Πώς να Βγάλετε Λεκέδες από Δερμάτινη Τσάντα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Πώς να Βγάλετε Λεκέδες από Δερμάτινη Τσάντα

Οι δερμάτινες τσάντες, ειδικά αυτές που έχουν ανοιχτές αποχρώσεις, μπορεί εύκολα να λερωθούν και οι λεκέδες δεν φεύγουν εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συμβουλές καθαρισμού που μπορούν να διώξουν τους λεκέδες από τη δερμάτινη τσάντα σας εύκολα και γρήγορα.

Aν πάνω στην τσάντα σας έχει ξεβάψει χρώμα, βάλτε σε ένα πανάκι ξίδι και σκουπίστε την τσάντα με αυτό στο σημείο που έχει λερωθεί. Το πιο πιθανόν είναι να καθαρίσει αμέσως. Αν δεν καθαρίσει τελείως, βάλτε σε λίγο βαμβάκι ασετόν για τα νύχια και σκουπίστε ελαφρά την τσάντα. Η βρωμιά θα εξαφανιστεί. Επειδή το δέρμα είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ύφασμα προσπαθήστε να προσέχετε τις τσάντες σας και να αποφεύγετε να τις ακουμπάτε στο έδαφος ή σε βρόμικες επιφάνειες.

Αν η τσάντα σας λερωθεί με μελάνι, βγάλτε το χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα και οινόπνευμα.

Αν λερωθεί από φαγητό ή ποτό τότε ανακατέψτε κρεμόριο (σκόνη μαρέγκας) με λεμόνι. Απλώστε την πάστα που θα δημιουργηθεί στον λεκέ. Αφήστε τη για δέκα λεπτά και καθαρίστε με λίγο σαπούνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφαιρέστε τους Λεκέδες Μαρκαδόρου από Τοίχους και Ρούχα

.

Υπάρχουν μερικοί λεκέδες οι οποίοι χρειάζονται ειδικές μεθόδους για να βγουν. Είτε μιλάμε για ρούχα είτε για χαλιά είτε για τοίχους, ο ανεξίτηλος μαρκαδόρος μπορεί να δημιουργήσει πανικό.

Πώς να καθαρίσετε τα δερμάτινα αντικείμενα και αξεσουάρ

.

Ο καθαρισμός λεκέδων επάνω από το δέρμα εξαρτάται από τον τύπο του. Αν είναι απορροφητικό θα βγει πιο δύσκολα, ενώ αν έχει κάποια προστατευτική επικάλυψη θα αφαιρεθεί ευκολότερα. Δείτε εύκολους και οικολογικούς τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε προτού πάτε στον ειδικό.

Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέ Σοκολάτας ή Μελιού από τα Υφάσματα

.

Δείτε πώς να καθαρίσετε τον λεκέ σοκολάτας και μελιού από τα χαλία και τους καναπέδες σας.

Βερνίκι Νυχιών στον Καναπέ; Αφαιρέστε το Πανεύκολα!

.

Αφαιρέστε το μανό από το ύφασμα του καναπέ με μία κίνηση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Πρώτα 9 «Λάθη» που Οι Διακοσμητές Προσέχουν με το που Μπαίνουν σε Ένα Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Υπέροχες Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Τελείωμα του Κρεβατιού σας