Αυτό που Θέλουν οι Άντρες: 5 Προτάσεις Δώρων Σύμφωνα με τις Δικές τους Επιθυμίες

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτό που Θέλουν οι Άντρες: 5 Προτάσεις Δώρων Σύμφωνα με τις Δικές τους Επιθυμίες

Έξω από κάθε γυναικεία λογική ακολουθούν, παρακάτω, μερικές προτάσεις δώρων για άντρες σύμφωνα με τις δικές τους και μόνο επιθυμίες.

Η επιλογή του δώρου για έναν άντρα ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση αφού, κακά τα ψέματα, οι επιλογές είναι ολίγον περιορισμένες. Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως με την πάροδο  των χρόνων οι επιλογές για δώρα όλο και αυξάνονται.

Tο μυστικό για την καλύτερη επιλογή ενός δώρου για έναν άντρα είναι η ίδια του η προσωπικότητα. Παρατηρώντας την καθημερινότητα και τις προσωπικές επιλογές του σε διαφόρων ειδών αντικείμενα μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που χρειάζεται να του προσφέρετε για να τον εντυπωσιάσετε.

Παρατηρήστε τις καθημερινές του επιλογές και εξετάστε διεξοδικά τα ενδιαφέροντά του.

Παρατηρήστε τις καθημερινές του επιλογές και εξετάστε διεξοδικά τα ενδιαφέροντά του.

Η λίστα με τις προτάσεις που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κατηγορία που ανήκει ο δικός σας αποδέκτης του δώρου έτσι ώστε στο τέλος να κάνετε την ιδανικότερη επιλογή γι’ αυτόν.

Αν αγαπά τη μουσική Ένας άντρας που αγαπά τη μουσική σημαίνει πως ξέρει να ξεχωρίζει τον καλό ήχο και δεν του αρέσει να συμβιβάζετε με κάτι λιγότερο. Αυτό πάλι με τη σειρά του σημαίνει σίγουρα ότι θα έχει στη διάθεσή του ένα πικάπ. Ένας τέτοιος άντρας θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένα δίσκο από βινύλιο του αγαπημένου του καλλιτέχνη ή γκρουπ.

Χαρίστε του ένα ή περισσότερους δίσκους από βινύλιο με την αγαπημένη του μουσική.

Χαρίστε του ένα ή περισσότερους δίσκους από βινύλιο με την αγαπημένη του μουσική.

Αν έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις στο ποτό Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά το είδος του ποτού. Για τους άντρες αυτό συμβαίνει μια παραπάνω. Ξέρουν πάντα τι είναι αυτό που θέλουν να πιουν και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν μια εξαιρετική παλαιωμένη απόσταξη με μεστή γεύση. Ένα μπουκάλι με το αγαπημένο του ποτό στην καλύτερή του εκδοχή θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ουρανίσκο του.

Χαρίστε του ένα μπουκάλι με το αγαπημένο του ποτό ειδικής και προνομιακής απόσταξης.

Χαρίστε του ένα μπουκάλι με το αγαπημένο του ποτό ειδικής και προνομιακής απόσταξης.

Το πιο Απίθανο Gadget για Άνδρες: Παγάκια που δεν Νερώνουν το Ποτό ή τον Καφέ σας

Αν αγαπά την τεχνολογία Το καλό με την εξέλιξη της προσιτής για τους πολλούς, τεχνολογίας είναι πως δίνει αμέτρητες επιλογές για δώρα. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τους ρυθμούς της ζωής ενός άντρα οι επιλογές σε gadgets και σε ηλεκτρονικές συσκευές είναι πολλές. Βρείτε αυτή που του ταιριάζει.

Χαρίστε του ένα νέο ganged που θα το επιλέξετε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του ή αντικαταστήστε μια παλιά του συσκευή με μια νεότερης τεχνολογίας.

Χαρίστε του ένα νέο ganget που θα το επιλέξετε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του ή αντικαταστήστε μια παλιά του συσκευή με μια νεότερης τεχνολογίας.

Το πιο Μικρό και Φτηνό Gadget που θα Αυξήσει τη Ζωή της Μπαταρίας σας Κατά 80%

Αν αναγνωρίζει την αξία των αντρικών αξεσουάρ Οι άντρες συνήθως δεν επιλέγουν να φορούν αξεσουάρ τουλάχιστον στην καθημερινότητά τους. Ωστόσο, υπάρχει πάντα κάτι που κοσμεί τα χέρια τους και δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα ρολόι. Οι εταιρείες και τα στιλ είναι τόσα όσο τα είδη και το εύρος τιμών τους. Διαλέξτε ένα εντυπωσιακό για τα δικά του γούστα και κάντε τον να μη θέλει να το βγάλει από το χέρι του με τίποτα.

Χαρίστε του ένα ρολόι ανάλογο των ενδυματολογικών του επιλογών.

Χαρίστε του ένα ρολόι ανάλογο των ενδυματολογικών του επιλογών.

Έρευνα: Γιατί οι Άντρες Αποφεύγουν να Kάνουν Οικιακές Δουλειές

Αν ξέρει καλά τι πάει να πει πέναλτι Μπορεί εσείς να αγνοείτε τη σημασία των λέξεων πέναλτι ή οφσάιντ μα είναι σίγουρο πως τις έχετε ακούσει. Αν ο εορτάζων σας κάνει να ακούτε αυτές τις λέξεις με μεγάλη συχνότητα τότε ένα εισιτήριο διαρκείας για το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας θα τον κάνει να «πανηγυρίζει» από χαρά.

Χαρίστε του ένα εισιτήριο διαρκείας για το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Χαρίστε του ένα εισιτήριο διαρκείας για το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτές είναι μονάχα μερικές προτάσεις. Εσείς μπορείτε μόνοι σας να βρείτε το δώρο που θα τον κάνει χαρούμενο τη δεδομένη στιγμή αρκεί να τον παρατηρήσετε. Άλλωστε οι άντρες πάντα φανερώνουν αυτό που πραγματικά θέλουν να αποκτήσουν.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Πράγματα που Δεν Έχουν Θέση σε Ένα Εργένικο Σπίτι

.

Από τα υπερμεγέθη δερμάτινα έπιπλα μέχρι τα φθηνά και αταίριαστα σεντόνια, αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να πεταχτούν άμεσα από ένα εργένικο σπίτι.

Γιορτή της Μητέρας: 11 Ιδέες για Δώρα που θα σας Κοστίσουν Λιγότερο από 20€

.

Εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες και κάντε τα καλύτερα δώρα στη γιορτή της μητέρας.

7 Πράγματα που Κάθε Ώριμος Άντρας ΔΕΝ Πρέπει να Έχει στο Σπίτι του

.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να αποχωριστείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μόνο για Άντρες

.

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να διακοσμήσετε το εργένικο σπίτι σας.

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σούπερ μάρκετ
7 Πράγματα που οι «Έξυπνοι Αγοραστές» Κάνουν Πάντα στο Σούπερ Μάρκετ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς θα Φτιάξετε τις πιο Τραγανές Πατάτες Φούρνου