7 Πράγματα που οι «Έξυπνοι Αγοραστές» Κάνουν Πάντα στο Σούπερ Μάρκετ!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Πράγματα που οι «Έξυπνοι Αγοραστές» Κάνουν Πάντα στο Σούπερ Μάρκετ!

Οι πιο έξυπνοι αγοραστές ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν οικονομία, πώς να μην αγοράσουν πράγματα που δεν χρειάζονται και πώς να απολαύσουν τα ψώνια τους.

Ποια είναι τα μυστικά τους; Δείτε 7 πράγματα που οι έξυπνοι αγοραστές κάνουν πάντα.

1. Δίνουν προσοχή σε ό,τι έχει έκπτωση Μπορεί να μην χρειάζονται άμεσα τα ζυμαρικά που βρίσκονται σε έκπτωση αλλά όταν δουν την έκπτωση θα την εκμεταλλευτούν. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα χρειαστούν ζυμαρικά. Γιατί να μην τα πάρουν σε καλύτερη τιμή;

Γεμίστε Οικονομικά (και Υγιεινά) το Καλάθι του Σούπερ Μάρκετ!

2. Γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη ώρα μέσα στη μέρα για να ψωνίσουν Αυτό που ξέρουν πολύ καλά είναι πως δεν πρέπει να πηγαίνουν για ψώνια όταν είναι κουρασμένοι και όταν πεινάνε καθώς τότε μπορεί να κάνουν τις πιο λάθος επιλογές.

σούπερ μάρκετ

Οι "έξυπνοι αγοραστές" γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη ώρα μέσα στη μέρα για να ψωνίσουν.

3. Συγκρίνουν τιμές Δεν ψωνίζουν μόνο ό,τι διαφημίζει η τηλεόραση. Συγκρίνουν τιμές και αποφασίζουν ποιο προϊόν τους ταιριάζει καλύτερα και ποιοτικά και από άποψη τιμής.

Μια Συνήθεια που θα σας Βοηθήσει να Κάνετε Οικονομία στα Ψώνια του Σούπερ Μάρκετ!

4. Πηγαίνουν για ψώνια με άλλους «έξυπνους αγοραστές» Έτσι μπορούν να μαθαίνουν και τα δικά τους tips. Πηγαίντε 1-2 φορές για ψώνια με κάποιον μεγαλύτερο (τη μητέρα, τον πατέρα ή τη γιαγιά σας). Αυτοί γνωρίζουν πολλά πράγματα που εσείς δεν ξέρετε ακόμα.

5. Δεν τους ξεγελούν τα κουπόνια Αν δεν πρόκειται για κάτι που πραγματικά θέλουν ή χρησιμοποιούν δεν θα την πατήσουν. Θα πάρουν κουπόνια μόνο για πράγματα που θέλουν.

σούπερ μάρκετ

Δεν τους ξεγελούν τα κουπονια.

Οι 8 πιο Θρεπτικές και Υγιεινές Αγορές στο Σούπερ Μάρκετ!

6. Πηγαίνουν για ψώνια σε συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ Δεν αλλάζουν συνεχώς καταστήματα. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν το κατάστημα και τις «συνήθειές του», πότε βάζει εκπτώσεις κλπ.

7. Ξέρουν πώς να κοντρολάρουν τον εαυτό τους ακόμα και όταν πρέπει να πάνε για ψώνια ενώ πεινάνε Υπάρχουν φορές που το να πάνε για ψώνια πεινασμένοι είναι αναπόφευκτο. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι «έξυπνοι αγοραστές» τρώνε ένα υγιεινό σνακ στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ, ακολουθούν αυστηρά τη λίστα τους, δεν περνάνε από διαδρόμους που ξέρουν ότι έχουν λιχουδιές και δεν κάθονται στο σούπερ μάρκετ για περισσότερα από 15 λεπτά.

Εσείς τι από τα παραπάνω κάνετε;

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Κάθε Γαλλίδα Νοικοκυρά Έχει στο Ψυγείο της

.

Δεν υπάρχει γαλλίδα νοικοκυρά που να μην έχει αυτά στο ψυγείο της.

10 Λάθη που Κάνετε στο Σούπερ Μάρκετ και σας Κοστίζουν Χρήματα

.

Εξοικονομήστε χρήματα στο σούπερ μάρκετ αποφεύγοντας αυτά τα λάθη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα τα Βήματα που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Αγοράσετε το Σωστό Πάπλωμα για τον Χειμώνα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό που Θέλουν οι Άντρες: 5 Προτάσεις Δώρων Σύμφωνα με τις Δικές τους Επιθυμίες