Με ΑΥΤΑ τα Έξυπνα Τρικς θα Καθυστερήσετε Αρκετά το Βάψιμο των Τοίχων

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Με ΑΥΤΑ τα Έξυπνα Τρικς θα Καθυστερήσετε Αρκετά το Βάψιμο των Τοίχων

Όσο περνάνε τα χρόνια η τεχνολογία εξελίσσεται και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην «τεχνολογία» της καθαριότητας. Για να γλυτώσετε, ή μάλλον να καθυστερήσετε, το βάψιμο των τοίχων σας μπορείτε πολύ απλά να ακολουθήσετε την παρακάτω μεθοδολογία καθαρισμού.

Βήμα 1ο: Ξεσκόνισμα Μπορεί οι τοίχοι σας να φαίνονται πεντακάθαροι αλλά δεν φαντάζεστε πόση σκόνη «κάθεται» πάνω σε αυτούς, εισχωρεί μέσα στο χρώμα και το αλλοιώνει. Για να αποφύγετε το συχνό βάψιμο θα πρέπει να ξεσκονίζετε τους τοίχους σας τακτικά χρησιμοποιώντας ένα πανί μικροϊνών. Κάντε το μια φορά το εξάμηνο και περάστε απλά τους τοίχους με το πανάκι. Μπορείτε, μάλιστα, να ζητήσετε από όλη την οικογένεια να αναλάβει από ένα δωμάτιο και έτσι μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε ξεσκονίσει όλους τους τοίχους του σπιτιού.

Το ότι φαίνονται πεντακάθαροι οι τοίχοι σας δεν σημαίνει ότι είναι όντως καθαροί!

Tip Μην ξεχνάτε να ξεσκονίζετε ακόμα και πίσω από τα κάδρα, τους πίνακες και τους καθρέφτες που έχετε στους τοίχους σας. Αν κάποιος πίνακας ή διακοσμητικό τοίχου έχει αφήσει ήδη σημάδι τότε σβήστε το σημάδι με τη μαγική γόμα SANITAS και λίγο νερό.

Βήμα 2ο: Καθαριότητα Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε αμέσως όποιον λεκέ πέφτει πάνω στους τοίχους σας. Πιτσιλιές από το μαγείρεμα στην κουζίνα, δαχτυλιές από το (λίγο) απρόσεκτο παιδάκι σας, αλλά και άλλοι λεκέδες που αποτυπώνονται στον τοίχο και δεν φεύγουν (δυστυχώς ποτέ ως δια μαγείας) καταλήγουν να γίνουν ο εφιάλτης σας. Η λύση είναι απλή. Πάρτε μια μαγική γόμα SANITAS και σβήστε τον λεκέ μέσα σε χρόνο dt. Η μαγική γόμα για τοίχους βοηθάει να διατηρήσετε τους τοίχους και τα πλακάκια του σπιτιού σας πεντακάθαρα χωρίς σημάδια. Για να καθαρίσετε οποιονδήποτε λεκέ με τη μαγική γόμα δεν θα χρειαστείτε απορρυπαντικό παρά μόνο νερό. Χρησιμοποιείστε την μαγική γόμα SANITAS νωπή και σβήστε στη στιγμή, γρήγορα και εύκολα τα σημάδια και τις δαχτυλιές από τους τοίχους και καθαρίστε αποτελεσματικά τα πλακάκια και τους αρμούς τους!

Χρησιμοποιήστε τη μαγική γόμα SANITAS στα πλακάκια τοίχου, στα πλακάκια του πατώματος, αλλά και στους τοίχους σας.

Tip Αν χρησιμοποιείτε τη γόμα κάθε φορά που δημιουργείται ένας λεκές, και όσο αυτός είναι φρέσκος, θα διατηρήσετε τους τοίχους σας πεντακάθαρους για περισσότερο διάστημα. Για παλιούς λεκέδες που έχουν μείνει μέρες πάνω στον τοίχο, η μαγική γόμα κάνει και πάλι θαύματα! Καλό είναι όμως να τη χρησιμοποιείτε τακτικά μαζί με το ξεσκόνισμα του τοίχου σας ώστε να μην ανακατευθούν λεκέδες με σκόνη και καταντήσει το καθάρισμα εφιάλτης. Δείτε εδώ περισσότερες χρήσεις της μαγικής γόμας!

Με τη μαγική γόμα και λίγο νερό μπορείτε να λάμψετε τα πλακάκια του μπάνιου μέσα σε λίγα λεπτά!

Extra tip Χρησιμοποιήστε τη μαγική γόμα SANITAS και στα πλακάκια ώστε να διώχνετε τους λεκέδες που πέφτουν στο πάτωμα και θα κάνουν την ώρα του σφουγγαρίσματος μαρτυρική. Μην ξεχνάτε πως η μαγική γόμα σε συνδυασμό με το ξεσκόνισμα και το σφουγγάρισμα θα σας βοηθήσει να έχετε πιο καθαρό σπίτι για περισσότερο καιρό αλλά και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς. Με τη χρήση της μαγικής γόμας SANITAS δεν θα χρειάζεται να δαπανάτε πλέον πολλή ώρα στο τρίψιμο των τοίχων και στο καθάρισμα των πατωμάτων του σπιτιού σας.

Χωρίς χρήση απορρυπαντικού και μόνο με λίγο νερό, η μαγική γόμα θα «σβήσει» όλα τα σημάδια από τους τοίχους και τα πλακάκια.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4+ Χρήσεις για το Αντικολλητικό Χαρτί που δεν Έχετε Σκεφτεί

.

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να φτιάξετε με λίγο αντικολλητικό χαρτί.

Χωρίς Αυτό η Ζωή σας θα Ήταν Διαφορετική! Απολυμάνετέ το σε 2 Λεπτά

.

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του σπιτιού χρειάζεται απολύμανση τώρα!

5 Tips για τα 5 πιο Σημαντικά Σκεύη της Κουζίνας

.

Κάντε τα λαμπίκο χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καναπέδες
Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στους Καναπέδες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

καθαριστικό
Αυτό Είναι το πιο Aποτελεσματικό Καθαριστικό για Όλη την Κουζίνα!