Τονίστε τα Νερά της Πέτρας και Δώστε στον Χώρο σας μια Αίσθηση Φυσικού Τοπίου

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τονίστε τα Νερά της Πέτρας και Δώστε στον Χώρο σας μια Αίσθηση Φυσικού Τοπίου

Μπορεί τα περισσότερα σπίτια να είναι φτιαγμένα από μπετόν αλλά υπάρχουν και πολλά που είναι φτιαγμένα με φυσικά υλικά όπως είναι η πέτρα.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε και από όποιο υλικό κι αν είναι φτιαγμένο το σπίτι σας θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα θελήσετε να ανανεώσετε τα υλικά σας.

Για το σκοπό αυτό θα χρειαστείτε ένα ακρυλικό βερνίκι πέτρας νερού εμποτισμού νανοτεχνολογίας για πορώδεις επιφάνειες το οποίο προστατεύει και διακοσμεί πορώδη φυσικά υλικά όπως είναι οι πέτρες Καρύστου, Πυλίου, πωρόλιθους και πορώδη τεχνητά υλικά όπως τούβλα, κεραμίδια, μπετόν και γύψο. Το βερνίκι αυτό θα αναζωογονήσει την εμφάνιση της πέτρας αλλά και οποιουδήποτε άλλου υλικού και θα το προστατεύσει από τη διάβρωση ενώ θα δώσει και στον χώρο σας την αίσθηση του φυσικού τοπίου. 

νερά της πέτρας

Προστατέψτε τις πέτρινες επιφάνειές σας με τον πιο οικονομικό και απλό τρόπο.

Το Stone Care Aqua της KRAFT Paints λόγω της ειδικής του σύνθεσης επιτυγχάνει διείσδυση καθιστώντας αδιάβροχη την επιφάνεια, προσφέροντας ισχυρή πρόσφυση και σκληρότητα. Επιπλέον προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, την ανάπτυξη μούχλας, την διάβρωση και τη φυσική φθορά.

Το Stone Care Aqua περιέχει UV φίλτρα με αποτέλεσμα να προσδίδει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην δυνατή ηλιοφάνεια αποτρέποντας το κιτρίνισμα και την τριβή του δομικού υλικού.

Λόγω του ότι προσφέρει σκληρή αλλά και ελαστική επιφάνεια είναι κατάλληλο και για πέτρινα δάπεδα ενώ είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

νερά της πέτρας

Ένας πέτρινος τοίχος μπορεί να δείξει πολύ πιο φυσικός με τη βοήθεια του Stone care aqua.

Πριν περάσετε την επιφάνειά σας με το Stone Care Aqua θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι στεγνή και καθαρή από σκόνες και βρωμιές.

Το ακρυλικό βερνίκι πέτρας είναι άχρωμο και στην ουσία αναζωογονεί την εμφάνιση του υλικού που θα βάψετε ενώ το προστατεύει από ρύπους, καιρικές συνθήκες και διάβρωση.

νερά της πέτρας

Μπορεί να είναι ανθεκτικά αλλά και τα κεραμίδια θέλουν το βάψιμό τους μια στο τόσο λόγω του ότι ότι εκτείθενται στις καιρικές συνθήκες.

Τι πρέπει να προσέξετε:

  • Εφαρμόστε 1-2 στρώσεις για κάθετες επιφάνειες και 2 στρώσεις για δάπεδα.
  • Βάψτε ξανά αφού περάσουν 4 ώρες.
  • Η επιφάνεια θα στεγνώσει σε 1 ώρα περίπου στους 25°C και 50% σχετική υγρασία.
  • Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω των 10°C ή μεγαλύτερες από 35°C και σχετική υγρασία μεγαλύτερη από 50%.
  • Μην εφαρμόζετε ποτέ σε θερμοκρασίες κάτω των 5°C και άνω των 35°C καθώς και άνω του 65% σχετικής υγρασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα 4 Χρώματα που θα Κάνουν το Μικρό σας Διαμέρισμα να Δείχνει Μεγάλο!

.

Διαλέξτε ένα από αυτά τα 4 χρώματα και δείτε το μικρό σας σπίτι να μεγαλώνει...

Μέντα: Το Χρώμα που θα Κυριαρχήσει σε Όλα τα Σπίτια

.

Το χρώμα "μέντα" μπορεί να σας φαίνεται ρετρό αλλά έχει κάνει ισχυρό comeback στη σύγχρονη διακόσμηση. Δείτε πώς μπορείτε να το βάλετε στο δικό σας χώρο.

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Μπλε, το Χρώμα της Ενέργειας

.

Δυναμικό αλλά και χαλαρωτικό, εμπνέει εμπιστοσύνη, ενισχύει την κοινωνικότητα και αρέσει σε όλους. To μπλε είναι ένα χρώμα για όλες τις δουλειές και όλα τα γούστα. Προσθέστε του λίγο λευκό και παίξτε με την εικόνα του και το στυλ σας - στο σπίτι αλλά και στη μόδα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μικρορωγμές
Προλάβετε τις Μικρορωγμές στους Τοίχους σας Εύκολα και Γρήγορα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τραπεζαρία
3 Χρώματα που Πρέπει να Βάλετε στην Τραπεζαρία και 3 που Πρέπει να Αποφύγετε!