Χρήσεις για τα Γάντια Κουζίνας που θα σας Αφήσουν Άφωνους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Χρήσεις για τα Γάντια Κουζίνας που θα σας Αφήσουν Άφωνους

Η κουζίνα είναι αδιαμφισβήτητα η καρδιά του σπιτιού μας! Εκεί μαγειρεύουμε, εκεί τρώμε και εκεί περνάμε όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Κάποια από τα εργαλεία που υπάρχουν στην κουζίνα μας μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν και στους άλλους χώρους του σπιτιού. Ένα από αυτά είναι και τα γάντια!

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, υπέροχες χρήσεις τους για να γίνουν ο καλύτερός σας σύμμαχος στην κουζίνα, αλλά και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Δωράκια για τα πάρτι των παιδιών σας
Μια ωραία ιδέα για τα πάρτι των παιδιών σας είναι να γεμίσετε γάντια μιας χρήσης με καραμέλες, σοκολατάκια και άλλες λιχουδιές και να δέσετε τα γάντια σας με πολύχρωμες κορδέλες. Μοιράστε τα γάντια στα παιδάκια που θα είναι καλεσμένα στο πάρτι και σίγουρα αυτό θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία!

Φτιάξτε δωράκια για τα party των παιδιών σας χρησιμοποιώντας γάντια μιας χρήσης.

Φτιάξτε δωράκια για τα πάρτι των παιδιών σας χρησιμοποιώντας γάντια μιας χρήσης.

Φτιάξτε κεριά Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε ωραία κεριά χρησιμοποιώντας γάντια μιας χρήσης. Εμείς σας έχουμε 2 από αυτούς.

1.    Αγοράστε τριμμένο κερί ή τρίψτε παλιές λαμπάδες που ήδη έχετε. Στη συνέχεια τοποθετήστε το τριμμένο κερί σε ένα μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι το κερί να λιώσει. Τοποθετήστε ένα φιτίλι μέσα στο γάντι και ρίξτε στη συνέχεια το λιωμένο κερί. Αφήστε το να σταθεροποιηθεί φροντίζοντας να μην βυθιστεί μέσα στο κερί το φιτίλι σας. Μόλις το κερί στεγνώσει, βγάλτε το γάντι και ανάψτε το κεράκι σας. Μπορείτε να δώσετε στο κερί σας ό,τι σχήμα θέλετε πριν αυτό αρχίσει να σταθεροποιείται.

Φτιάξτε κερί χρησιμοποιώντας παλιές λαμπάδες.

Φτιάξτε διακοσμητικό κερί χρησιμοποιώντας παλιές λαμπάδες και γάντι μιας χρήσης.

2.    Πάρτε ένα απλό ηλεκτρικό κερί που να είναι σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το άνοιγμα του γαντιού σας, ώστε να μπορέσει να σφηνώσει το κερί μέσα στο γάντι και να μην μπαίνει καθόλου αέρας. Βάλτε την άκρη του γαντιού μέσα στο κερί και τοποθετήστε ανάμεσα στο κερί και το γάντι ένα καλαμάκι (όπως στην εικόνα). Φυσήξτε το καλαμάκι για να μπει αέρας μέσα στο γάντι και στη συνέχεια αφαιρέστε το καλαμάκι. Μπορείτε αν θέλετε να βάψετε το γάντι σας σε ό,τι αποχρώσεις θέλετε ή να δημιουργήσετε πάνω του διάφορα σχέδια ώστε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο διακοσμητικό ενδιαφέρον.

Άλλος ένας ενδιαφέρον τρόπος για να διακοσμήσετε με κεριά.

Άλλος ένας ενδιαφέρων τρόπος για να διακοσμήσετε με κεριά.

