10 Πράγματα που Χρειάζεται το Υπνοδωμάτιό σας και δεν το Ξέρετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

10 Πράγματα που Χρειάζεται το Υπνοδωμάτιό σας και δεν το Ξέρετε

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σας. Τι είναι αυτό, όμως, που του λείπει ώστε να γίνει ο χώρος σας ακόμα πιο λειτουργικός και χαλαρωτικός;

Ένα κομοδίνο με διάφορες λειτουργίες Το κομοδίνο είναι ένα πολύ εύχρηστο έπιπλο για να ακουμπάτε διάφορα πράγματα που χρειάζεστε πριν κοιμηθείτε ή αφού ξυπνήσετε. Γιατί, όμως, να μην το χρησιμοποιείτε και με άλλους τρόπους. Ένα κομοδίνο, για παράδειγμα, με ενσωματωμένο δίσκο πρωινού είναι μια υπέροχη ιδέα για να τρώτε το πρωινό σας συχνότερα ξαπλωμένοι στο κρεβάτι! Η αίσθηση είναι σίγουρα εντελώς διαφορετική.

Κομοδίνο: Δείτε τα 10 πιο Εντυπωσιακά για το Δικό σας Υπνοδωμάτιο

Αυτό το κομοδίνο έχει ενσωματωμένο δίσκο πρωινού. Αν σας αρέσει σαν ιδέα αλλά δεν θέλετε να αλλάξετε το δικό σας κομοδίνο μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα δίσκο με πόδια που αναδιπλώνουν στο πάνω μέρος του κομοδίνου σας.

Αυτό το κομοδίνο έχει ενσωματωμένο δίσκο πρωινού.

Αυτό και αν είναι λειτουργικό κομοδίνο!

Αυτό και αν είναι λειτουργικό κομοδίνο!

Κρεβατάκι σκύλου μέσα στο στρώμα σας Αν δεν θέλετε τον σκύλο πάνω στο κρεβάτι σας αλλά εκείνος δεν λέει να φύγει από το πλευρό σας, υπάρχει λύση που θα ευχαριστήσει και τους δύο. Φτιάξτε ένα κρεβατάκι για τον σκύλο σας κάτω απο το δικό σας στρώμα.

Φτιάξτε ένα Όμορφο Κρεβάτι Σκύλου από Παλιό Λάστιχο Αυτοκινήτου (VIDEO)

Με αυτό το ειδικό στρώμα ο σκύλος σας θα κοιμάται πάντα μαζί σας.

Με αυτό το ειδικό στρώμα ο σκύλος σας θα κοιμάται πάντα μαζί σας.

Κομοδίνο που φορτίζει το κινητό σας Υπάρχουν πολύ οικονομικά κομοδίνα σε μεγάλα καταστήματα επίπλων που έχουν ενσωματωμένο πάνω τους ασύρματο φορτιστή για το κινητό σας. Μπορείτε, όμως, να προσθέσετε ασύρματη φόρτιση στο κομοδίνο σας μόνοι σας αγοράζοντας απλά έναν ασύρματο φορτιστή με καλώδιο για το κινητό σας (θα βρείτε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών). Κολλήστε με ταινία τον φορτιστή κάτω από το κομοδίνο σας και απολαύστε γρήγορη ασύρματη φόρτιση για το κινητό σας.

Το πιο Έξυπνο Κομοδίνο Είναι Αυτό!

Ένα κομοδίνο που μπορεί να φορτίζει ανά πάσα στιγμή το κινητό σας είναι σπουδαία υπόθεση.

Ένα κομοδίνο που μπορεί να φορτίζει ανά πάσα στιγμή το κινητό σας είναι σπουδαία υπόθεση.

Μπορείτε αν το φτιάξετε και μόνη σας κολλώντας με αυτοκόλλητη ταινία έναν ασύρματο φορτιστή στο κάτω μέρος του κομοδίνου σας.

Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας κολλώντας με αυτοκόλλητη ταινία έναν ασύρματο φορτιστή στο κάτω μέρος του κομοδίνου σας.

Στρώμα που σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα Το στρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου σας και γι'αυτό το λόγο πρέπει να επιλέγετε με πολλή προσοχή το ιδανικό στρώμα για εσάς. Υπάρχει μια εταιρία (RainFactory Inc) που υποστηρίζει πως το στρώμα της (το αποκαλούν Eight) είναι φτιαγμένο με τεχνολογία που αναλύει 15 παράγοντες που σας βοηθούν να κοιμηθείτε.

Επιλέξτε το Κατάλληλο Στρώμα για το Κρεβάτι σας

Ανακαλύψτε το στρώμα που θα σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα.

Ανακαλύψτε το στρώμα που θα σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα.

Ρολόι που φτιάχνει καφέ Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί με ένα ζεστό ποτήρι καφέ να σας περιμένει δίπλα στο κρεβάτι σας. Δεν θα σας άρεσε; Εμάς πολύ! Υπάρχει ένα ξυπνητήρι που ενεργοποιεί μια καφετιέρα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω του και σας φτιάχνει καφέ όση ώρα χουζουρεύετε στο κρεβάτι σας.

Αυτό Είναι το Ξυπνητήρι που θα σας Ξυπνήσει 100% Χωρίς Ούτε Ένα Κουδούνισμα

Αυτό το ξυπνητήρι δύσκολα θα το πετάξετε στον τοίχο όταν σας ξυπνήσει. Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά θα σας σερβίρει και τον αγαπημένο σας καφέ.

