Αυτά Είναι τα 4 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Πλένετε τα Σεντόνια σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Αυτά Είναι τα 4 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Πλένετε τα Σεντόνια σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξαπλώνετε σε ένα κρεβάτι με φρέσκα σεντόνια που μυρίζουν καθαριότητα.  Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια πράγματα που πρέπει να τηρήσετε αν θέλετε να πλένονται με τον σωστό τρόπο και να διατηρούνται περισσότερο.

Κάντε τις Πετσέτες σας Απαλές και Μυρωδάτες με αυτόν τον Τρόπο!

Τα σεντόνια δεν «φοριούνται» όπως οι μπλούζες και τα τζιν, όμως περνάτε αρκετό χρόνο πάνω τους. Το περισσότερο που πρέπει να τα χρησιμοποιείτε είναι 2 εβδομάδες. Αν μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε 1 μόνο εβδομάδα, τότε ακόμα καλύτερα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου κατά το πλύσιμό τους στο πλυντήριο είναι να χρησιμοποιείτε το πιο ζεστό νερό που επιτρέπει το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένα (θα πρέπει να κοιτάξετε την ετικέτα). Και, φυσικά, να αποφύγετε τα παρακάτω λάθη.

Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριο Μπορεί να είναι δελεαστικό να πλύνετε όλα τα βρώμικα σεντόνια της οικογένειας ταυτόχρονα, αλλά αυτό δεν εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα σεντόνια χρειάζονται χώρο ώστε να καθαρίσουν. Τα σημερινά πλυντήρια μπορεί να χωράνε αρκετά σετ σεντονιών, ωστόσο ποτέ μην γεμίζετε το πλυντήριο. Αν το κάνετε το αποτέλεσμα θα είναι να μην καθαρίσουν καλά.

σεντόνια

Μην γεμίζετε το πλυντήριο και προτιμήστε να αφήσετε χώρο.

Μην χρησιμοποιείτε λάθος πρόγραμμα Τα σεντόνια δεν χρειάζονται κάποιο «βαρύ» πρόγραμμα πλυντηρίου για να καθαρίσουν. Χρησιμοποιήστε το απλό πρόγραμμα στο οποίο βάζετε τα χρωματιστά ρούχα – θα καθαρίσουν επαρκώς και θα βγουν με λιγότερες ζάρες.

σεντόνια

Επιλέξτε το σωστό πρόγραμμα στο πλυντήριό σας.

Μαλακτικό Ρούχων: Φτιάξτε το Μόνοι σας Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ

Μην τα στεγνώνετε για πολύ ώρα Μπορεί να χρειάζονται λίγη περισσότερη ώρα στο στεγνωτήριο από τα κανονικά ρούχα, αλλά αν τα αφήσετε πολύ θα μαζέψουν. Καλύτερα να τα βάλετε σε χαμηλή θερμοκρασία και για όσο λιγότερο μπορείτε. Η επιλογή του να τα απλώσετε να στεγνώσουν μόνα τους στον ήλιο παραμένει η καλύτερη λύση.

σεντόνια

Αν μπορείτε αφήστε τα στον ήλιο να στεγνώσουν μόνα τους.

Μην τα στεγνώνετε μαζί με τις πετσέτες Καλύτερα να βάζετε ξεχωριστά πλυντήρια για τα σεντόνια και τις πετσέτες σας, έτσι ώστε – αν έχετε στεγνωτήριο – να μην στεγνώνουν μαζί. Ο λόγος είναι ότι τα σεντόνια στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα από τις πετσέτες και όπως αναφέραμε πιο πάνω δεν θέλετε να μείνουν περισσότερη ώρα απ όση χρειάζεται στο στεγνωτήριο.

σεντόνια

Στεγνώστε τις πετσέτες σας ξεχωριστά.

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω είναι σίγουρο πως τα σεντόνια σας θα είναι πεντακάθαρα και θα διατηρηθούν για αρκετό καιρό.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Συμβουλές Καθαριότητας που είναι 100% Αποτυχημένες

.

Αυτές οι 8 συμβουλές καθαριότητας είναι 100% αποτυχημένες.

Κρύψτε την Ακαταστασία με Αυτό το Πανέξυπνο Κόλπο

.

Είναι εύκολος, γρήγορος και θα κρύψει μια για πάντα ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται!

Όλα Όσα Έκαναν οι Παλιές Νοικοκυρές και Πρέπει να Δοκιμάσετε και Εσείς!

.

Αυτές οι τέχνες που εφαρμόζαν οι "παλιοί" θα σας χρησιμεύσουν να εξοικονομήσετε ενέργεια και θα σας χαρίσουν έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής.

8 Κανόνες για Γρήγορο Καθάρισμα που Τηρούν Πάντα οι Καμαριέρες των Μεγάλων Ξενοδοχείων

.

Δείτε τα κόλπα των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες σε ξενοδοχεία για να καθαρίζουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα "Ναι" και τα "Όχι" για μια Οργανωμένη και Όμορφα Διακοσμημένη Κουζίνα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Ευρηματικές Ιδέες για να Κάνετε τη Δική σας Γκαλερί στον Τοίχο σας