3 Εγγυημένοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε με Ουδέτερα Χρώματα

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

3 Εγγυημένοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε με Ουδέτερα Χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα έντονα όμως έχουν τεράστια δύναμη και έναν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού. Εκτός από το ότι είναι απόλυτα διαχρονικά, χαρίζουν κομψότητα όπου και αν βρίσκονται και φυσικά συνθέτουν χώρους που εκπέμπουν μια ζεστή, φιλόξενη και ήρεμη ατμόσφαιρα. 

Για να τα εντάξετε με επιτυχία στο σπίτι ακολουθήστε τους 3 εγγυημένους τρόπους που θα δείτε παρακάτω:

Συνδυάστε τα ουδέτερα χρώματα μεταξύ τους

Καλό είναι όταν διακοσμείτε με ουδέτερα χρώματα να μην επιλέγετε μόνο ένα αλλά να συνδυάζετε περισσότερα μεταξύ τους.

Σε αντίθετη περίπτωση ακριβώς επειδή ένα ουδέτερο χρώμα είναι πολύ διακριτικό και χωρίς ένταση αν χρησιμοποιηθεί μόνο του σε όλο τον χώρο τότε το μόο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει να βαριέστε, ενώ ο χώρο δείχνει φλατ και βαρετός.

Χρώματα όπως η βουτυρόκρεμα, το μπρονζέ, το καφέ, το γκρι, από τα πιο ανοιχτά μέχρι και τα πιο σκούρα συνδυάζονται καταπληκτικά.

Επιλέξτε έντονες υφές

Η ανάμειξη διαφορετικών υλικών και η χρήση πολλών υφών βοηθά τον χώρο σας να φαίνεται πιο ζωντανός και όχι συνηθισμένος ή άτονος.

Ένας πολύ καλός τρόπος είναι διακοσμήσετε με φυσικά υλικά. Το ξύλο, η πέτρα, το ρατάν, οι ψάθες και τα κεραμικά χαρίζουν υπέροχες υφές και μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση μέσω της ήρεμης και γαλήνιας ατμόσφαιρας που εκπέμπουν.

Τα υλικά αυτά δείχνουν υπέροχα σε μικροέπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και σε χαλιά. Συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και δημιουργούν ευχάριστες αντιθέσεις.

Δημιουργήστε πολλά επίπεδα/στρώσεις

Όταν διακοσμείτε με ουδέτερα χρώματα καλό είναι να δημιουργείτε πολλά επίπεδα. Για να το πετύχετε μπορείτε να στρώσετε ένα λεπτότερο χαλί πάνω από αυτό που ήδη έχετε, να προσθέσετε ένα ριχτάρι και διακοσμητικά μαξιλάρια στον καναπέ ή να διακοσμήσετε ένα ράφι με δύο σειρές από κορνίζες και άλλα αντικείμενα σε διαφορετικά μεγέθη, ύψη και σχήματα. Τα ουδέτερα χρώματα αυτών των αντικειμένων θα δημιουργήσει μια καταπληκτική σύνθεση οδηγώντας την έμπνευση σας σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας Κανόνας Διακόσμησης που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Αυτός είναι ο κανόνας που διδάσκουν στις σχολές διακόσμησης. Εμείς σας δείχνουμε και πώς να τον σπάσετε.

3 Έξυπνα Tips για να Επιλέξετε το Ιδανικό Χρώμα για τους Τοίχους

.

Τα χρώματα είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία της διακόσμησης γιατί μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε χώρο.

6 Τρόποι για να Κάνετε το Γκρι το πιο Χαρούμενο Χρώμα

.

Οι περισσότεροι φοβούνται να βάλουν το γκρι στη διακόσμηση του σπιτιού τους μήπως και το αποτέλεσμα δείχνει «καταθλιπτικό». Διαβάστε πώς θα το αποφύγετε!

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει πώς να Διαλέξετε τις Καλύτερες Αποχρώσεις για το Σπίτι σας

.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαλέξετε πανεύκολα ανάμεσα σε χιλιάδες αποχρώσεις.

Πώς το Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο Επηρεάζει τη Ζωή και Τον Ύπνο σας

.

Αποχρώσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του δωματίου σας αλλά και τη ζωή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρεφική Κούνια: Επιτρέπεται να τη Βάψετε;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Λόγοι που δεν Μπορείτε να Αντισταθείτε στις Γήινες Αποχρώσεις