Το Χρώμα της Χρονιάς για το 2023 Θέλουμε Όλοι να το Βάλουμε στο Σπίτι μας

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Το Χρώμα της Χρονιάς για το 2023 Θέλουμε Όλοι να το Βάλουμε στο Σπίτι μας

Το χρώμα που θα βλέπουμε να κυκλοφορεί παντού φέτος είναι εμπνευσμένο από τη φύση και από τους γήινους τόνους της.  

Κάθε φθινόπωρο οι εταιρίες χρωμάτων και οι διακοσμητές προβλέπουν τα χρώματα που θα κυριαρχούν στα σπίτια μας την επόμενη χρονιά. 

Τα τελευταία 20 χρόνια, οι ειδικοί της Vivechrom στο χρώμα αποτυπώνουν τις παγκόσμιες τάσεις στο Χρώμα της Χρονιάς που ταιριάζει με τη διάθεση της στιγμής. Η απόχρωση για το 2023 είναι το Άγουρο Στάχυ 50ΥΥ 49/191 – ένας ζεστός, λαμπερός τόνος, εμπνευσμένος από τον φυσικό κόσμο.

Φέτος, η φύση βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας και στη Vivechrom αποφάσισαν να την βάλουν στο επίκεντρο της έμπνευσής τους. Όχι μόνο επέλεξαν ένα Χρώμα της Χρονιάς για να μας εμπνεύσουν να συλλάβουμε τη μαγεία της φύσης και να τη φέρουμε μέσα στο σπίτι μας, αλλά μας προτείνουν και τέσσερις νέες παλέτες με χρωματικούς συνδυασμούς που αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους που μας διδάσκει και μας τρέφει η φύση. Η γη είναι η πηγή των πάντων, δίνοντας μας παρηγοριά, έμπνευση και μυριάδες λύσεις για τη ζωή. 

Το νέο Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom, λοιπόν, είναι ένας λαμπερός, φυσικός τόνος που χαρίζει μια αίσθηση φυσικής μαγείας στα σπίτια μας. Αντιπροσωπεύει τόσο τον θαυμασμό μας για την ακατέργαστη, σχεδόν μαγική, ροή της ζωής όσο και την ελευθερία που προσφέρουν οι εικόνες από ατελείωτους αγρούς με αγριολούλουδα, σιτηρά, στάχυα και ακαλλιέργητες σοδιές. Το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 είναι ένας θετικός, φυσικός τόνος που, μας συνδέει με τον φυσικό κόσμο και μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε καλύτερα στα σπίτια μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρώματα και μοτίβα για το παιδικό δωμάτιο

.

Σας ακούγεται… βουνό; Κι όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη διαδικασία αποκωδικοποιώντας απλώς χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο δωμάτιο. Τέλος, μην ξεχάσετε να βάλετε και τα παιδιά στο παιχνίδι. Θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον χώρο τους.

Αυτά είναι τα 9 Καλύτερα Χρώματα για το Υπνοδωμάτιο Σας!

.

Ησυχαστήριο, κοιτίδα του σύγχρονου στιλ και design ή απλά το πιο χαλαρό μέρος στο σπίτι: αυτά τα χρώματα μεταμορφώνουν το υπνοδωμάτιό σας με βάση το δικό σας γούστο!

Αυτό Είναι το πιο Έξυπνο Χρώμα της Χρονιάς

.

Μάθετε ποιο είναι το πιο ευέλικτο χρώμα για ένα μοντέρνο σπίτι.

Αυτά Είναι τα Χρώματα Που θα Κυριαρχήσουν στη Διακόσμηση!

.

Αυτές είναι οι 10 αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν στο ντεκόρ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάψιμο Σπιτιού: Γίνετε Επαγγελματίες με 8 Tips!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώματα
5 Διάσημοι Διακοσμητές Λένε πως Αυτά Είναι «Τα Καλύτερα Χρώματα που Υπάρχουν»