Αυτό το ξυπνητήρι δύσκολα θα το πετάξετε στον τοίχο όταν σας ξυπνήσει. Ο λόγος; Γιατί πολύ απλά θα σας σερβίρει τον αγαπημένο σας καφέ.

Μια λάμπα που αντιγράφει τη φύση Υπάρχει μια λάμπα που συνδέεται με μια εφαρμογή και μπορεί να αλλάζει χρώμα δίνοντας στο δωμάτιό σας διάφορες αποχρώσεις της φύσης. Θέλετε να έχει το δωμάτιό σας το χρώμα του ήλιου όταν δύει; Ή μήπως προτιμάτε τα χρώματα της ανατολής του ήλιου; Με αυτή τη λάμπα μπορείτε να έχετε στο χώρο σας τις πιο όμορφες και γλυκιές αποχρώσεις της φύσης.

Με αυτή τη λάμπα θα έχετε όλα τα χρώματα της φύσης μέσα στο δωμάτιό σας.

Με αυτή τη λάμπα θα έχετε όλα τα χρώματα της φύσης στο δωμάτιό σας.

Οργανωμένο κρεβάτι μόνο για σινεφίλ Σας αρέσουν οι ταινίες; Τότε θα πρέπει να οργανώσετε την ταινιοθήκη σας. Φτιάξτε κάτω από το κρεβάτι σας ένα συρτάρι για ταινίες και χωρίστε τις ταινίες σας ανά κατηγορίες. Αν σας αρέσει, μάλιστα, να παρακολουθείτε ταινίες ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας τότε θα λατρέψετε αυτό το χρήσιμο για εσάς έπιπλο.

Αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, τότε φτιάξτε τη δική σας ταινιοθήκη ακριβώς κάτω από το κρεβάτι σας.

Αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, τότε φτιάξτε τη δική σας ταινιοθήκη ακριβώς κάτω από το κρεβάτι σας.

Ψηλό κρεβάτι Το ψηλό κρεβάτι είναι η ιδανική λύση για όλους όσους έχουν μικρούς αποθηκευτικούς χώρους στο δωμάτιό τους. Μπορείτε κάτω από το κρεβάτι σας να δημιουργήσετε την πιο όμορφη ντουλάπα για να βάζετε τα ρούχα σας σε περίπτωση που δεν έχετε μεγάλες ντουλάπες. Το στρώμα ανεβαίνει προς τα πάνω και μια αρκετά μεγάλη ντουλάπα αποκαλύπτεται από κάτω του.

Πώς να Καθαρίσετε τη Ντουλάπα σας σαν Επαγγελματίας

Ψηλό κρεβάτι με κρυμμένη ντουλάπα! Ιδανικό για μικρούς χώρους.

Ψηλό κρεβάτι με κρυμμένη ντουλάπα! Ιδανικό για μικρούς χώρους.

Δίσκος πρωινού Και ποιος δεν αγαπάει το πρωινό στο κρεβάτι; Ένας vintage δίσκος πρωινού είναι η τέλεια διακοσμητική ιδέα για το δωμάτιό σας. Τοποθετώντας τον σε μια γωνιά του δωματίου θα σας βοηθήσει να τον χρησιμοποιείται συχνότερα και θα ομορφαίνει παράλληλα το χώρο σας.

7 Διακοσμητικές Ιδέες για να Αξιοποιηθεί Ένας Παλιός σας Δίσκος

Ένας όμορφος δίσκος πρωινού θα προσθέσει στιλ στο δωμάτιό σας.

Ένας όμορφος δίσκος πρωινού θα προσθέσει στιλ στο δωμάτιό σας.

Μια κουνιστή καρέκλα Γιατί να μην θυμάστε που και που τα παιδικά σας χρόνια που ξαπλώνατε σε αιώρες ή καθόσασταν στις κούνιες με τις ώρες; Βάλτε μια μικρή κουνιστή καρέκλα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά αν σας αρέσει να χαλαρώνετε με αυτόν τον τρόπο διαβάζοντας ένα βιβλίο και πίνοντας τον καφέ σας σε αυτή την τόσο χαλαρωτική στάση.

Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο καθισμένοι στην πιο άνετη κουνιστή καρέκλα.

Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο καθισμένοι στην πιο άνετη κουνιστή καρέκλα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Χρώμα που Ταιριάζει σε Κάθε Υπνοδωμάτιο!

.

Βάλτε το πιο "αθώο" χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας.

Σικ Διακόσμηση στο Υπνοδωμάτιο: Μεταμόρφωση Τώρα!

.

Κάντε το υπνοδωμάτιό σας το πιο στιλάτο δωμάτιο του σπιτιού. Δείτε πώς...

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για τον Σωστό Φωτισμό στο Υπνοδωμάτιο

.

Αυτές είναι οι επιλογές που έχετε για να φωτίσετε το υπνοδωμάτιό σας.

Αλλάξτε το Υπνοδωμάτιο του Σπιτιού σας με Λιγότερο από 20 Ευρώ

.

Το πιο οικονομικά ανανεωμένο υπνοδωμάτιο είναι αυτό!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε το Σπίτι σας τον Δικό σας Ανοιξιάτικο Παράδεισο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!