Η νέα Τάση στις Τραπεζαρίες με Άρωμα Εξωτερικού

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Η νέα Τάση στις Τραπεζαρίες με Άρωμα Εξωτερικού

Ακολουθούν 6 εναλλακτικές τραπεζαρίες γι’ αυτούς που θέλουν κάτι πρωτότυπο αλλά και γι’ αυτούς που κάθε τετραγωνικό μέσα στο σπίτι είναι πολύτιμο.

Banquette! αυτή είναι η επίσημη ονομασία στην ορολογία της διακόσμησης για τις τραπεζαρίες που πλαισιώνουν το τραπέζι «καναπέδες». Για την ακρίβεια είναι οι τραπεζαρίες που αντί για καρέκλες ή μαζί με αυτές πλαισιώνουν το τραπέζι της τραπεζαρίες πολυκαθίσματα.

Στα γαλλικά, απ’ όπου και προκύπτει η λέξη, Banquette (μπονκέτ) σημαίνει κάθισμα. Μια συνήθης τακτική είναι η δημιουργία εντειχιζόμενων στον τοίχο πλαισίων όπου πάνω τους τοποθετούνται αναπαυτικά μαξιλάρια. Με την πάροδο όμως των χρόνων τα δεδομένα αναπροσαρμόζονται και νέες εισαγωγές προκύπτουν.

Κρατώντας ως σταθερά το πολυκάθισμα δείτε παρακάτω όσα χρειάζεται να γνωρίζετε αλλά και τις νέες μοντέρνες προσεγγίσεις.

#1 Η εξέλιξη της πιο κλασικής Banquette εκδοχής προστάζει ιδιαίτερα ψηλή πλάτη. Πολλές φορές ενδείκνυται η χρήση διακοσμητικών τρούκς, tufted όπως αναφέρονται στο εξωτερικό. Ανάλογα φυσικά με το ύφος της τραπεζαρίας τα τρούκς μπορούν να είναι είτε ντυμένα με το αντίστοιχο ύφασμα από το οποίο αποτελείται η πλάτη είτε ακόμη κι από λαμπυρίζοντα υλικά.

Ψηλή πλάτη τεχνοτροπίας με τρούκς.

Ψηλή πλάτη τεχνοτροπίας με τρούκς.

Διακοσμήστε και Μεταμορφώστε το Σπίτι σας με Λιγότερα από 50 Ευρώ!

#2 Ανάλογα με το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο αλλά και το συνολικό ύφος της διακόσμησης του χώρου η Banquette τραπεζαρία μπορεί να αποτελείται από καθίσματα υπό τη μορφή παγκακίων. Ιδιαίτερα λιτή προσέγγιση με εκλεπτυσμένο γούστο.

Καθίσματα υπό τη μορφή παγκακίων.

Καθίσματα υπό τη μορφή παγκακίων.

Καθιστικό: Πώς να Διακοσμήσετε το πιο Σημαντικό Στοιχείο του

#3 Μια ρετρό προσέγγιση με γαλλική φινέτσα επιτάσσει τη χρήση καναπέ με καμπύλες και περίτεχνα άκρα. Σύμμαχοι αυτής της προσέγγισης αποτελούν πάντα τα χρώματα. Ανοιχτές και παλ αποχρώσεις είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του είδους.

Ψηλός καναπές σε ανοιχτές αποχρώσεις που παραπέμπει στις γαλλικές αυλές προηγούμενων αιώνων.

Ψηλός καναπές σε ανοιχτές αποχρώσεις που παραπέμπει στις γαλλικές αυλές προηγούμενων αιώνων.

#4 Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος η Banquette τραπεζαρία μπορεί να υιοθετήσει το ύφος, το στιλ και τις διαστάσεις αντίστοιχα της τραπεζαρίας που συναντάται συνήθως στο βαγόνι ενός τρένου. Όλα αυτά μαζί όμως δεν μπορούν να στερήσουν τη χάρη από την τραπεζαρία  Banquette μικρών διαστάσεων. Με χρήση του απόλυτου λευκού όλα δείχνουν εικονικά μεγαλύτερα ενώ αν βρίσκεται στο προσκήνιο ενός παραθύρου τότε μοιάζει ζηλευτή από άλλες τραπεζαρίες πολύ μεγαλύτερές της.

Banquette τραπεζαρία αντίστοιχη με αυτή ενός τρένου.

Banquette τραπεζαρία αντίστοιχη με αυτή ενός τρένου.

#5 Όποιο κι αν είναι το στιλ διακόσμησης ενός χώρου η Banquette τραπεζαρία έχει πάντα θέση καθώς έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται καταλλήλως. Απλές γραμμές, αποθηκευτικοί χώροι, μαξιλάρες και έντονα χρώματα μπορούν εύκολα να αποτελέσουν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μοντέρνα απόδοση.

Έντονα χρώματα και απλές γραμμές για την μοντέρνα απόδοση της Banquette τραπεζαρίας.

Έντονα χρώματα και απλές γραμμές για την μοντέρνα απόδοση της Banquette τραπεζαρίας.

Οι Μεγαλύτερες Τάσεις Διακόσμησης σε Όλο τον Κόσμο Αυτή τη Στιγμή

#6 Η χρήση ψηλών καναπέδων πολλές φορές γύρω από μια στρογγυλή τραπεζαρία Banquette είναι σχεδόν μονόδρομος. Η επιλογή αντίστοιχης καμπυλότητας καναπέδων θεωρείτε ιδανική ειδικότερα φέτος που οι καμπύλες των καναπέδων αποτελούν μεγάλη τάση.

Καμπύλες για τους ψηλούς καναπέδες μιας στρογγυλής τραπέζης.

Καμπύλες για τους ψηλούς καναπέδες μιας στρογγυλής τραπέζης.

Απίστευτοι και Ιδιαίτεροι Καναπέδες για το Σαλόνι σας!

Όπως κι αν είναι ο χώρος σας, μικρός ή μεγάλος, μια Banquette τραπεζαρία μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί και να απογειώσει το στιλ του σπιτιού σας. Τρόποι και εναλλακτικές υπάρχουν γι’ αυτό εσείς απλώς πάρτε την απόφαση για αλλαγές με άρωμα εξωτερικών προτύπων.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Τάση Διακόσμησης για την Τραπεζαρία

.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε νέα τραπεζαρία ή ανακαινίζετε την παλιά σας και αναζητάτε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, η νέα τάση είναι ιδανική για εσάς.

9 Tips Διακόσμησης για να Ανανεώσετε την Τραπεζαρία σας

.

Βάλτε την τραπεζαρία στην καθημερινότητά σας με τις οικονομικές και έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Τραπεζαρίες!

.

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

Τραπεζαρία: Απλοί και Οικονομικοί Τρόποι για να την Ανανεώσετε!

.

Δείτε πώς θα ανανεώσετε την τραπεζαρία σας οικονομικά ακόμα και αν έχετε το πιο μικρό σπίτι!

Κάντε μόνοι σας την τραπεζαρία σας να λάμπει!

.

Η τραπεζαρία σας, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε σαλονιού, πρέπει να κρατήσει τη λαμπερή εμφάνισή της για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Διαβάστε πώς θα το καταφέρετε με οικονομικό τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βιβλιοθήκη: Οι 4 Βασικές Αρχές για να τη Διακοσμήσετε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρήσεις για τα Γάντια Κουζίνας που θα σας Αφήσουν Άφωνους