Τα πιο Έξυπνα Έπιπλα για Μικρά Διαμερίσματα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα πιο Έξυπνα Έπιπλα για Μικρά Διαμερίσματα

Πολλοί από εσάς ίσως έχετε μικρά σπίτια και αναρωτιέστε πώς να τα επιπλώσετε. Οι μικροί χώροι συχνά βάζουν τον ιδιοκτήτη σε δίλημμα για το τι είδους έπιπλα να επιλέξει ώστε να έχει την καλύτερη διαρρύθμιση. Δεν χρειάζεται να νιώθετε εγκλωβισμένοι επειδή το σπίτι σας είναι μικρό. Αρκούν μερικές έξυπνες επιλογές για να κάνουν τον χώρο σας εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πολύ λειτουργικό.

Ξεκινήστε ξεκαθαρίζοντας τα έπιπλα που έχετε Ακόμα και αν μετακομίσατε από ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα μην προσπαθείτε να τα χωρέσετε όλα. Χαρίστε ό,τι δεν χρειάζεστε σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Για να καταφέρετε να δώσετε έκταση στον χώρο σας θα πρέπει να έχετε λίγα έπιπλα, όχι ογκώδη, κάποια εκατοστά πάνω από το έδαφος ώστε να περνάει το βλέμμα μας από πάνω.

Αυτά τα Έπιπλα θα Μεγαλώσουν το Καθιστικό σας

Βάλτε έναν πίνακα που έχει βάθος Το τοπίο μπορεί να έχει ένα δρόμο, μια γέφυρα, τον ορίζοντα σε μια παραλία. Τοποθετείστε τον απέναντι από τον καναπέ ή το κρεβάτι. Βάλτε τον στο σημείο που εσείς θα θέλατε να είχε βάθος. Είναι απίστευτη η αίσθηση του βάθους που σου δίνει όσο μικρός και να είναι ο χώρος. Προσέξτε το μέγεθος του πίνακα να μην είναι υπερβολικό για τον χώρο αλλά ούτε και πολύ μικρό.

Βάλτε έναν πίνακα με βάθος για να μεγαλώσετε τον χώρο σας

Βάλτε έναν πίνακα με βάθος για να μεγαλώσετε τον χώρο σας.

DIY: Φτιάξτε Πανεύκολα Όμορφους Πίνακες για το Σπίτι σας

Προσθέστε αποθηκευτικούς χώρους Τα μικρά σπίτια συνήθως δεν έχουν χώρους αποθήκευσης. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα που έχουν ταυτόχρονα και αποθηκευτικούς χώρους. Για παράδειγμα, ένα τραπέζι με συρτάρια ή μια πολυθρόνα που σηκώνεται το κάθισμα και σας επιτρέπει να φυλάξετε αντικείμενα. Επίσης, τα μπαούλα μπορούν να γίνουν θαυμάσια coffee tables. Τέλος, τα ψηλά κρεβάτια σας παρέχουν όλο τον χώρο που βρίσκεται κάτω από αυτά για να αποθηκεύσετε βαλίτσες ή άλλου τύπου πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας.

Χρησιμοποιήστε ένα μπαούλο για coffee table

Χρησιμοποιήστε ένα μπαούλο για coffee table.

Βάλτε καθρέφτες Μεγαλώστε τον μικρό σας χώρο χρησιμοποιώντας καθρέφτες. Σκεφτείτε αυτό που θα φαίνεται μέσα στον καθρέφτη. Αν, για παράδειγμα, η θέα από το παράθυρό σας είναι  ωραία, βάλτε έναν καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο για να την φέρετε μέσα στο σπίτι.

Οι καθρέφτες θα μεγαλώσουν τον χώρο σας.

Επιλέξτε έπιπλα με διπλή χρήση ή διπλή ιδιότητα Βάλτε έναν καναπέ-κρεβάτι στο καθιστικό σας. Θα εξασφαλίσετε ένα επιπλέον κρεβάτι στο σπίτι σας, το οποίο δεν θα πιάνει πολύτιμο χώρο και ταυτόχρονα θα σας δώσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο όταν χρειαστεί. Τα σκαμπό που κρύβονται κάτω από τα τραπέζια είναι άλλη μια θαυμάσια ιδέα, αν θέλετε να εξασφαλίσετε άνεση στον μικρό σας χώρο. Αντικαταστήστε, λοιπόν, τις καρέκλες με σκαμπό για να έχετε καθίσματα που όμως δεν θα πιάνουν πολύτιμο χώρο.

Τα σκαμπό κάτω από τραπέζι σας εξασφαλίζουν πολύτιμο χώρο

Τα σκαμπό κάτω από τραπέζι σας εξασφαλίζουν πολύτιμο χώρο

8 Ξεχωριστά Coffee Table που Σίγουρα θα Αγαπήσετε!

Γραφείο στον τοίχο Μια πολύ ωραία ιδέα για μικρά διαμερίσματα που δεν έχουν χώρο για γραφείο είναι αυτή που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Ένα γραφείο στον τοίχο το οποίο μοιάζει με βαλιτσάκι που κλείνει όταν δεν είναι σε χρήση και ανοίγει όποτε χρειάζεται.

thehomeissue_grafeio

Αυτό το γραφειάκι θα σας λύσει τα χέρια.

Η πιο μικρή τραπεζαρία Ακόμα και αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος για μια ολόκληρη τραπεζαρία, μπορείτε να πάρετε ένα στρογγυλό τραπέζι και καρέκλες-σκαμπό που μπαίνουν κάτω από το τραπέζι όταν δεν απολαμβάνετε το φαγητό σας πάνω σε αυτό.

thehomeissue_trapezaria

Μια τραπεζαρία δεν θα μπορούσε να πιάνει λιγότερο χώρο.

Καρέκλες που μαζεύουν Ακόμα και οι καρέκλες του τραπεζιού της κουζίνας πολλές φορές μπορεί να πιάνουν πολύ χώρο σε ένα μικρό διαμέρισμα. Προτιμήστε καρέκλες που μαζεύουν και στερεώνονται στον τοίχο.

thehomeissue_karekla

Πάντα να θυμάστε ότι σύμμαχός σας στον μικρό χώρο είναι το φως. Εξασφαλίστε, λοιπόν, όσο περισσότερο φως μπορείτε και διατηρήστε τους τοίχους και τις κουρτίνες σας σε ανοιχτά χρώματα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι 8 πιο Hot Τάσεις στα Έπιπλα για το 2017

.

Διαβάστε τις για να ξέρετε πώς πρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Coffee Table: Όσα Πρέπει να Ξέρετε για να το Διακοσμήσετε Σωστά

.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και στρέψτε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων σας στο coffee table σας.

Αυτά τα 7 Έπιπλα Ταιριάζουν σε Κάθε Σπίτι ό,τι Διακόσμηση και αν Έχετε

.

Δείτε 7 έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και πώς να τα υιοθετήσετε στη δική σας διακόσμηση!

Διακοσμητικό Κουίζ: Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

.

Μπορεί να διατείνεστε ότι τον διαλέξατε γιατί είναι άνετος, ο καναπές όμως μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γραφείο
10 Διακοσμητικές Ιδέες για να Δώσετε Προσωπικότητα στο Μικρό σας Γραφείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Καθημερινά Αντικείμενα Έχουν Περισσότερα Μικρόβια από την Τουαλέτα σας
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
γραφείο
10 Διακοσμητικές Ιδέες για να Δώσετε Προσωπικότητα στο Μικρό σας Γραφείο

Μετατρέψτε το μικρό σας γραφείο σε έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο.

Close