Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

Μπορεί να κυριαρχεί η άποψη ότι οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνοι τους και χρειάζονται μια γυναίκα για να τους οργανώνει τη ζωή και την καθημερινότητα αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δημιουργικότητά τους και το τι μπορούν να σκαρφιστούν από το τίποτα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον συγκεκριμένο, ο οποίος μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα-studio το οποίο δεν είχε ούτε ντουλάπες ούτε άλλον αποθηκευτικό χώρο. Πήρε, λοιπόν, την κατάσταση στα χέρια του και δείτε τι έκανε...

thehomeissue_ntoulapa02

Στο πλάι της ντουλάπας υπάρχει μία σκάλα η οποία οδηγεί στο πάνω μέρος της. Εκεί μπορεί ο καθένας να αξιοποιήσει τον χώρο όπως θέλει βάζοντας ακόμα και κρεβάτι.

Έφτιαξε με τα ίδια του τα χέρια αυτό το φανταστικό σούπερ έπιπλο-ντουλάπα. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Δείτε, επίσης, τις 9 αλλαγές που πρέπει να έχετε κάνει στην ντουλάπα σας πριν κλείσετε τα 30.

thehomeissue_ntoulapa01

Στο εσωτερικό της ντουλάπας υπάρχει μπόλικος αποθηκευτικός χώρος για να βάζετε όλα όσα θέλετε χωρίς να φαίνονται.

Η συγκεκριμένη αυτοσχέδια ντουλάπα έχει πολλούς χώρους. Μπορείτε να κρεμάτε τα ρούχα σας, να βάζετε τα παπούτσια σας και να αποθηκεύετε τα βιβλία και τα cd σας. Το εσωτερικό της μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν αποθήκη, ενώ με τη σκάλα που έβαλε στο πλάι δημιουργείται ένας έξτρα χώρος αποθήκευσης στο πάνω μέρος τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν κρεβάτι.

Διαβάστε 10 ιδέες για να οργανώσετε τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας.

thehomeissue_ntoulapa03

Στο πλάι της ντουλάπας υπάρχει μία ξύλινη πόρτα η οποία ανοίγει και οδηγεί στο εσωτερικό της.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!

8 Χρήσιμα Αντικείμενα στο Σπίτι Κάθε Άντρα

.

Υπάρχουν κάποια χρήσιμα αντικείμενα που κάθε άντρας θέλει να έχει στο σπίτι του όσο μικρό (ή μεγάλο) κι αν είναι αυτό. Δείτε 8 πράγματα που είναι χρήσιμα στο σπίτι κάθε εργένη.

"Ποια είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχω σπίτι μου;"

.

Με αφορμή την ερώτηση της αναγνώστριάς μας σας λέμε ποια είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε εργαλειοθήκη.

Ένας Άντρας Ξεκινάει την Ανακαίνιση

.

H διακόσμηση μπορεί και πρέπει να γίνει και αντρική υπόθεση. Τσεκάρετε τι μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε ένα εργένικο σπίτι σε ένα δυναμικό περιβάλλον αντάξιο των επιτυχιών σας.

Πώς να τη Ρίξετε: Δεν Θέλει Κόπο, Θέλει Τρόπο!

.

Ρίξτε την οργανώνοντας το εργένικο σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα tips που σας δίνουμε είναι θαυματουργά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα 10 Πράγματα Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Νόστιμοι Τρόποι να Χρησιμοποιήσετε Μια Παγοθήκη