Ανανεώστε με μια Κίνηση τα Σκουριασμένα σας Κάγκελα

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ανανεώστε με μια Κίνηση τα Σκουριασμένα σας Κάγκελα

Όταν τα κάγκελα της βεράντας είναι σκουριασμένα το πρόβλημα στην ουσία είναι διπλό. Υπάρχει κίνδυνος από τη μια μεριά να σαπίσουν ενώ από την άλλη είναι και άσχημα αισθητικά.

Υπάρχει τρόπος να τα ανανεώσετε κάνοντας μια μικρή αλλά σημαντική κίνηση-ματ. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε για τι ακριβώς σας μιλάμε.

Σας έχουμε ένα ειδικό αντισκωρικό χρώμα για μέταλλα το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε κάθε σκουριασμένη επιφάνεια είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου χωρίς να χρειάζεται μίνιο ή αντισκωρικό αστάρι μετάλλων.

Πρόκειται για το Metal 3IN1 χρώμα της KRAFT Paints το οποίο χάρη στην ειδική πρωτοποριακή σύσταση των ρητίνων και των πιγμέντων του, αδρανοποιεί την σκουριά και προστατεύει τα μέταλλα από τη διάβρωση λόγω υγρασίας, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν χρειάζεται να υποβάλλεται σε κάποια διαδικασία τη σκουριασμένη σας επιφάνεια αλλά να την περάσετε κατευθείαν με το Metal 3IN1.

κάγκελα

Το βάψιμο των κάγκελών σας με το Metal 3IN1 της KRAFT Paints είναι πραγματικά παιχνιδάκι.

Προσοχή: Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι πως για αποτελεσματική αντισκωριακή προστασία το τελικό πάχος του στεγνού φιλμ πρέπει να είναι μεγαλύτερο των 110μm και γι’αυτό χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 επιστρώσεις.

Για να βάψετε με τον καλύτερο τρόπο την σκουριασμένη σας επιφάνεια και να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε ένα-ένα τα παρακάτω βήματα.

1. Φροντίστε η επιφάνειά σας να είναι στεγνή, καθαρή και ελεύθερη από σκόνες και οποιαδήποτε άλλη βρωμιά. Με λίγα λόγια καθαρίστε την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε.

2. Αν θέλετε να βάψετε ασταρωμένα σίδερα τότε χρησιμοποιήστε για ένα ψιλοστοκάρισμα τον ακρυλικό στόκο SPACHTEL από την KRAFT Paints.

3. Αν έχετε να βάψετε κάποια σκουριασμένη μεταλλική επιφάνεια αφαιρέστε προηγουμένως την σαθρή σκουριά ή τη βαφή με συρματόβουρτσα, καθαρίστε την επιφάνεια και περάστε δύο στρώσεις METAL 3IN1 της KRAFT Paints.

κάγκελα

Αν είναι πολύ σκουριασμένα τα κάγκελά σας περάστε τα δύο φορές.

4. Αν η επιφάνειά σας είναι γαλβανιζέ, ψευδαργύρου, αλουμινίου, μπρούντζου, χρωμίου ή χαλκού πρέπει να γίνει πριν το βάψιμο ένα ελαφρύ αποχαρτάρισμα της πατίνας, έπειτα μια επίστρωση με RUST BLOCKER AQUA ή KRAFT EPOXY AQUA ANTIRUST PRIMER της KRAFT Paints και μετά από 24 ώρες εφαρμογή δύο στρώσεων KRAFT METAL 3IN1.

5. Αφού εφαρμόσετε το χρώμα αφήστε την επιφάνειά σας να στεγνώσει για 3-4 ώρες. Μπορείτε να βάψετε και πάλι την επιφάνεια μετά από 24 ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Καλύψτε Ρωγμές και Μούχλα στο Σπίτι σας με Αυτόν τον Απλό Τρόπο

.

Σκοπός είναι να διαλέξετε αυτήν την τεχνοτροπία γιατί οπτικά θα μοιάζει με τη ζημιά που έχει υποστεί ο τοίχος σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Χρώματα για το Σπίτι που Αποτελούν Παγκόσμια Τάση!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρώμα
Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!