Πώς να Μεταμορφώστε το Σαλόνι σας με 0 Ευρώ!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Πώς να Μεταμορφώστε το Σαλόνι σας με 0 Ευρώ!

Το να ανανεώσετε το σαλόνι σας δεν σημαίνει πως πρέπει να ξοδευτείτε. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς να δώσετε ούτε ένα ευρώ. Σας το υποσχόμαστε!

Δείτε παρακάτω πώς θα το κάνετε.

Εξαφανίστε όλη την ακαταστασία Πριν βάλετε οτιδήποτε καινούργιο στο σαλόνι σας, ξεκινήστε καθαρίζοντάς το και εξαφανίζοντας την ακαταστασία από αυτό. Μερικές φορές ένας χώρος μπορεί να δείξει ανανεωμένος μόνο και μόνο με το να μπει σε τάξη. Ξεκινήστε αφαιρώντας τα πάντα από τον χώρο σας και έπειτα βάλτε και πάλι σε αυτόν ότι πραγματικά χρειάζεστε και αγαπάτε.

Διακοσμήστε το coffee table Διακοσμήστε το coffee table και τη βιβλιοθήκη σας με διακοσμητικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας και θέλετε να φέρετε στο προσκήνιο. Βάλτε μερικά βιβλία στο coffee table, μερικά όμορφα κεριά ή ένα βάζο που σας αρέσει πολύ και έχετε κρυμμένο. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα ομορφύνουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας.

Αναδιατάξτε τα έπιπλά σας Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να μεταμορφώσετε ένα δωμάτιο είναι να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας. Δοκιμάστε να αλλάξετε θέση στους καναπέδες σας, φέρτε στο σαλόνι καρέκλες ή κάποιο τραπεζάκι από κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Μερικές φορές ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Χρησιμοποιήστε την μπογιά που σας έχει απομείνει Οι διακοσμητές λένε πως ένας χώρος μπορεί να αλλάξει απλά αλλάζοντας το χρώμα στους τοίχους του. Αντί να βάψετε όλο το σαλόνι σας -κάτι τέτοιο θα ήταν και αρκετά κοστοβόρο- δοκιμάστε να βάψετε κάποιες λεπτομέρειες σε αυτό. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάψετε την πόρτα του σαλονιού ή τα κουφώματα των παραθύρων. Πρόκειται για μια γρήγορη αλλαγή που μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά.

Καλύψτε τον παλιό καναπέ σας Αν έχετε βαρεθεί τον παλιό καναπέ σας και δεν έχετε χρήματα για να επενδύσετε σε έναν καινούργιο, δεν έχετε παρά να τον καλύψετε με ένα όμορφο κάλυμμα ή και με μια κουβέρτα. Ρίξτε την πρόχειρα πάνω στον καναπέ σας και δείτε τον αμέσως να ανανεώνεται.

Διακοσμήστε με φυτά Δεν θα σας κοστίσει σχεδόν τίποτα το να βάλετε μερικά φυτά σε κάποιες γωνιές του σαλονιού σας. Αν θέλετε και έχετε πολλά φυτά στη βεράντα σας μπορείτε να βάλετε κάποια από αυτά στο σαλόνι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πολύ Μικρές Αλλαγές στο Σαλόνι σας που θα το Ανανεώσουν!

.

Δείτε το σαλόνι σας να αλλάζει με τις πιο απλές κινήσεις.

Πώς να Διακοσμήσετε το Σπίτι Ανάλογα με το Ζώδιο σας!

.

Πείτε μας τι ζώδιο είστε να σας πούμε πώς πρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πως θα Καλλιεργήσετε Φυτά στο Εσωτερικό του Σπιτιού σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Οργανώσετε τα Πράγματά σας σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια