Αυτά τα Πανέμορφα Χρώματα θα Μεταμορφώσουν  την Τραπεζαρία σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Αυτά τα Πανέμορφα Χρώματα θα Μεταμορφώσουν  την Τραπεζαρία σας!

Κάποιες φορές, αφού έχουμε ολοκληρώσει την διακόσμηση της τραπεζαρίας, συνειδητοποιούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές επίπλων, αλλά και πάλι η τελική διαμόρφωση του χώρου δεν μοιάζει με αυτή που είχαμε φανταστεί.

Η νέα Τάση στις Τραπεζαρίες με Άρωμα Εξωτερικού

Συχνά, το μόνο που χρειάζεται για να αναβαθμιστεί η διακόσμηση της τραπεζαρίας είναι λίγο φρέσκο χρώμα! Μπορεί το βάψιμο να χρειάζεται λίγο κόπο, αλλά αυτός ο κόπος είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που θα χρειαζόταν να καταβάλετε για να αλλάξετε ριζικά τη διακόσμησή σας. Δείτε παρακάτω 5 απίστευτα χρώματα που έχουν τη δύναμη να πετύχουν ένα μοναδικό χρωματικό αποτέλεσμα στην τραπεζαρία σας.

10 Πανέμορφες Τραπεζαρίες που θα σας Δώσουν Ιδέες για τη Δική σας

Το χρώμα της πορσελάνης Το παρακάτω  χρώμα είναι μία μίξη του γκρι και του μουντού ροζ. Δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα στις τραπεζαρίες, καθώς είναι πολύ μοντέρνο και ταυτόχρονα διακριτικό. Συνδυάστε το με κάποια έντονη απόχρωση (όπως συμβαίνει εδώ με το ταβάνι) για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

τραπεζαρία

Ένα χρώμα που είναι μία μίξη του γκρι και του μουντού ροζ.

Μουντό κόκκινο Τα έντονα χρώματα είναι της μόδας και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τραπεζαρίες. Επιλέξτε ένα έντονο και μουντό κόκκινο για μια τραπεζαρία με προσωπικότητα και συνδυάστε το με ανοιχτόχρωμα έπιπλα για να δημιουργήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

τραπεζαρία

Τα έντονα χρώματα είναι της μόδας και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τραπεζαρίες.

11 Εκπληκτικές Τραπεζαρίες που θα σας… Ανοίξουν την Όρεξη!

Μπλε-γκρι Το μπλε-γκρι είναι ιδανικό αν θέλετε να διατηρήσετε την τραπεζαρία σας ουδέτερη και παράλληλα να τονίσετε κάποια λεπτομέρεια. Στην παρακάτω φωτογραφία, για παράδειγμα, το όμορφο αυτό χρώμα δημιουργεί έναν πολύ ενδιαφέρων καμβά πάνω στον οποίο προβάλλεται το σκούρα καφέ του τραπεζιού.

τραπεζαρία

Το μπλε-γκρι είναι ιδανικό αν θέλετε να διατηρήσετε την τραπεζαρία σας ουδέτερη.

Μαύρο Είναι ένα χρώμα για τους τολμηρούς, αλλά αν το χρησιμοποιήσετε έξυπνα μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον. Αν αποφασίσετε να βάψετε τους τοίχους σας μαύρους, θα πρέπει τα έπιπλα να είναι ανοιχτόχρωμα για να δημιουργηθεί έντονη αντίθεση και να παραμείνει το δωμάτιο φωτεινό. Προτιμήστε το σε τραπεζαρίες που έχουν φυσικό φως.

τραπεζαρία

Είναι ένα χρώμα για τους τολμηρούς, αλλά αν το χρησιμοποιήσετε έξυπνα μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον.

Μουντό πράσινο Ένα πολύ πλούσιο χρώμα που ταιριάζει πολύ σε σπίτια με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Συνδυάστε το με καφέ ξύλο για να δημιουργήσετε ένα πολύ γήινο περιβάλλον και προσθέστε ένα χρωματιστό χαλί για να δώσετε ακόμα περισσότερη ζεστασιά στον χώρο.

τραπεζαρία

Ένα πολύ πλούσιο χρώμα που ταιριάζει πολύ σε σπίτια με αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Ποιο Είναι το Ιδανικό Χρώμα Για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού σας

.

Δε μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα να βάλετε στο καθιστικό ή την κουζίνα σας; Σας προτείνουμε τα τρία καλύτερα χρώματα για κάθε δωμάτιο.

4 Φρέσκοι Τρόποι να Ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας!

.

Νιώθετε ότι η τραπεζαρία σας είναι παραμελημένη; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να αναδείξετε το μεγαλείο της!

4 Βήματα για να Ζωντανέψετε την Τραπεζαρία σας!

.

Οι τραπεζαρίες συχνά αντιμετωπίζονται ως αποστειρωμένοι και στάσιμοι χώροι, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται παρά μόνον στις πλέον επίσημες περιστάσεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να δώσετε νέα ζωή στην τραπεζαρία σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γρήγορη Καλοκαιρινή Διακόσμηση και Tips Ασφαλείας Τώρα που θα Φύγετε για Διακοπές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πως μπορώ να καθαρίσω την κιτρινίλα από τους διακόπτες φωτισμού;»