Για τις παραπάνω χρήσεις αλλά και για κάθε είδους χρήση, η SANITAS έχει μια μεγάλη ποικιλία γαντιών να επιλέξετε. Τα γάντια μιας χρήσης νιτριλίου, είναι ιδανικά για οικιακές εργασίες αλλά και για επαφή με τρόφιμα. Επίσης, είναι ιδανικά για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα γαντιών ή με αλλεργία στην πρωτεΐνη του Latex. Επίσης, έχουν μικρή αντίσταση στην τριβή με αποτέλεσμα να φοριούνται και να αφαιρούνται εύκολα.

Τα γάντια μιας χρήσης της SANITAS είναι ιδανικά για κάθε είδους οικιακή δουλειά.

Τα γάντια μιας χρήσης της SANITAS είναι ιδανικά για κάθε είδους οικιακή δουλειά.

ΓΑΝΤΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Αν έχετε σκοπό να αντικαταστήσετε τα γάντια σας, μην τα πετάξετε. Φτιάξτε από αυτά λαστιχάκια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Σας έχουμε 2 υπέροχα τρικς που θα λατρέψετε.

1.    Σταθεροποιήστε τα ρούχα στις κρεμάστρες Αν σας συμβαίνει συχνά να γλιστράνε τα ρούχα σας από τις κρεμάστρες τότε αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε μερικά χοντρά λαστιχάκια στις άκρες τους ώστε να δημιουργείται μεγαλύτερη αντίσταση και να μένουν τα ρούχα στη θέση τους.

Φτιάξτε αντιστατικά για τις κρεμάστρες.

Δημιουργήστε αντίσταση στις κρεμάστρες.

2.    Κρατήστε φρέσκα τα κομμένα μήλα σας Θέλετε να παίρνετε μήλα στη δουλειά, που να είναι κομμένα και ταυτόχρονα να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερη ώρα; Τότε απλά κόψτε το μήλο σας στα 4 ή στα 6, αφαιρέστε τα κουκούτσια και ξαναενώστε το μήλο χρησιμοποιώντας λαστιχάκια που θα έχετε φτιάξει από γάντια κουζίνας. Αυτά τα λαστιχάκια είναι πιο γερά και ανθεκτικά σε σύγκριση με τα απλά λαστιχάκια που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Διατηρήστε το μήλο σας φρέσκο για περισσότερη ώρα.

Διατηρήστε το μήλο σας φρέσκο για περισσότερη ώρα.

Για να χρησιμοποιήσετε, όμως, τα λαστιχάκια σε τρόφιμα θα πρέπει πρώτα να τα απολυμάνετε. Ξεκινήστε λοιπόν απολυμαίνοντας πρώτα τα γάντια σας.Τα γάντια απολυμαίνονται εύκολα με υγρό πιάτων και νερό.

1) Φορέστε τα γάντια σας και βάλτε πάνω υγρό πιάτων.
2) Τρίψτε καλά τα γάντια σας για να δημιουργηθεί αφρός.
3) Ξεπλύνετε τα γάντια και σκουπίστε τα.
4) Φέρτε το μέσα έξω και ξαναφορέστε τα γάντια σας.
5) Πλύντε τα πάλι όπως και πριν και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά πριν αρχίσετε το κόψιμο.

Φτιάξτε ένα γύψινο χέρι για να κρεμάτε τα αξεσουάρ σας Πάρτε ένα γάντι κουζίνας και βάλτε το σε μια μεταλλική θήκη ώστε να παραμείνει στη θέση του για όση ώρα χρειαστεί. Ανακατέψτε γύψο με νερό και ρίξτε το μείγμα μέσα στο γάντι. Συνήθως η αναλογία νερού-γύψου πρέπει να είναι 1:1. Αφήστε τον γύψο να σταθεροποιηθεί για κάποιες ώρες και στη συνέχεια αφαιρέστε το γάντι. Μόλις δημιουργήσατε το πιο ιδιαίτερο διακοσμητικό για να αποθηκεύετε τα αξεσουάρ σας.

