4 Βήματα για να Ζωντανέψετε την Τραπεζαρία σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

4 Βήματα για να Ζωντανέψετε την Τραπεζαρία σας!

Η τραπεζαρία σας έχει μπει σε «διαθεσιμότητα»; Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς να την μεταμορφώσετε και να την κάνετε πιο φιλόξενη για να μαζέψετε ξανά την οικογένεια γύρω από το τραπέζι!

Είναι ο χώρος στον οποίο μαζευόμαστε προκειμένου να απολαύσουμε νόστιμες λιχουδιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Παρόλα αυτά, οι τραπεζαρίες συχνά αντιμετωπίζονται ως αποστειρωμένοι και στάσιμοι χώροι, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται παρά μόνον στις πλέον επίσημες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές που θα βρείτε παρακάτω και μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να δώσετε νέα ζωή στην τραπεζαρία σας.

Κάντε την Τραπεζαρία σας το πιο Ιδιαίτερο Δωμάτιο του Σπιτιού

Χρησιμοποιήστε απαλά, άνετα υφάσματα για να καλύψετε τις καρέκλες σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα «ελαφρύνετε» την όψη της τραπεζαρίας σας και θα εξισορροπήστε την αυστηρότητα και την επισημότητα που εκπέμπει ο χώρος.

thehomeissue_trapezaria01

Χρησιμοποιήστε απαλά υφάσματα για να καλύψετε τις καρέκλες σας.

Βάλτε χρώμα, βάφοντας τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας σε διαφορετικά χρώματα ή καλύπτοντάς τις με διαφορετικές ταπετσαρίες για να δώσετε στο χώρο μία πιο παιχνιδιάρικη και ζεστή διάθεση.

8 Τρόποι για να Κάνετε την Τραπεζαρία σας να Φαίνεται πιο Ακριβή

Παίξτε με τους τόνους Δεν είναι απαραίτητο όλα τα έπιπλα, τα αντικείμενα και τα καλύμματα με τα οποία έχετε διακοσμήσει το χώρο σας να έχουν το ίδιο χρώμα. Τολμήστε να συνδυάσετε αντικείμενα σε διάφορες αποχρώσεις του κυρίαρχου χρώματος της τραπεζαρίας σας. Μπορεί να νιώθετε ότι «σπάτε» την ομοιομορφία της, αλλά θα την κάνετε πιο φιλόξενη, ελκυστική και ζεστή.

Συνδυάστε τα αυστηρά έπιπλα με μαξιλάρια που έχουν φλοράλ, γεωμετρικά μοτίβα ή έντονα χρώματα. Η τραπεζαρία σας θα αποκτήσει πιο γλυκιά και χαλαρή όψη, χωρίς να χάσει καθόλου τον επίσημο χαρακτήρα της.

Διακόσμηση στην Τραπεζαρία: Ο Απόλυτος Οδηγός

thehomeissue_diningroom002

Τολμήστε με μαξιλάρια σε γεωμετρικά μοτίβα ή έντονα χρώματα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Τραπεζαρίες!

.

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

Να Γιατί Πρέπει να Βάλετε ένα Χαλί στην Τραπεζαρία σας!

.

Δώστε στην τραπεζαρία σας άλλον αέρα με ένα χαλί.

Μια τραπεζαρία στην κουζίνα σας

.

Άλλοτε σαν καθημερινός χώρος συνάντησης της οικογένειας και άλλοτε σαν κύριο δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο, αυτό το σετ θέτει πάντα προβληματισμούς. Σκεφτείτε σε ποιο στυλ θα απολαμβάνατε πιο άνετα το φαγητό σας και την παρέα σας και υιοθετήστε το.

Η τραπεζαρία σας

.

Ένα δωμάτιο με ισχυρή παρουσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην... προσωπικότητα και στον χαρακτήρα που θα διαμορφώσει το σπίτι σας.

Βασικές Αρχές για Χωροθέτηση Επίπλων

.

Διαβάστε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους χώρους σας και τις βασικές ανθρωπομετρικές διαστάσεις και κατευθύνσεις που θα πρέπει να τηρήσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

3 Απίστευτοι Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τα Τσόφλια Αυγών (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρώμα στο Μπάνιο: Οι Καλύτερες Προτάσεις της Σεζόν