Οι Γαλλίδες μας Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Τέλειο Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οι Γαλλίδες μας Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Τέλειο Σπίτι

Λένε πως οι Γαλλίδες είναι οι πιο κομψές γυναίκες και όχι άδικα. Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για να εξυμνήσουν το γαλλικό στιλ και τα περισσότερα από αυτά μένουν σε 5 βασικές αλήθειες των Γαλλίδων.

1) Να ευχαριστιέστε ο,τι και αν τρώτε

2) Να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους

3) Να πίνετε πολύ νερό

4) Να γυμνάζεστε έστω και λίγο κάθε μέρα (οι Γαλλίδες προτιμούν το απλό περπάτημα)

5) Να παίζετε με τους δικούς σας κανόνες

Πώς, όμως, αυτοί οι 5 κανόνες που εφαρμόζει κάθε Γαλλίδα μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι μας;

Έτσι θα Ήταν το Σπίτι μας αν Ακούγαμε όλες τις Διακοσμητικές Συμβουλές της Ελληνίδας Μάνας!

Το στιλ τους είναι υπέροχο όπως και τα σπίτια τους.

Το στιλ τους είναι υπέροχο όπως και τα σπίτια τους.

Να ευχαριστιέστε ο,τι και αν τρώτε Αν μεταφέρουμε αυτή τη συμβουλή στο σπίτι μας θα πρέπει πολύ απλά να ανακαλύπτουμε την ομορφιά του σπιτιού μας σε κάθε χώρο ακόμα και αν ζούμε σε ένα σπίτι που δεν είναι αυτό των ονείρων μας. Ευχαριστηθείτε το σπίτι σας και διακοσμήστε το με τέτοιο τρόπο ώστε να ομορφαίνει τη ζωή σας. Διακοσμήστε με πράγματα που αγαπάτε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν «σιχαίνεστε» την πολυθρόνα που σας χάρισε η θεία Μαρία, τότε απλά πετάξτε την ή δώστε την σε κάποιον γνωστό ή φίλο σας που μπορεί να την θέλει. Ακόμα και αν στοιχίζει μια μικρή περιουσία δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ζείτε σε ένα σπίτι που γεμίζει την καρδιά σας με ευτυχία.

Να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους Οι Γαλλίδες υποστηρίζουν πως το μυστικό για μια όμορφη σιλουέτα είναι να τρώτε τα πάντα στην εποχή τους και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Πώς μεταφέρεται αυτός ο κανόνας στο σπίτι μας; Ψάξτε να βρείτε τα καλύτερα διακοσμητικά χωρίς βιασύνη και άγχος. Χρησιμοποιήστε καθημερινά τα καλά σερβίτσια, τις ωραίες πετσέτες και τα ακριβά σαπούνια. Αντί να αγοράσετε 10 απλά και οικονομικά σεντόνια, προτιμήστε να αγοράσετε δύο σεντόνια από καλής ποιότητας ύφασμα.

Κάντε «Botox» στο Σπίτι σας με Μερικά Νεανικά Στοιχεία

Διακοσμήστε το σπίτι σας μόνο με πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν ευτυχισμένους.

Διακοσμήστε το σπίτι σας μόνο με πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν ευτυχισμένους.

Να πίνετε πολύ νερό Το νερό είναι βασικό στοιχείο στη διατροφή των Γαλλίδων. Στο σπίτι χρησιμοποιήστε το νερό στη διακόσμηση του χώρου σας τοποθετώντας φρέσκα λουλούδια μέσα σε βάζα, κεράκια μέσα σε νερό. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του νερού και με άλλους τρόπους μαγειρεύοντας και καθαρίζοντας τακτικά το σπίτι σας.

10 Πράγματα που Έχει Απαραίτητα στο Σπίτι του ο Κάθε Σπιτόγατος

Να γυμνάζεστε έστω και λίγο κάθε μέρα Οι Γαλλίδες δεν έχουν καθόλου καλή σχέση με τα γυμναστήρια αλλά αγαπάνε την άσκηση και το περπάτημα. Ασκηθείτε ακόμα και μέσα στο σπίτι κάνοντας δουλειές όποτε χρειάζεται και επιτρέψτε να υπάρχει κίνηση-ροή και μέσα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να μένετε κολλημένοι στο ίδιο στιλ διακόσμησης για πολύ καιρό. Αλλάξτε τακτικά το στιλ, μετακινήστε τα έπιπλα από δωμάτιο σε δωμάτιο και ανανεώνετε συχνά το χώρο σας για να ανανεώνεται και η ζωή σας.

Οι Γλαλίδες νοικοκυρές λατρεύουν τα φρέσκα λουλούδια μέσα στο σπίτι τους. Πρόκειται για μια μικρή πολυτέλεια στην οποία δεν συμβιβάζονται.

Οι Γαλλίδες νοικοκυρές λατρεύουν τα φρέσκα λουλούδια μέσα στο σπίτι τους. Πρόκειται για μια μικρή πολυτέλεια την οποία έχουν υιοθετήσει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Να παίζετε με τους δικούς σας κανόνες Οι Γαλλίδες δεν ασχολούνται με το τι κάνουν οι γυναίκες στον υπόλοιπο πλανήτη. Είναι αυτές που λανσάρουν πρώτες τα πιο τέλεια outfits και το ίδιο συμβαίνει και στα σπίτια τους. Έχουν αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουν πως ακόμα και αν δεν είναι πανέμορφες έχουν ένα πολύ δυνατό στοιχείο, το στιλ τους. Ανακαλύψτε, λοιπόν, το δυνατό σημείο του δικού σας σπιτιού και αναδείξτε το όσο καλύτερα μπορείτε. Αμέσως όλες οι ατέλειες θα εξαφανιστούν καθώς η προσοχή όλων θα πέφτει πάνω στο πιο όμορφο σημείο του σπιτιού σας.

Αυτά τα 7 Πράγματα Μέσα στο Σπίτι σας Κουράζουν και δεν το Καταλαβαίνετε

Βρείτε το δυνατό σημείο κάθε δωματίου και εκμεταλλευτείτε το κατάλληλα.

Βρείτε το δυνατό σημείο κάθε δωματίου και εκμεταλλευτείτε το κατάλληλα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μην Παραγγείλετε Ποτέ ΑΥΤΑ από Fast Food Εστιατόρια

.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να αποφύγετε σε εστιατόρια fast food.

10 Πράγματα που Χρειάζεται το Υπνοδωμάτιό σας και δεν το Ξέρετε

.

Με αυτά τα 10 πράγματα η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη

8 Πρωτότυπες Επαγγελματικές Ιδέες για Δουλειά από το Σπίτι

.

Δείτε 8 πρωτότυπες επαγγελματικές ιδέες που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με Παπαρδέλες και Κόκκινη Σάλτσα Από τον Γιώργο Τσούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό στο Σπίτι σας με Μηδέν Χημικά