Βρεφική Κούνια: Επιτρέπεται να τη Βάψετε;

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Βρεφική Κούνια: Επιτρέπεται να τη Βάψετε;

Σε περίπτωση που έχετε φυλαγμένη μια κούνια και ήρθε η στιγμή να τη χρησιμοποιήσετε ξανά για το μωρό σας πολλοί θα αναρωτιέστε αν είναι σωστό να τη βάψετε αλλά και με ποιο τρόπο.  

Φυσικά και υπάρχουν λύσεις για τις βρεφικές κούνιες. Δεν ξέρουμε αν είναι περασμένη με βερνίκι και ποιας ποιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να την ξύσετε και στη συνέχεια να ελέγξετε για τυχόν ακίδες, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα, τις οποίες και θα πρέπει να λειάνετε με ένα γυαλόχαρτο ή σβουράκι. Μόλις την τρίψετε, δείτε μήπως σας αρέσει έτσι το φυσικό χρώμα του ξύλου και την περάσετε απλώς με ένα οικολογικό βερνίκι, άοσμο και άχρωμο, για την προστασία του ξύλου.

Ελέγχετε πάντα ότι το χρώμα, το οποίο διαλέξατε έχει το διακριτικό οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σημαίνει ότι είναι πιστοποιημένο και ότι δεν περιέχει βλαβερές ουσίες, όπως επίσης ότι η διαχείρισή του είναι φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό σας ενδιαφέρει και στην περίπτωση που αποφασίσετε να τη βάψετε, οπότε θα χρειαστεί να διαλέξετε απαραίτητα ένα οικολογικό χρώμα για την κούνια.

Τέλος, για την περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να μπείτε σε τέτοια ταλαιπωρία – αν και μπορείτε να τη δώσετε σε έναν επιπλοποιό να σας τη βάψει –, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αγοράσετε απλώς μια όμορφη πάντα για βρεφική κούνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Χρώματα και Πώς Επιδρούν στο Μωρό Σας

.

Πολλές φορές, ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση του μωρού σας, είναι να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του δωματίου του. Ορίστε ποια χρώματα να προτιμήσετε και ποια να αποφύγετε.

Μπλε, το Χρώμα της Ενέργειας

.

Δυναμικό αλλά και χαλαρωτικό, εμπνέει εμπιστοσύνη, ενισχύει την κοινωνικότητα και αρέσει σε όλους. To μπλε είναι ένα χρώμα για όλες τις δουλειές και όλα τα γούστα. Προσθέστε του λίγο λευκό και παίξτε με την εικόνα του και το στυλ σας - στο σπίτι αλλά και στη μόδα.

Αυτό το Χρώμα Μπορεί να Κρύψει Κάθε Άσχημο Αντικείμενο

.

Βάψτε τα αντικείμενα που δεν θέλετε να φαίνονται με αυτό το χρώμα και θα τα "εξαφανίσετε" αμέσως.

10 Χρωματικοί Συνδυασμοί που θα σας Δώσουν Ενέργεια στο Γραφείο!

.

Το χρώμα έχει πολύ μεγάλη επίδραση στη νοητική μας λειτουργία. Εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας και δώστε στο γραφείο σας την απόχρωση της επιτυχίας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε το με Χρώμα: Μικρά Μυστικά για Μεγάλες Αλλαγές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Εγγυημένοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε με Ουδέτερα Χρώματα