Χρησιμοποιήστε ένα γάντι Sanitas για να φτιάξετε αυτό το όμορφο διακοσμητικό για τα αξεσουάρ σας.

Φτιάξτε διακοσμητικά για τον κήπο Με παρόμοιο τρόπο όπως προηγουμένως, μπορείτε να φτιάξετε διακοσμητικά για τον κήπο σας. Φτιάξτε το μείγμα του τσιμέντου που θα χρειαστείτε, με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του. Ξεκινήστε γεμίζοντας το κάθε γάντι με το μείγμα και πιέστε ώστε να μην δημιουργηθούν καθόλου φυσαλίδες. Στη συνέχεια δέστε στην άκρη το γάντι σας και βάλτε το με τα δάχτυλα να έχουν κλίση προς τα πάνω μέσα σε ένα μπολ για να στεγνώσει το διακοσμητικό σας όπως ακριβώς θέλετε. Μόλις στεγνώσει το τσιμέντο τοποθετήστε τα τσιμεντένια «χέρια» στον κήπο, βάλτε χώμα και μεταφυτέψτε λουλούδια και φυτά.

Υπέροχα διακοσμητικά για τον κήπο με τη χρήση γαντιών κουζίνας και τσιμέντου!

Υπέροχα διακοσμητικά για τον κήπο με τη χρήση γαντιών κουζίνας και τσιμέντου!

Φιογκάκια για δώρα Πάρτε ένα γάντι κουζίνας και κόψτε τις άκρες του στο σημείο που μπαίνουν τα δάχτυλα. Στη συνέχεια κόψτε τις άκρες σε μικρές λωρίδες και ενώστε 3-4 λωρίδες μαζί για να δημιουργηθεί το φιογκάκι σας. Δέστε στη μέση τα φιογκάκια με κλωστή σε παρόμοια απόχρωση με το χρώμα του γαντιού που κόψατε και κολλήστε μερικές περλίτσες ή τρουκς για να φτιάξετε ένα υπέροχο διακοσμητικό για τα δώρα σας.

Διακοσμήστε τα δώρα σας με υπέροχα φιογκάκια φτιαγμένα από γάντια.

Διακοσμήστε τα δώρα σας με υπέροχα φιογκάκια φτιαγμένα από γάντια.

Στη SANITAS μπορείτε επίσης να βρείτε τα ενισχυμένα γάντια με μακριές μανσέτες, Premium-Extra strong. Αυτά τα γάντια είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες, ενώ διαθέτουν ειδική βαμβακερή επένδυση για άνεση στη χρήση. Έχουν μεγάλο πάχος υλικού και μακρύτερες μανσέτες, αντέχουν περισσότερο και προστατεύουν τα ρούχα ή τα χέρια από νερά που μπορεί να εισχωρήσουν.

thehomeissue_sanitas02

Για πιο δύσκολες οικιακές δουλειές προτιμήστε τα ενισχυμένα γάντια με μακριές μανσέτες.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώστε τον Χρόνο Σφουγγαρίσματος στον Μισό!

.

Όλα είναι θέμα σφουγγαρίστρας και σωστής τεχνικής!

Γάντια Κουζίνας: 6 Πρωτότυπες Χρήσεις που δεν Έχετε Σκεφτεί Ποτέ!

.

Εναλλακτικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά γάντια εκτός κουζίνας.

2 Λόγοι για να Χρησιμοποιείτε Αυτές τις Σακούλες Απορριμμάτων!

.

Υπάρχει κάτι σε αυτές τις σακούλες που τις κάνει ανάρπαστες.

3 Εκπληκτικές Χρήσεις για το Συρματάκι Κουζίνας

.

Εναλλακτικοί τρόποι χρήσης που θα σας ενθουσιάσουν!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η νέα Τάση στις Τραπεζαρίες με Άρωμα Εξωτερικού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η SANITAS βάζει σε… τάξη το φοιτητικό σπίτι με το «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit