μοναδικός τρόπος για να τις Πλένετε

.

Αυτή είναι η σωστή διαδικασία για να πλένετε τις πετσέτες θαλάσσης σας.

Τσάντα και Πετσέτα Παραλίας 2 σε 1: Δείτε πώς να τη Φτιάξετε

.

Αυτό είναι το πιο βολικό "αξεσουάρ" για την παραλία και μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε σε ποιές Παραλίες Μπορείτε να Κολυμπήσετε Άφοβα στην Αττική!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τι πρέπει να Κάνετε Μετά από το Τσίμπημα Τσούχτρας