Δεν θα Πιστέψετε τι Μπορείτε να Σβήσετε με Αυτή τη Γόμα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Δεν θα Πιστέψετε τι Μπορείτε να Σβήσετε με Αυτή τη Γόμα!

Η γόμα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο χρήσιμο αντικείμενο για κάθε παιδί που πηγαίνει σχολείο, μια άλλου είδους γόμα μπορεί να γίνει το δικό σας χρήσιμο και αγαπημένο αντικείμενο! Διαβάστε παρακάτω ποια γόμα είναι αυτή και μάθετε πώς να τη χρησιμοποιείτε σε αμέτρητες δουλειές μέσα στο σπίτι.

Η ιδανική γόμα για κάθε δουλειά μέσα στο σπίτι είναι η μαγική γόμα SANITAS. Δείτε πού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

Σόλες σε δερμάτινα παπούτσια Αναρωτιέστε πώς θα καθαρίσετε τις λευκές σόλες των παπουτσιών σας εύκολα και γρήγορα; Πάρτε τη γόμα, βρέξτε την και χρησιμοποιήστε την για να διώξετε όλες τις βρομιές από τις σόλες. Μόλις τρίψετε όλη την επιφάνειά τους, σκουπίστε με ένα πανάκι και οι σόλες σας είναι έτοιμες και πεντακάθαρες.

Κάντε τα παπούτσια σας καινούργια με τη μαγική γόμα SANITAS.

Κάντε τα παπούτσια σας καινούργια με τη μαγική γόμα SANITAS.

Τοίχος και πλακάκια Η μαγική γόμα SANITAS σας βοηθάει να διατηρήσετε τους τοίχους και τα πλακάκια του σπιτιού σας σαν καινούργια! Σβήνει τα σημάδια μόνο με λίγο νερό. Είναι ιδανική για αφαίρεση επίμονων λεκέδων όπως μουτζούρες, δαχτυλιές, μαρκαδόρους, στυλό κ.ο.κ.. Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη γόμα στα σοβατεπί που με τον καιρό λερώνονται πολύ εύκολα. Περάστε τα πρώτα με ένα πανάκι για να φύγουν οι πολλές σκόνες και στη συνέχεια (και αφού βρέξετε τη γόμα) ξεκινήστε το σβήσιμο.

Αστραφτερά πλακάκια μόνο με μια γόμα; Κι όμως, γίνεται!

Αστραφτερά πλακάκια μόνο με μια γόμα; Κι όμως, γίνεται!

Είδη υγιεινής Δεν μπορεί να διανοηθεί το μυαλό σας πόσο εύκολα καθαρίζονται νιπτήρες, νεροχύτες και μπανιέρες με τη μαγική γόμα SANITAS. Μέσα σε λίγα λεπτά και μόνο με τη χρήση λίγου νερού όλα τα είδη υγιεινής λάμπουν σαν καινούργια.

Νιπτήρες, μπανιέρες και νεροχύτες θα λάμψουν με τη μαγική γόμα SANITAS.

Νιπτήρες, μπανιέρες και νεροχύτες θα λάμψουν με τη μαγική γόμα SANITAS.

Πλάκα σίδερου Βάζουμε στοίχημα πως αυτή τη χρήση δεν την είχατε φανταστεί ποτέ. Αν η πλάκα του σίδερου έχει λίγες εξωτερικές βρομιές, τότε η μαγική γόμα είναι ό,τι πρέπει για να την κάνετε «λαμπίκο»! Για ολοκληρωτική απολύμανση του σίδερού σας ακολουθήστε την εξής διαδικασία:

  1. Ξεκινήστε βάζοντας το σίδερο στην πρίζα. Μόλις ζεσταθεί καλά βγάλτε το από την πρίζα.
  2. Πάρτε τη μαγική γόμα SANITAS και τρίψτε λίγο την επιφάνεια. Επειδή το σίδερο θα καίει κάντε το με προσοχή και για λίγη ώρα, ίσα ίσα για να περάσετε μια φορά κάθε σημείο της πλάκας.
  3. Στη συνέχεια βάλτε αλάτι πάνω σε χαρτόνι και σιδερώστε από πάνω κουνώντας το σίδερο προς όλες τις κατευθύνσεις.
  4. Αναμείξτε μαγειρική σόδα με νερό ώστε να δημιουργηθεί μια πηχτή πάστα και απλώστε το μείγμα πάνω στην πλάκα. Αφήστε τη σόδα για 1 λεπτό και στη συνέχεια καθαρίστε με ένα πανάκι.
  5. Επαναλάβετε το «σβήσιμο» με τη μαγική γόμα SANITAS τρίβοντας τώρα καλύτερα την επιφάνεια. Το σίδερο θα έχει κρυώσει αρκετά και θα είναι πολύ πιο εύκολο το σβήσιμο.
  6. Βάλτε το σίδερο στην πρίζα και σιδερώστε μια βαμβακερή πετσέτα μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα κατάλοιπα που έμειναν στο εσωτερικό του σίδερου!
Απολύμανση στο σίδερο με τη βοήθεια της μαγικής γόμας.

Απολύμανση στο σίδερο με τη βοήθεια της μαγικής γόμας.

Πληκτρολόγιο Κοιτάξτε για ένα λεπτό το πληκτρολόγιό σας! Πώς σας φαίνεται; Ο περισσότερος κόσμος συνηθίζει να πίνει καφέ, να τρώει, να ετοιμάζεται, να βάφεται και να κάνει ένα σωρό άλλες δουλειές (που κανονικά δεν θα έπρεπε) πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Έτσι, το πληκτρολόγιο του υπολογιστή γεμίζει με τρόφιμα, σκόνες, βρομιές που κάνουν αυτό το αντικείμενο να δείχνει αντιαισθητικό, ενώ ταυτόχρονα το καθιστούν εστία μικροβίων που μπορεί πραγματικά να βλάψει την υγεία σας. Πάρτε τη μαγική γόμα SANITAS και τρίψτε καλά το πληκτρολόγιό σας. Αφού απομακρυνθούν οι πολλές βρομιές περάστε με ένα πανάκι και λίγο οινόπνευμα για να απολυμανθεί καλά όλη η επιφάνεια.

thehomeissue_sanitas05

Το λευκό σας πληκτρολόγιο θα γίνει ακόμα πιο λευκό.

Η μαγική γόμα SANITAS θα γίνει ο αγαπημένος σας φίλος στο καθάρισμα!

Η μαγική γόμα SANITAS θα γίνει ο αγαπημένος σας φίλος στο καθάρισμα!

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήσεις για τα Γάντια Κουζίνας που θα σας Αφήσουν Άφωνους

.

Τα γάντια γενικής χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσα στο σπίτι.

2 Λόγοι για να Χρησιμοποιείτε Αυτές τις Σακούλες Απορριμμάτων!

.

Υπάρχει κάτι σε αυτές τις σακούλες που τις κάνει ανάρπαστες.

Μειώστε τον Χρόνο Σφουγγαρίσματος στον Μισό!

.

Όλα είναι θέμα σφουγγαρίστρας και σωστής τεχνικής!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πριν και Μετά: Η Εκπληκτική Αναγέννηση Ενός Καθιστικού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κουζίνα: οι Τάσεις της Μόδας για το 2017