Όλοι οι Τρόποι για να Αφαιρέσετε την Ταπετσαρία σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Όλοι οι Τρόποι για να Αφαιρέσετε την Ταπετσαρία σας!

Η αφαίρεση της ταπετσαρίας είναι από αυτά τα πράγματα που όταν αποφασίζετε να το κάνετε δεν ακούγεται δύσκολο – μέχρι να το δοκιμάσετε.  Αν δεν έχετε μια ταπετσαρία ειδική στο να  αφαιρείται εύκολα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε στο μέσο μιας σκληρής μάχης που αποτελείται από δύο αντίθετες δυνάμεις – τον τοίχο και την ταπετσαρία.

Εμείς, ωστόσο, είμαστε εδώ για να σας πούμε ποια είναι τα όπλα που χρειάζεστε για να κερδίσετε τη μάχη αυτή. Έχετε 3 βασικές επιλογές.

Δείτε τις πιο Εκκεντρικές και Ιδιαίτερες Ταπετσαρίες

Διαλυτικά Τα χημικά διαλυτικά αφαίρεσης της ταπετσαρίας μπορεί να ακούγονται επικίνδυνα, αλλά τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα (ή έστω αρκετά από αυτά) είναι μη τοξικά και δεν μυρίζουν. Ωστόσο, μην νομίζετε ότι θα σας προσφέρουν τη μαγική λύση. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό εργαλείο αφαίρεσης ταπετσαρίας που λέγεται «scorer», να ψεκάσετε το διαλυτικό και να αφαιρέσετε προσεκτικά την ταπετσαρία με μια σπάτουλα. Έχετε υπόψη σας πως το κόστος θα ανέβει αν έχετε πολλά δωμάτια.

ταπετσαρία

Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα είναι μη τοξικά και δεν μυρίζουν.

Νερό Η απευθείας εφαρμογή ζεστού νερού πάνω στην ταπετσαρία είναι μια δημοφιλής και αρκετά λειτουργική τεχνική. Είναι επίσης και η πιο οικονομική, καθώς το κόστος περιορίζεται στην αγορά ενός μπουκαλιού ψεκάσματος, ενός scorer και μιας σπάτουλας. Το αρνητικό είναι πως ο ψεκασμός νερού πάνω στην ταπετσαρία κρύβει τον κίνδυνο να προκαλέσετε βλάβη στον τοίχο γιατί είναι δύσκολο να ελέγξετε την ποσότητα.

ταπετσαρία

Η απευθείας εφαρμογή ζεστού νερού πάνω στην ταπετσαρία είναι μια δημοφιλής και αρκετά λειτουργική τεχνική.

Ατμός Η αφαίρεση ταπετσαρίας με ατμό συνδυάζει τα πιο δυνατά στοιχεία και από τις δύο παραπάνω μεθόδους: το νερό και την θερμότητα. Η τεχνική αυτή είναι πολύ αποτελεσματική για ταπετσαρίες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Όπως και με τις προηγούμενες τεχνικές, θα πρέπει να περάσετε την ταπετσαρία με το scorer πριν ξεκινήσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε πως είναι απαραίτητος ένας ατμοκαθαριστής και το κόστος αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα δύο προηγούμενα.

ταπετσαρία

Η τεχνική αυτή είναι πολύ αποτελεσματική για ταπετσαρίες που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν.

Scorer Όποια τεχνική και να χρησιμοποιήσετε, υπάρχει ένα απαραίτητο βήμα που δεν πρέπει να παραλείψετε και αυτό είναι πως πρώτα η ταπετσαρία πρέπει να «τρυπηθεί» ελαφρά πριν αφαιρεθεί.  Μην χρησιμοποιήσετε μαχαίρι ή κάποια ξυράφι γιατί είναι αδύνατο να υπολογίσετε το βάθος που θα την τρυπήσετε. Προμηθευτείτε ένα scorer. Θα το βρείτε σε δύο τύπους: χειρός και ρολό. Το ρολό είναι προτιμότερο (αν και πιο ακριβό). Έχει πάνω δοντάκια τα οποία κάνουν εκατοντάδες μικρές τρύπες πάνω στην ταπετσαρία σας. Αυτό θα βοηθήσει στον να απορροφηθεί καλύτερα όποιο υλικό και να χρησιμοποιήσετε για την αφαίρεσή της.

ταπετσαρία

Scorer χειρός.

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με τα παραπάνω και επιλέξτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τη δική σας ταπετσαρία!

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Νέες Τάσεις στις Ταπετσαρίες Είναι Πανέμορφες!

.

Αυτές οι ταπετσαρίες είναι στις προτιμήσεις των σχεδιαστών και είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.

Πώς θα Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά της Μπογιάς στο Σπίτι

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να διώξετε τη μυρωδιά από μπογιά.

10 Μοναδικές Ταπετσαρίες που Σίγουρα θα σας Εμπνεύσουν!

.

Τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις 10 πανέμορφες ταπετσαρίες που ακολουθούν.

Πώς θα Αφαιρέσετε Μόνοι σας την Ταπετσαρία από τον Τοίχο

.

Έτσι θα ξεκολλήσετε μόνοι σας την παλιά ταπετσαρία από τον τοίχο.

Ταπετσαρίες: Δείτε πώς Μπορούν να Μεταμορφώσουν το Καθιστικό σας

.

Κι όμως, μπορεί ένα συνθετικό υλικό και λίγη κολλά να αλλάξει εντελώς το καθιστικό σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διακοσμητής
6 Έξυπνες Λύσεις για να Αυξήσετε τον Χώρο στο Μικρό σας Καθιστικό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι πιο Όμορφοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο Γύρω από την Τηλεόραση