5 Πόρτες Εσωτερικού Χώρου που Ξεφεύγουν από τα... Καθιερωμένα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Πόρτες Εσωτερικού Χώρου που Ξεφεύγουν από τα... Καθιερωμένα

Ίσως δεν υπάρχει πιο χρηστικό στοιχείο στο εσωτερικό ενός σπιτιού, από τις πόρτες εσωτερικού χώρου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν τις σκεφτόμαστε καν, παρόλο που τις ανοιγοκλείνουμε δεκάδες φορές μέσα στη μέρα.

Το πιθανότερο είναι ότι έχετε στο μυαλό σας τις κλασσικές, συμπαγείς πόρτες που ανοίγουν προς τα μέσα, καθώς αυτές είναι και οι συνηθέστερες. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι η μόνη επιλογή. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που έχετε για πόρτες εσωτερικού χώρου, κάποιες από τις οποίες ίσως να μην σας έχουν περάσει από το μυαλό. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, 5 πόρτες που αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για τους εσωτερικούς σας χώρους και μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην καθημερινότητά σας.

Δώστε Διακοσμητική Πνοή σε Μια Vintage Πόρτα με αυτές τις 7 Προτάσεις

Συρόμενες πόρτες Οι συρόμενες πόρτες είναι ιδανικές αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Έχετε δύο επιλογές: συρόμενες πόρτες που μπαίνουν μέσα στον τοίχο και συρόμενες πόρτες που «κρέμονται» πάνω από το άνοιγμα. Η πρώτη επιλογή έχει καθαρές γραμμές και είναι μοντέρνα, ενώ η δεύτερη κλίνει προς ένα πιο βιομηχανικό στυλ.

πόρτες

Οι συρόμενες πόρτες είναι ιδανικές αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος.

Διπλές πόρτες Αν το άνοιγμα είναι μεγάλο, τότε οι διπλές πόρτες αποτελούν εξαιρετική επιλογή. Αφενός προσδίδουν χάρη, στυλ και κομψότητα στον χώρο σας και αφετέρου, συνήθως είναι γυάλινες και κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος. Μη διστάσετε να τις χρησιμοποιήσετε αν ο χώρος σας το επιτρέπει.

πόρτες

ν το άνοιγμα είναι μεγάλο, τότε οι διπλές πόρτες αποτελούν εξαιρετική επιλογή.

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Βάλετε μια Πόρτα Ασφαλείας

Περιστρεφόμενες πόρτες  Οι περιστρεφόμενες πόρτες στηρίζουν το πάνω και το κάτω μέρος τους σε μεντεσέδες πάνω σε έναν άξονα. Αυτό επιτρέπει στην πόρτα να περιστρέφεται καθώς ανοίγει μαζί με το πλαίσιό της. Έτσι, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και δημιουργεί ένα αξιοσημείωτο οπτικό ενδιαφέρον όταν χρησιμοποιείται.

πόρτες

Η πόρτα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και δημιουργεί ένα αξιοσημείωτο οπτικό ενδιαφέρον.

Πόρτες «τσέπης» Με τον όρο αυτό αναφερόμαστε στις πόρτες που είναι μικρές σε όλες τους τις διαστάσεις και «χάνονται» μέσα στον τοίχο. Η ιδιαίτερα διακριτική παρουσία τους εξασφαλίζει στους ιδιοκτήτες μικρών χώρων την πολυτέλεια να παραμένει ο χώρος τους διαθέσιμος, χωρίς να να περιορίζεται από μια ογκώδη πόρτα. Συχνά τις συναντούμε στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους, πράγμα που τις καθιστά σχεδόν αόρατες.

πόρτες

Συχνά τις συναντούμε στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους, πράγμα που τις καθιστά σχεδόν αόρατες.

DIY: Δείτε πώς θα Κρύψετε μια Άσχημη Πόρτα με 5 Απλούς Τρόπους

Πτυσσόμενες πόρτες Είναι ιδανικές για να χωρίσετε μεγάλους χώρους. Οι πτυσσόμενες πόρτες χρησιμοποιούν πολλαπλά πάνελ τα οποία «στριμώχνονται» κομψά στη μία πλευρά του ανοίγματος. Αυτό δίνει την δυνατότητα να δημιουργείται η ψευδαίσθηση πως δεν υπάρχει καθόλου πόρτα, όταν αυτή είναι ανοιχτή. Επωφεληθείτε από τα διαφανή υλικά για να διαχωρίσετε, χωρίς να απομονώσετε τους δύο χώρους ανάμεσα στους οποίους θα την τοποθετήσετε.

πόρτες

Είναι ιδανικές για να χωρίσετε μεγάλους χώρους.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Layering: To Trend που Στρώνει Χαλί Πάνω σε Άλλο Χαλί

.

Hot Trend: Δώστε έξτρα στιλ στον χώρο σας στρώνοντας ακόμη ένα χαλί (ή και περισσότερα) πάνω σε αυτό που ήδη έχετε.

Ποια Πράγματα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

.

Δεν θα το πιστεύετε πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα. Σας δίνουμε τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αποθηκευτικού χώρου.

Κάντε τις Γυάλινες Πόρτες της Ντουζιέρας να Λάμψουν!

.

Δείτε το έξυπνο trick που θα κάνει τις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας σας να λάμψουν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

είσοδοι σπιτιού
11 Μικρές Είσοδοι Σπιτιού που Ξέρουν τι θα πει Στιλάτη Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουζίνα
Μια Μεταμόρφωση Κουζίνας Αξίας 650 Ευρώ που θα σας Εντυπωσιάσει!