Να Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Χαλί στην Τραπεζαρία σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Να Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Χαλί στην Τραπεζαρία σας!

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που διστάζουν να βάλουν χαλί κάτω από το τραπέζι του φαγητού της τραπεζαρίας. Το καταλαβαίνουμε: οι λεκέδες από φαγητό στο πάτωμα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και σίγουρα δεν τους θέλετε πάνω στο… χαλί σας.

Ωστόσο, υπάρχουν αισθητικοί λόγοι που σχεδόν επιβάλλουν την παρουσία χαλιού στο συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού. Και η αλήθεια είναι πως αυτοί οι αισθητικοί λόγοι είναι συχνά αρκετά πιο ισχυροί από το θέμα των λεκέδων, καθώς έχουν μεγάλη επίδραση στη συνολική διακόσμηση του χώρου. Ας δούμε ποιοι είναι!

12 Τραπεζαρίες που Είναι Ταυτόχρονα και Τραπέζια Κουζίνας!

Τα χαλιά οριοθετούν τον χώρο με φυσικό τρόπο Τα μοντέρνα σπίτια δεν τοποθετούν την τραπεζαρία σε κάποιο ξεχωριστό δωμάτιο, αλλά συνήθως σε σημεία του σπιτιού που δεν είναι αυστηρά οριοθετημένα. Το χαλί είναι ο ιδανικός τρόπος για να οριοθετήσετε τον χώρο. Το διαφορετικό χρώμα που έχει από το πάτωμα δημιουργεί μια περίμετρο γύρω από το τραπέζι και ορίζει ποιος είναι ο χώρος της τραπεζαρίας – κάτι που αισθητικά είναι πολύ πιο ωραίο από το γυμνό πάτωμα.

τραπεζαρία

Το χαλί είναι ο ιδανικός τρόπος για να οριοθετήσετε τον χώρο.

Η Μόδα στις Τραπεζαρίες για Φέτος! Μάθετε τα Πάντα Εδώ!

Ένα χαλί μπορεί να διαχωρίσει την κουζίνα από την τραπεζαρία Αν είστε αρκετά τυχεροί και ζείτε σε σπίτι με ενιαίο χώρο για την κουζίνα και την τραπεζαρία σας τότε – εκτός από το γεγονός ότι προφανώς ζείτε σε ένα μεγάλο και άνετο σπίτι – ίσως δεν είναι εύκολο να αποφασίσετε πού τελειώνει ο ένας χώρος και πού ξεκινάει ο άλλος. Χρησιμοποιήστε ένα χαλί που τραβάει τα βλέμματα και θα λύσετε αυτό το θέμα μια και καλή. Στα «συν» είναι ακόμη ότι δεν θα χρειαστείτε διαχωριστικά χώρου και το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το χαλί θα έχει πολύ θετική αισθητική επίδραση.

τραπεζαρία

Χρησιμοποιήστε ένα χαλί για να διαχωρίσετε την κουζίνα από την τραπεζαρία.

11 Εκπληκτικές Τραπεζαρίες που θα σας… Ανοίξουν την Όρεξη!

Θα δημιουργήσετε μια πανέμορφη αντίθεση Χάρη στα πολλά και διαφορετικά χρώματα, σχέδια και μοτίβα που έχουν τα χαλιά έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πανέμορφες αντιθέσεις στον χώρο σας. Τα τραπέζια φαγητού είναι συνήθως μεγάλα και με συγκεκριμένο σχήμα (ορθογώνια, ροτόντα, κλπ). Μην ψάχνετε, ωστόσο, ένα χαλί στο σχήμα του τραπεζιού σας. Θα διαπιστώσετε πως ακόμα και διαφορετικού σχήματος χαλιά μπορούν να δείξουν πολύ ωραία κάτω από το τραπέζι σας!

τραπεζαρία

Χάρη στα πολλά και διαφορετικά χρώματα, σχέδια και μοτίβα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πανέμορφες αντιθέσεις.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στην Τραπεζαρία σας

.

Μια τραπεζαρία με χρώμα είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Έτσι θα Φέρετε το Βιομηχανικό Στιλ στην Τραπεζαρία σας

.

Ακολουθήστε αυτές τς διακοσμητικές συμβουλές και φέρτε το βιομηχανικό στιλ στην τραπεζαρία σας.

4 Βήματα για να Ζωντανέψετε την Τραπεζαρία σας!

.

Οι τραπεζαρίες συχνά αντιμετωπίζονται ως αποστειρωμένοι και στάσιμοι χώροι, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται παρά μόνον στις πλέον επίσημες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δώσετε νέα ζωή στην τραπεζαρία σας.

4 Φρέσκοι Τρόποι να Ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας!

.

Νιώθετε ότι η τραπεζαρία σας είναι παραμελημένη; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να αναδείξετε το μεγαλείο της!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακόσμηση
5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Ένα Διαμέρισμα 83 τμ που θα σας Πάρει τα Μυαλά!