3 Εκπληκτικές Χρήσεις για το Συρματάκι Κουζίνας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

3 Εκπληκτικές Χρήσεις για το Συρματάκι Κουζίνας

Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» κάθε νοικοκυράς. Μας χρειάζεται παντού, σε κάθε χώρο του σπιτιού αλλά εμείς σας έχουμε 3 εκπληκτικές χρήσεις, που ίσως δεν είχατε φανταστεί μέχρι στιγμής.

Η κουζίνα για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χώρους του σπιτιού, είτε γιατί μας αρέσει να δημιουργούμε διάφορες λιχουδιές είτε γιατί απλώς απολαμβάνουμε τις λιχουδιές που άλλοι ετοιμάζουν για εμάς! Χωρίς φόβο και πάθος μπορούμε ειλικρινώς να κλείνουμε όλοι προς τη δεύτερη κατηγορία! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε, ως αντάλλαγμα τουλάχιστον, στο συμμάζεμα των όσων μένουν πίσω και δε αυτών που γεμίζουν τον νεροχύτη.

Αν η λιχουδιά που σας ετοίμασαν έχει αφήσει δύσκολους και επίμονους λεκέδες, τότε χρησιμοποιείστε το συρματάκι της κουζίνας για να τους απομακρύνετε εύκολα και γρήγορα. Είναι ιδανικό καθώς αφαιρεί ό,τι τολμά να κολλά επάνω σε σκεύη ή σε άλλες επιφάνειες όπως σχάρες, ταψιά, νεροχύτες.

Τα πράγματα όμως μπορούν να γίνουν ακόμη πιο απλά στην κουζίνα με το «βαρύ πυροβολικό» της SANITAS που αναλαμβάνει την εκκαθάριση όποιου λεκέ τολμά να αντισταθεί.

Το μεταλλικό σφουγγαράκι με λαβή της SANITAS είναι ιδανικό για πολύ δύσκολους και επίμονους λεκέδες που συνήθως επιβαρύνουν τον πάτο μιας κατσαρόλας, τις επιφάνειες ενός ταψιού, τα τοιχώματα του νεροχύτη ή ακόμη και τη σχάρα του φούρνου.

Διαβάστε παρακάτω 3 χρήσεις για το συρματάκι κουζίνας που δεν έχετε σκεφτεί:

1.Εναλλακτικό Πλύσιμο… Πιάτων Κάποιες φορές, ειδικότερα μετά από ένα γεύμα με πολλούς καλεσμένους, το πλύσιμο μεγάλης ποσότητας πιάτων μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στον νεροχύτη, όπως το φράξιμο των σωληνώσεών του.

Ένα απλό κόλπο που μπορείτε να κάνετε και που θα σας βγάλει από μελλοντικούς μπελάδες είναι να τοποθετήσετε το συρματάκι κουζίνας επάνω στο σιφόνι του νεροχύτη. Το συρματάκι είναι ικανό να συγκρατήσει όλα τα υπολείμματα τροφών κατά τη διάρκεια της πλύσης και να μην αφήσει τίποτα να περάσει ανάμεσα από τη φωλιά του.

Το μεταλλικό σφουγγαράκι της SANITAS μπορεί να σας φανεί πιο χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση αφού η ειδικού σχεδιασμού λαβή του δεν θα επιτρέψει στα χέρια σας να έρθουν σε επαφή με όλα αυτά τα συσσωρευμένα υπολείμματα μέσα στον νεροχύτη. Πιάνοντας το μεταλλικό σφουγγαράκι από τη λαβή θα χρειαστεί μονάχα να το τινάξετε κατευθείαν μέσα στον κάδο των απορριμμάτων και αυτό ήταν! Καθαρίσατε!

Tip Ο επιμελής καθαρισμός των συρμάτων είναι άκρως απαραίτητος μετά από κάθε χρήση. Ένα καλό ξέβγαλμα με άφθονο νερό υποβοηθούμενο από απαλές μαλάξεις είναι αρκετά για τον καθαρισμό τους.

Μερικές άλλες όμως χρήσεις για το συρματάκι κουζίνας, όπως αυτές που ακολουθούν, μπορεί να σας ξαφνιάσουν.

2.Καθαρισμός Αθλητικών Παπουτσιών. Το συρματάκι κουζίνας, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των αθλητικών παπουτσιών αλλά και των δημοφιλών (αυτή τη στιγμή) παπουτσιών με τη λευκή σόλα που κυριολεκτικά έχουν κατακλύσει τον κόσμο.

Μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω στο συρματάκι κουζίνας είναι αρκετή, με ένα απαλό τρίψιμο, να εξαφανίσει κάθε ίχνος βρωμιάς. Περάστε το σύνολο της επιφάνειας των παπουτσιών με το εμποτισμένο με οδοντόκρεμα συρματάκι και στη συνέχεια με ένα βρεγμένο βαμβακερό πανί καθαρίστε ό,τι μένει πίσω.

Η μοναδικού σχεδιασμού λαβή που διαθέτει το μεταλλικό σφουγγαράκι της SANITAS είναι ικανή, στον πόλεμο ενάντια των όποιων λεκέδων, να προστατεύσει τις παλάμες και να κρατήσει ανέπαφα τα νύχια σας με τον πιο φυσικό τρόπο και αυτό γιατί το μέγεθός της είναι υπολογισμένο να μην παρουσιάζει ταλαντώσεις κατά την άσκηση πίεσης της πλύσης ενός αντικειμένου.

Έξτρα ανθεκτικό και ιδανικό για σκληρές δουλειές. Καθαρίζει τέλεια καμένα λίπη και βρωμιά, προστατεύοντας παράλληλα τα νύχια σας!

Έξτρα ανθεκτικό και ιδανικό για σκληρές δουλειές. Καθαρίζει τέλεια καμένα λίπη και βρωμιά, προστατεύοντας παράλληλα τα νύχια σας!

3.Ό,τι δεν έκοβε τώρα πια θα κόβει Η φιλοσοφία πίσω από την οποία κατασκευάστηκαν τα πρώτα συρματάκια ήταν να απομακρύνουν τους δύσκολους λεκέδες από τα μαγειρικά σκεύη και μέχρι τώρα την υπηρέτησαν σθεναρά.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμη που μπορούν να κάνουν μέσα στην κουζίνα και δεν έχει σχέση ούτε με λεκέδες αλλά ούτε και με σκεύη!
Ένα συρματάκι κουζίνας μπορεί να δείξει τις άγριες διαθέσεις του σε οποιοδήποτε, πάλαι ποτέ, κοφτερό αντικείμενο υπάρχει μέσα στην κουζίνα σας.
Από το να ψάχνετε ειδικά εργαλεία για να ακονίσετε τα παλιά σας μαχαίρια ή ακόμη και το ψαλίδι χρησιμοποιείστε ένα συρματάκι για να το κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Κρατήστε το μεταλλικό σφουγγαράκι της SANITAS από την ειδική λαβή, για να μην τραυματίσετε τα χέρια σας, και προσπαθήστε να κόψετε τα μεταλλικά στοιχεία αυτού. Με την προσπάθεια αυτή θα κάνετε το τέλειο ακόνισμα στα κοφτερά άκρα και τα παλιά σας μαχαίρια ή το ταλαιπωρημένο σας ψαλίδι θα γίνουν σας καινούρια!

Tip: Για τη συντήρηση των συρμάτων και την επιμήκυνση της ζωής τους για περισσότερο καιρό απλώς τυλίξτε τα, μετά από κάθε χρήση, μέσα σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου και φυλάξτε τα στην κατάψυξη. Εκτός εάν έχετε το μεταλλικό σφουγγαράκι με λαβή της SANITAS που είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο σύρμα και η ειδική σύνθεσή του αποκλείει το φαινόμενο της σκουριάς εξασφαλίζοντάς του επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανέξυπνες Χρήσεις της Βαζελίνης που Δεν Φαντάζεστε

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες χρήσεις της βαζελίνης.

Μπατονέτες: Oι Απίστευτες Χρήσεις τους Μέσα στο Σπίτι

.

11 διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις μπατονέτες μέσα στο σπίτι.

7 Απίστευτες Χρήσεις της Κιμωλίας Μέσα στο Σπίτι

.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας με λίγη κιμωλία.

6 Χρήσεις για το Συρματάκι της Κουζίνας που Δεν Γνωρίζατε

.

Αυτές είναι 6 χρήσεις για το συρματάκι της κουζίνας που δεν γνωρίζετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πείτε «Ναι» σε αυτές τις 7 Διακοσμητικές.... Αμαρτίες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πανέξυπνοι Τρόποι για να μην σας Τσιμπήσουν Κουνούπια Φέτος!