Κάντε τον Μικρό σας Χώρο να Φαίνεται Μεγαλύτερος με Αυτό το Τρικ

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κάντε τον Μικρό σας Χώρο να Φαίνεται Μεγαλύτερος με Αυτό το Τρικ

Τα μικρά σπίτια και διαμερίσματα βρίσκονται παντού και πολλοί από εσάς ίσως κατοικείτε σε ένα από αυτά. Ασφαλώς και πρέπει να σκεφτείτε, λοιπόν, ποια είναι η κατάλληλη διακόσμηση για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος και λιγότερο «φορτωμένος».

Σε κάθε περίπτωση, σε έναν μικρό χώρο, μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Από τα μεγάλα και ογκώδη έπιπλα, μέχρι τα μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που φιλοξενούνται στα ράφια και στα τραπεζάκια σας. Τα μικρά δωμάτια υπάρχει πιθανότητα να μην είναι «άνετα» αν δεν προσέξετε τη διαρρύθμιση και τη διακόσμησή τους.

8 Πράγματα που Χρειάζεται Κάθε Μικρός Χώρος

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δώσετε λύσεις, όπως για παράδειγμα να φροντίσετε ο χώρος να είναι επαρκώς φωτισμένος και να τοποθετήσετε καθρέπτες για να τον μεγαλώσουν.

Υπάρχει, όμως, ένα σχεδιαστικό τρικ που ίσως δεν το έχετε σκεφτεί: βάψτε τους τοίχους και τα έπιπλά σας το ίδιο χρώμα και προσπαθήστε να διατηρήσετε την μονοχρωμία σε όλο τον χώρο. Η προσέγγιση αυτή είναι ιδανική για να τραβάει το βλέμμα μακριά από τα πολλά αντικείμενα και να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος απ’ ότι πραγματικά είναι.

Δείτε το Διαμέρισμα των 13 τ.μ. που δεν του Λείπει Τίποτα

Τα έπιπλά σας ξαφνικά θα «ενσωματωθούν» στους τοίχους που τα περιβάλλουν και συχνά θα φαίνεται σαν να μην είναι καν εκεί! Ακόμα και έπιπλα όπως οι κονσόλες και οι βιβλιοθήκες, που είναι ογκώδη, είναι δυνατόν να ανταποκριθούν σε αυτό το «εφέ».

Κάντε, λοιπόν, κλικ στην εικόνα που ακολουθεί και θα δείτε πως το ίδιο χρώμα σε τοίχους και επίπλωση θα κάνει τον μικρό σας χώρο να φαίνεται… μεγαλύτερος!

Αν σας άρεσε το άρθρο που μόλις διαβάσατε, μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να βρείτε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Διακοσμητικά Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε Μέσα στο 2016! (Μέρος Β’)

.

Αυτά τα 16 ρίσκα θα κάνουν το 2016 μια πιο όμορφη χρονιά για το σπίτι σας!

10 «Τολμηρές» Ταπετσαρίες που θα σας Ενθουσιάσουν!

.

Πανέμορφοι τοίχοι με ταπετσαρία για να εμπνευστείτε για τον χώρο σας!

Πώς να Δημιουργήσετε τον Τέλειο Ενιαίο Χώρο στο Σπίτι σας

.

Ο ενιαίος χώρος προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα, μεγιστοποιεί το φως και τον χώρο αλλά σας κάνει και πιο κοινωνικούς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Πράγματα που Πρέπει να Καθαρίζετε Μόνο 1 Φορά τον Χρόνο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς πρέπει να βάζω τα ποτήρια μέσα στο ντουλάπι; Προς τα πάνω ή προς τα κάτω;»