Ο Χρωματικός Συνδυασμός που Έχει Ξετρελάνει το Pinterest! 

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ο Χρωματικός Συνδυασμός που Έχει Ξετρελάνει το Pinterest! 

Δείτε πώς μπορείτε να βάλετε και εσείς στο δικό σας σπίτι αυτόν τον τόσο ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων. 

Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την εμφάνισή του ένας ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων με τον οποίο όλο και πιο πολύς κόσμος παθαίνει εμμονή. Μιλάμε για το ροζ και το πράσινο. Οι αναζητήσεις για τα δύο αυτά χρώματα έχουν αυξηθεί κατά 155% και 920% αντίστοιχα. 

Αν σκέφτεστε και εσείς να τολμήσετε και να τα βάλετε στο δικό σας σπίτι τότε σίγουρα πρέπει να τσεκάρετε τις εικόνες που ακολουθούν. Θα σας εμπνεύσουν και θα σας δώσουν ιδέες για το πώς να το κάνετε. 

Πώς το Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο Επηρεάζει τη Ζωή και Τον Ύπνο σας

Πράσινα πλακάκια και ροζ τοίχος Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε τα δύο αυτά χρώματα σε έναν από τους τοίχους της κουζίνας σας. Βάλτε σε μια κάθετη λωρίδα τοίχου πράσινα πλακάκια και βάψτε τον υπόλοιπο τοίχο σας σε ένα απαλό ροζ. Η αντίθεση είναι υπέροχη και σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα ακόμα και στην πιο βαρετή κουζίνα. 

pinterest

Συνδυάστε πράσινα πλακάκια με ροζ τοίχο.

Ροζ τοίχος και πράσινα πιατικά Φυσικά υπάρχουν επιλογές και για τους λιγότερο τολμηρούς. Αν δεν τολμάτε να βάλετε αυτά τα τόσο φαινομενικά αταίριαστα χρώματα στον τοίχο σας μπορείτε να κάνετε αυτό που δείχνει και η εικόνα. Βάψτε τον τοίχο σας ροζ και διακοσμήστε τον με πράσινα πιατικά και ποτήρια. Και ένα πράσινο χαλάκι σίγουρα θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

pinterest

Μπορείτε να συνδυάσετε τον ροζ σας τοίχο με πράσινα πιατικά.

Διακόσμηση με Πολύχρωμα Έπιπλα που θα Δώσουν Χρώμα και Ζωντάνια στο Χώρο σας

Πράσινα και ροζ πλακάκια Στο συγκεκριμένο μπάνιο έχουν ανακατευτεί τα δύο χρώματα στο πάτωμα του μπάνιου και έχουν τοποθετηθεί σε αυτό πλακάκια και στα δύο χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο αισθητικά. Θα το τολμούσατε; 

pinterest

Συνυδάστε στο μπάνιο σας πράσινα και ροζ πλακάκια.

Ροζ φόντο και πράσινα φυτά Άλλη μια ασφαλής επιλογή για τους λιγότερο τολμηρούς. Βάψτε έναν τοίχο σας ροζ και διακοσμήστε τον με φυτά τα οποία είναι πράσινα. Και πάλι δημιουργείτε την αντίθεση που επιθυμείτε χωρίς να κάνετε μεγάλες αλλαγές που μπορεί τελικά να μην σας αρέσουν. 

pinterest

Βάλτε απλά πράσινα φυτά μπροστά στον ροζ τοίχο σας.

Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

Ροζ πλακάκια και πράσινη ταπετσαρία Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της ταπετσαρίας. Βάλτε στον μισό τοίχο σας ροζ πλακάκια και στον άλλο μισό μια πράσινη ταπετσαρία. Έτσι η αλλαγή θα είναι πολύ πιο εύκολη όταν θελήσετε να την κάνετε βγάζοντας απλά την ταπετσαρία και βάζοντας μια άλλη στη θέση της. 

pinterest

Αυτός ο συνδυασμός μας αρέσει πολύ.

Όμπρε Εξακολουθεί να είναι της μόδας και είναι σίγουρα ένας πολύ ωραίος τρόπος για να το βάλετε σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας. Φωνάξτε έναν ειδικό -γιατί μόνοι σας είναι δύσκολο να κάνετε κάτι τέτοιο- βάψτε τον τοίχο σας όμπρε χρησιμοποιώντας τα δύο χρώματα για τα οποία μιλάμε. 

pinterest

Το όμπρε μπορεί να ομορφύνει πολύ τον τοίχο σας.

Ροζ απαλό και σκούρο πράσινο Δεν χρειάζεται να είναι και τα δύο χρώματα σε ανοιχτές αποχρώσεις. Μπορείτε να βάλετε σε έναν τοίχο στην κουζίνα σας πλακάκια σε απαλό ροζ και να τα συνδυάσετε με σκουρόχρωμα πράσινα ντουλάπια κουζίνας. 

pinterest

Συνδυάστε το απαλό ροζ με το σκούρο πράσινο.

Greek Blue: Το Χρώμα που έχει Γίνει Ανάρπαστο σε όλο τον Κόσμο

Όλα πράσινα και ροζ λεπτομέρειες Μπορεί να είναι λίγο έντονο το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο γραφείο-βιβλιοθήκη αλλά το νόημα το πιάνετε. Επιλέξτε μια πράσινη βιβλιοθήκη και γραφείο και εμπλουτίστε την χρωματικά με ροζ λεπτομέρειες, όπως με μια ροζ καρέκλα, ροζ λουλούδια και ροζ φωτιστικό. 

pinterest

Βάλτε μερικές ροζ λεπτομέρειες σε ένα πράσινο σκηνικό.

Ροζ τοίχος και πράσινα διακοσμητικά Αν θέλετε να βάλετε τον συγκεκριμένο συνδυασμό στο σαλόνι σας δεν έχετε παρά να βάψετε έναν τοίχο σας ροζ και να τον διακοσμήσετε με ένα πράσινο κάδρο. Αν θέλετε κάτι ακόμα πράσινο επιλέξτε έναν πράσινο καναπέ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σας αρέσουν οι πράσινοι καναπέδες και να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας. Διαφορετικά μην το τολμήσετε. 

pinterest

Βάλτε πράσινα διακοσμητικά για να ομορφύνετε τον ροζ τοίχο σας.

Όπως και να’χει ο συνδυασμός αυτός αυτή τη στιγμή είναι πολύ της μόδας. Αποφασίστε πρώτα αν σας αρέσει, σκεφτείτε το καλά και έπειτα δείτε πώς θα τον βάλετε στο δικό σας σπίτι. 

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DIY: Δείτε πώς θα Κρύψετε μια Άσχημη Πόρτα με 5 Απλούς Τρόπους

.

Ανανεώστε την πόρτα σας εύκολα και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Ένας Κανόνας Διακόσμησης που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Αυτός είναι ο κανόνας που διδάσκουν στις σχολές διακόσμησης. Εμείς σας δείχνουμε και πώς να τον σπάσετε.

Χρειάζεστε μια Ανανέωση; Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα!

.

Με αυτά τα χρώματα θα υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαύρες πινελιές
Οι Μαύρες Πινελιές που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας Αυτό το Φθινόπωρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώματα
Οι Μεσίτες Συμφωνούν! Αυτά Είναι τα Χειρότερα Χρώματα για να Βάψετε το Σπίτι σας